Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Túl a vizsgálatokon, nem mertem várni. Azt mondták kicsit keményedek, de erre még elég a magnézium. Méhszáj tökéletes, csajom a korának megfelelő 500g helyett 640g :) de sajna feküdnöm kell sokat :(
Köszi!!!!!!!!!! :-)
Holnap 11-kor kiderül!!!!
Köszönjük, ránk fér!!!! :-)
akkor sz..ban leszek :D mert reggel 7-től éjfélig max 30 perceket fog csak aludni :D de az éjszaka nem lesz vészes
Megvagyok, év végi fáradtság. :)
Már várom, hogy kezdjünk! Lesz még 1-2 vv, és ha minden ok, akkor remélem januárban indulunk!
Köszike csajok.akkor még megvárom amig elfogy:)
Drukkolunk nagyon h jo legyen:)
nyugodtan szedd be.ha elfogy akkor ráér váltani:-)
Na. Remelem holnap mar tudjak, hogy jo sok lett, es azt is mennyi. Koszi a valaszt.
Jó mozgékonny:)Figyeld meg, hogy milyen időpontokban aktív, mert a születés után is tartani fogja a napirendjét.
Nyugodtan szedhetedet, ha elfogy veheted a második trimeszterest.
Csajok ti hogy voltatok ezzel a terhes vitaminnal,már aki szedi.arra lennék kiváncsi h most marad még 1 hét az elsö 3 havibol,azt szedjem ki nyugdtan vagy vegyek második trimeszterest?
Szia.Gratula, megy a drukk továbbra is!
Nagyon nagyon Drukkolok nektek!!!
Szia! Köszönöm a drukkot!!!! :-)
7 petesejtet sikerült találniuk, aminek mi nagyon örültünk!!! Most megy a drukk holnap 11-ig, hogy hány, és milyen minőségű kis emberpalátánk lett!!! Be tudják e vizsgálni őket genetikailag, mert az 5 nap!!! Még soha sem vitték őket 5 napig! Nagyon izgulunk, de az első lépcső fokot jól vettük!!!
:-)))
valakinél olvastam, de azt nem mondták ki, hogy mert túl magas.gondolom ismételnek nálad is..
igen,gyulladást jelent.egy kefírkúra nem fog ártani:-)
Sziasztok! Tortent mar olyan valakivel, hogy a vv utan nem volt hcg eredmeny, ujra kell higitani a vert es merni, mert tul magas volt?
Pilangó, decemberben meglesz az a baba, az biztos! Szóval vagy a Mikulás hozza, vagy ki tudja, de ebben a hónapban már láthatod!!!
Neoma, benn marad a pocidban! Biztosan azért bugizik ennyit, hogy jelezze neked hogy jól van! :-)
Rózsabimbó, szorítok nektek! A hatodiknak sikerülnie kell; olyan szép szám! Sikerülni is fog! Semmi másra ne gondolj, engedd el magad -már amennyire lehet! :-) Szorítunk!!!!!!!!!!!
Megjöttek az újabb eredményeim, juppy!
Íme: Chlamydia trachomatisDNS negatív
Gardnerella vaginalis, sarjadzó gomba és kórokozó bktérium sem tenyészett ki.
mikroszkópos vizsgálat eredménye: Gram pozitív pálcák (állítólag ez még belefér; a nővérke szerint)
dysplasia és malignitás negatív
Papanicolaou Dg.: P2
(oda van még írva hogy rosszul kikent/ vastag kenet, zavaró mértékű lob- de hogy ez mi...
A neten azt olvastam hogy a lob gyulladás, amit okozhat sokáig szedett antibiotikum, vagy bármi, mivel baci nincs... Van ahol azt írták nincs tennivaló, van ahol tejsavas irrigálást, van ahol gyógyszeres kezelést igényel. MAjd szerdán kiderül!)
az a lényeg, március közepéig bent maradjon a pocakban :)
A remény hal meg utoljára:- Én is így voltam :-)
na ja :) talán a helyszűke miatt nyugisabb lesz :)
ettől tartok én is, mert nálunk a kedvenc póz a keresztbe, szinte mindig így fekszik és már most élmény amikor megfeszíti magát és sokszor a full hátát érezni. Én éjjel riadok fel időnként erre, nem tudom mi lesz később
az lesz élmény mikor 35. héttől még keresztbe fordul:-) velem Kata párszor eljátszotta...még a könnyeim is lejöttek.....
Nálam a problémát az okozza hogy túl mozgékony. legjobb esetben reggel 7-kor rázendít, és 11-éjfélig max 30 perc szüneteket hagy, minden 1 órás folyamatos rugi után. De persze nem a cirógatós formában nyomatja, folyamatosan beleremeg a hasam minden pózban. Sokszor attól félek kiugrálja magát belőlem :D
nekem azt mondták amíg vérzés, görcs nincs és érzem a babát minden ok:-)
További ajánlott fórumok: