Lombik életre-halálra (beszélgetés)
szia, én is csak hébe -hóba vagyok, az idő hiánya miatt. Drukkolok. Hétfőn már okosabb leszek, hogy merre tovább. Ha inszem lesz ezt akkor is írni fogják ezt a szurit?
Ha az egészet be kell adni, akkor nem lesz gond.
Ma volt a leszívás, ezután telefonon kell érdeklődni mikor lesz a beültetés. Akkor megyek legközelebb.
Nekem a tüszőéréssel vannak gondok, PCOS-em van, de ovitrelle-től mindig megrepedtek. Maguktól nem, mert nem is nőttek meg.
Sok sikert, drukkolok!
Kata
értem....akkor most csak tájékozódnak.
Én pont tegnap adtam be. Ne félj tőle, egyszerű. Nekem jobban faj tőle a hasam egy kicsit. Holnap megyek inszemre, ezért kellett beadnom. Még most vagyok itt először. Mindenkinek szoritok, aki bármilyen beavatkozás előtt áll.:-)
nekem Győrbe annyit mondtak, hogy ma nyolc órakor kell beadni, és hétfőn nézik meg hogy használ-e, attól teszik függővé, hogy inszemináció lesz-e, vagy a lombik.
Ezt nem értem....Lombiknál is ezt adják tüszőrepesztőnek,de 36 órával a leszivás előtt. Hétfő az nem késő ha ma adod be ?
előre elkészített a toll.250 egység van bent, az egész megy be.Mikor méssz ellenőrzésre? Ha nem vagyok tolakodó nálatok a tüszőrepedés a gond, vagy van más is?
Nekem elég frissek az emlékeim, tegnap előtt adtam be. Nincs semmilyen különösebb érzés. Ha beadjátok biztosan hat.
Ha csak egy részét kell beadnod és tollba írták fel, vedd elő időben és ismerkedj vele, mert nem egyszerű. Nekünk 2/3-ot kellett beadni. Hát anyáztunk közben rendesen, hogyan kell kimérni :)
köszi.Kicsit izgulok, ma este kell beadnom, aztán hétfőn kiderül, hogy inszem, vagy lombik.Ha netán nem használ akkor lombik. jár valaki Győrbe közületek?
szia. az Ovitrelle az tüszőrepesztő..Hatni biztosan hat majd :) én nem éreztem különbséget ,amúgy is fájt a pocakom, szóval....:)
köszi, megvagyok :)Kezdtünk volna most februárban,de kiderült hogy magas a TSH -m, ugy hogy bogyót szedek egy hónapig, aztán kontroll :)
Sziasztok! Volna egy kérdésem, tegnap voltam Győrben és írtak fel egy szurit,Ovitrelle a neve.
Jó volna, tudni hogy milyen a hatása ,tudom mindenkinél más, de hátha van valami amitől sejthető lesz hogy hat-e vagy sem.Köszi előre is a válaszokat
Nagyon köszönöm. Te hogy vagy, mi van veled?
:D Nagyon gratulálok :)
Sajna én nem tudok segiteni, de hátha valaki....
jaj de szupi :) Ovoda :) Drukk, drukk, drukk :D
Sziasztok! Volt időszak mikor sokat írtam ide, ezért bátorkodom ide írni. Mivel immunbetegség miatt a terhességem végéig, ami még nagyon messze van Clexane-t kell beadnom magamnak minden nap (0,6-0,8-at)ezért kérlek titeket ha valakinek van otthon és már nincs szüksége rá írjon nekem privit. Már volt valaki olyan kedves, hogy jelentkezett de már az sem tart sokáig és a Clexane teljes ára nagyon sok.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Nekem megmaradt 5 doboz Merional-om ha esetleg valakinek meg az jönne jól.
Mindenkinek kívánok sok erőt és kitartást, és szeretném ha tudnátok, nektek is sikerülni fog. Sok év küzdelme, kudarca után 16 hetes kismama vagyok, így én ezzel szeretnék erőt adni nektek.
Jujj de jó :) örülök!!! Majd priviben leírod, hogy mi volt menet? köszi Reni
Megvolt a leszívás. Eredmény: 17 leszívott petesejt, melyből mindösze 1 éretlen volt, tehát 16 érett petesejt van. :)
Holnap kell érdeklődni, hogy osztódnak-e. Ha osztódnak, el akarja vinni a dokim hétfőig.
házassági anyakönyvi kivonat vagy élettársi kell.ir is vol? D vitamin szint?pajzsmirigy?
Na, szupi...Az első konzi után,ha minden megvan, akkor már haladni fogtok....:)
na megvan március 6ára kaptunk Balla Leventéhez .remélem onnan már haladunk is majd valahova.köszi az infókat
Egyébként annyi mindenre kell odafigyelnünk hogy rendben legyen, hogy az valami brutális...
alapjáraton jók a fogaim, járok is kontrollra, de ezt most nem vettem észre..N,de majd most jól visszatömik :) A fog valóban nem játék....
baromi sok vetélésem volt, és olvastam ha valami gyulladásos góc van, az is bezavarhat a terhességbe. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor megnézetek minden problémásabb dolgot, hogy végre sikerüljön ahogy kell...
Pesti kaáliba, Dr. Balla Leventéhez :) Hazamegyek majd este munka után és megnézem hogy tuti a gonalf van-e a hűtőnkben. :)
Nekem igy csinálták...
Ha megnyugtat,akkor nyugodtan hivd dokidat, nem fog elhajtani :)
hová jársz és kihez ?
hh, fogászat..anyám..jövőhéten megyekén is...kiesett egy tömésem, észre sem vettem, aztán kráter van a fogamba :(
Akkor elképzelhető hogy rövid ciklust csináltak és meg fog jönni ma vagy holnap és ezért kell kezdenem 31-én a Gonalf-et?
nekem is gond volt vele...na meg az inzulinnal is, így 2-3 hónap szünet után volt csak a következő visszaülti. Közben csináltattam egy hiszterot, elmentem fogászatra, jobban telt az idő :)
hát van ám....hidd el nekem,én is kételkedtem az elején, meg ugyan ilyen kérdések merültek fel bennem..De hát na, mindenkinél más...
Nekem még van pár hetem a kezdésig. Remélem rendbe jön ez a pajzsmirigy mizériám és kezdhetünk ,mert irgumburgum...
További ajánlott fórumok: