Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia!
Van esély. A méhlepény is mehet folyamatosan feljebb, és a baba is megfordulhat egészen a szülésig. A fordulás a térszűke miatt egyre nehezebb, de még simán befordulhat. Vannak rá praktikák, bár nem tudom, pontosan mik.
Sziasztok lányok!
Nem vagyok ugyan érintett a témában, mert nem vagyok lombikos, de ti itt olyan jártasan vagytok a témákban, hogy ha nem gond megkérdeznélek benneteket. Hihetetlen mennyi kitartásotok van és akaraterőtök, le a kalappal előttetek. Bár nekem is volt két missed ab-om, majd miután kiderült a Leiden féle heteroz. m azóta Clexane szurival szültem egy lányt (Hanna 6 éves lesz januárban), egy kisfiút (Bálint 3 lesz februárban), most a 3. babánkkal (kisfiú) 28 hetes kismama vagyok. Ami a kérdésem és amitől beijedtem: még mindig medencevégű fekvésű a baba és még mindig mélyen tapad a lepény bár már csak 0,5 cm választja el attól, hogy a jó helyen tapad megnevezést írhassák. Én mindkét gyereket gyorsan szépen spontán szültem, de ha ez most így marad, tuti császáros leszek. Szerintetek még van lehetőség, hogy megforduljon és a méhelepény "feljebb kerüljön"? Köszi ha válaszoltok. Mindenkinek további sok babásodást!
Megpróbálok decemberben mindent elintézni, bár azt mondták ott helyben kell sok mindent elvégezni, de amim van azt vigyem.
Nem fizetős. Most kicsit nyugodtabban vágok neki az utolsó inszemnek, talán nem is lesz erre szükség.
nagyon nem, főként, hogy elmúltam 40
nekem minden perc számít
Igazatok volt,
megyek januárban a SOTE-re, azt mondták akár már februárban sorra kerülhetünk:-)
mindenkinek köszi:-)
Köszönöm!!!!!!! :-)
Nagyon szépek vagytok!!!!
Teljes szívemből gratulálok!!!
simán betelefonálsz és kérsz időpontot.
fejből nem tudom a számukat, de ha felhívod a központi SOTE-s számot, akkor kérd a SOTE ARO-t (asszisztált reprodukciós osztály), és odakapcsolnak, gondolom.
Gratulálok! :-)
Lányok; a második hormon vérvételt a ciklus hányadik napján kell levetetni? Nekem kicsit bonyolult a helyzet; mert 19-23 naposak a ciklusaim. Átlagban 21-22 naposak. Jó ha a 19. napon megyek el rá? Köszi!
Folyamatosan nézem az új pocak képeket; mindenki gyönyörű! :-)
és oda beutaló kell?
vagy hogy lehet bejutni?