Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Természetesen a felelősség az enyém. Nem hárítani akarom, csak érdekel a véleményetek. Igazából nem tervezek 3. gyereket egyáltalán, de mivel elég sok pénz elment lombikra, most nem akarok arra költeni, hogy ne legyen gyerek. Ha véletlenül mégis összejön, az sem tragédia, csak akkor sem ilyen korán kéne.
Szoptatni sajnos nem tudok. Miután hazajöttünk a kórházból, rá egy pár napra én visszakeültem, és baba nélkül voltam bent 1 hétig. Ez alatt apja cumisüvegből adott neki, így nem hajlandó szopni. Így most azt játszuk, hogy fejek, majd cumiból megissza.
Ha szoptatsz, az is erosen csokkenti a valoszinuseget, mert se peteeres nem nagyon van, se a hormonok nem tamogatjak a megtapadast. Szoval nalatok nagyon, de nagYon kicsi az esely, de vegulus csodakrol mar hallottunk. ;) nem akarom vallalni a felelosseget a hsz-emmel a temaban! ;)
:))) olyan jo, h ilyen pozitiva vagy es igy varod! :) remelem, ez meghozza a sikert. :)
Sziasztok! Agolutin árban tudna nekem valaki segíteni?
Szerintetek aki IVF-ICSI-re szorult (mi), annak mekkora esélye van spontán terheségre? Lassan lejár a szülés utáni hat hét, és végre szeretkezhetünk. Nem igazán van kedvem fogamzásgátlóra költeni, de szülés után 2 hónappal nem lenne szerencsés teherbe esni.
Mi a véleményetek?
* hogy megjöjjön akart lenni
Köszi, egyenlőre még nincs semmi. :(
Hihetetlen hogy erre várok meg megjöjjön. :)
Én is pozitív teszteket kívánok mielőbb nektek lányok! :)
kicsikét irigyke vagyok :D Én is február 10 én mentem ...volna...igy meg , ki tudja...:)
Nekem NK funkció és arányt kért az orvosom. Az NK arány emelkedett volt. Én a Fülöp doki betege vagyok és ő intézte nekem a SMOFlipidet.
Dio, nagyon szorítok hogy megjöjjön! Én is izgultam ez miatt egy hete, és mindent be is vetettem, de csak megjött! :-) Nem lesz gond!
Mano-Gabi, bízz benne! Többet nem tehetsz, mint hiszel. ÉS tesztelj, meglátod, erősödni fog! :-)
Hiszen most is a duplájára nőtt! Minden oké! Különleges gyerek; cseppet sem átlagos! :-)
Bettybob, szegénykém, már biztosan nagyon sok neked... Nemsoká itt van a szerda, ha addig várnod kell, de ki tudja.. A szél is jó lehet ilynekor, nem? Az pedig van!
Borry, a 113 is durva, főleg ha még utána nőtt. Én egy ikres kismamát láttam élőben, messze kisebb hasa volt. Mint akinek csak egy babája lesz :-) Nem is tudom mikor szült; de 2 kg volt mindkét csemete; egy vegyes páros! Már egy évesek ők is! :-)
Olyan jó a hangulatom, ahogy közeledünk a febr.11 hez! Akkor kiderül hogy mikor adhatom az első szurit! :-) Juppy! Végre!
a dokim kerte' a 3.lombikom utan most.most eltudtam intezni a laboratorium kft nel'hogy itt videken levegyek a vert es pestre felküldjek'eleg draga vizsgalat'erre meg külön felutaznom'megint sok penz lett volna.bocsi telorol irok..xd
nekem nem volt még,de van itt ismerős akinek volt.én most akarom csináltatni,csak még gondolkodom rajta.neked miért kell a vizsgálat és ki javasolta?
a kezelesed sikeres lett?most javasoltak a vizsgalatra a menszesz 21.napjat'de barmikor alkalmas.mondtak neked hasonlot?
mindket vizsgalat kellett?vagy csak az nk funkcio?vagy együtt a celluralisal?az utan 'ha az eredmeny nem jo'hogyan intezzük a kezelest?
Szia! Nekem emelkedett volt az Nk funkció. Vetélések miatt kellett megcsináltatni. Én már kaptam is SMOFlipidet.
Menj fizetősre, ott azonnal bekerülsz.
irnal nekem erröl..mit talaltak eredmeny alapjan'volt ivig is?miert küldtek erre a vizsgalatra?mindkettö volt?nekem most van folyamatban az ügy.köszönöm
Köszi, volt egy ilyen sejtésem. Persze bízok benne!
lanyok'volt valakinek nk ölősejt vizsgalata immunstatus celluralis vizsgalattal együtt??pl.olyan aki ivig kezelest is kapott e melle??köszi a valaszt
Sziasztok! Kérdésem lenne,segítsetek :D
Meg vannak a labor -hormon eredmények és minden véres :D dolog,minden ok.Meddig kell vajon várnunk a beültetésre,orvos látatlanban első konzultáción azt mondta a májusi programba betesz minket.Ha minden ok,akkor is addig kell várni? Félek elromlik minden addigra annyit stresszelek .
igen,megemeli a hőt.azért bízz a babában!
Jó reggelt! Tudnatok nekem abban segíteni, hogy a duphaston megemeli e a hőmet ? Rendszeresen mérem,és most reggel felment 37 re . Szóval nem tudom, hogy most remenykedjek vagy a gyógyszer befolyásolja. Csütörtökön volt ugye inszemem .
Bettibob a pocakod fantasztikus!:-)
HÁt nem tudtam, viszont aviváztam, és talán lesz belőle valami. Ma is még tornázok és remélem meglesz a hatása. Már előbb is eszembe juthatott volna. :( Köszönöm a segítségeteket. :)
nem akarok nagyon hülyeséget írni,mert részleteket én sem tudok,de azt tudom hogy Győrben csinálnak valami oylan embriótenyésztést aminek az a neve hogy WOW (semmit nem találtam róla a neten)nekünk is ezt csinálták az utolsó lombiknál,berakták őket valahová és csak az 5.napon tudtuk meg hogy menniy maradt.nem nézegetik,nem pakolgatják vagy mittudom én hogy mit csinálnak,állítólag ez a legjobb abban az esetben ha rossz a férfi eredménye pld.benne van a pakliban hogy egy sem maradhat,de állítólag elég jó ez a módszer.nem mindenkinek és nem minden esetben csinálják ezt ott sem.
Huh, hat en 113-tol felfele mar nem mertem. :) amugy en is pont 164cm magas vagyok! ;) nekem is gigantikus hasam volt, de azert Bettybob lepipalt! Igaz, en 36. Heten ki is csekkoltam a fiukkal. ;)
majd lehet tesztelek, ha erősödik akkor nő ha nem... na úgy nem lehet, nem, nem és nem.
További ajánlott fórumok: