Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok,igen ezt irtam hogy megnézik lesz-e tüszőrepedés,ha igen a következő ciklusban ettől lesz függő az inszeminácio,vagy a lombik. Hogy miért hétfő... nem tudom nem a Boga doktor volt hanem a Kőrösi,ő adta a hétfőt időpontnak.
Szerintem lejjebb van!!! :-)
Gratulálok, nagyon szép vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Már abba hagytam 27-én de még nem jött meg. Ha nem jön meg holnapig akkor felhívom a dokit és megkérdezem, hogy az nem gond-e :)
Most epp belazasofott az egyik. :( remelem, semmi komoly! Amugy koszi jol! :)
Te szegényke, hatalmas ez a pocak !!!! nem tudom, hogy lejjebb van e, de elég cipelni. Mihamarabbi szülést kívánok :)
tettem fel képet frisset, szerintetek nincs lentebb a hasam a multkori képhez kpest???? lehet hogy lesz valami?
És hogy vagytok ? kis csibészek ?
hát 31 én kell szurni, addig megjön szerintem..Én is paráztam, hogy nem fog megjönni, de megjött ....
Ja, bocs... De akkor utana meg kellett volna elvileg jonnie. Bar arra mar nem emlekszem, h nekem a mensi napjatol kellett szamolnom a gonal beadasi napjat, v csak elore megmondta a napot, h mikor szurjam. Mert igy meg megjohet akkor is, ha mar megy a gonal, nem?
Szia :) Irta hogy 10 étől 27 éig :)
Igen, a megrepedt tüszőket...
Nem kellett volna vmikor a fogigatlot abbahagyni? Mert, ha leallsz vele, 2 napon belul kb megvonasos verzes van es azutan lehetne inditani a gonal f-et. Nekem legalabbis igy volt. Elkezdtem a fogigatlot, 10 napig szedtem, abba krllett hagyni es x nap mulva a gonal (kozben megjott).
Nincs a papirodon, h a fogigatlot meddig kell szedni?
Igen, értem a dolgot. De látnak akkor még valamit ? Nagyon sok idő telik el hétfőig.
Igen, ezért kérdeztem, hogy most akkor mi is van..mert ha ma adja be és hétfőn megy akkor az nem 36 óra..érted ? Igy nincs is értelme....akkor viszont lehetnek együtt ,spontán is, nincs jelentősége, nem kell önmegtartóztatás
Sziasztok! Asegitségeteket szeretném kérni! A györi Kaáli intézetben lehet még még jelentkezni a 95000-es programra? Ha valaki már egyszer igénybe vette az újra élhet a lehetöséggel? Elöre is köszönöm ha segiteni tudtok:)
Nálunk is 36 óra különbség van a beadás és az inszem között. Mi nagyon betartottuk az 5 napot. Volt egy méhtükrözesem, utána pár nap szünet, majd mensi, utána uh. Azt sem tudom mikor voltunk együtt. Nem is tudom hányszor öt nap szünet volt.
Nem tudom, de tantum verdet es oscillococsinumot tuti, h szabad.
Szurkolok! :) tudom, h ez nem vigasztal, de nekem is megjott most 2nappal hamarabb, prdig nekem iramu pontossagu. Es fogalmam sincs miert... Persze 2 nap nem a vilag, csak en is eppen ebben a ciklusban csinaltattam 21. Napit, igaz, ez nekem csak az endokrinologusnak megy. Amugy 36 volt a progim, az turheto, nem?
Ha jól értelmezem, akkor nem most lesz az inszem,hanem majd ha bebizonyosodik, hogy hat e a tüszőrepesztő és majd következő ciklusban..Mert igy értelmetlen lenne, hogy beadod és csak hétfőn lenne az inszem...36 óra mulva repednek a tüszők, akkor más késő lenne az inszem hétfőn....
hát ez klassz, én meg pont holnap dolgozom, lehet hogy lekéssük. :( Na de a lényeg a hétfő, használ-e vagy nem. Ha igen akkor 3 inszem itthon, és utána azt mondta a Boga, hogy ha a három nem sikerül, jön a lombik. ennyit beszéltünk meg.A mai beadásról nem mondott semmit bár a Kőrösi volt tegnap, nem volt Boga. Remélem hétfőn már lesz!!!!!
nem 48 hanem 36 óra egyébként
Inszeminácio előtt is épp ugy van önmegtartóztatás apának mint lombikkor, tehát eszetekbe ne jusson a repesztő után együtt lenni!
Nem véletlen van az 5 nap!!
Hát igen, érdemes együtt lenni a szuri beadása után, ugyanis a spermák 2 napig életképesek a hüvelyben, de utána is kétnaponta érdemes együtt lenni, hacsak a doki nem mondott más instrukciókat. :)
Az ovitrelle egyébként kb. 48 óra múlva repeszti a tüszőket. Ovulációs teszttel lehet követni, én anno leteszteltem az ovitrelle-t és két nap után kimutatta a teszt az LH csúcsot.
Nem tudom, a szombathelyi kórházban 3 órát fektetnek az inszemináció után. Győrbe nem tudom mennyit. Drukkolok minden esetre. Mindenkinek természetesen!
De jó, most már csak egy pici lépés választ el a kismamaságtól.EZ olyan klassz érzés lehet!!!!
Nekem mást nem találtak, csak ezt a meg nem történő tüszőrepedés.Igazából abban bízom, hogy beadom a szurit, és még akár miért is ne spontán is lehet baba. Ábránd de hátha :)
Igen, nálam így van. Ez lesz a 3. inszem. Az előző kettőnél is így volt. Most lesz először a kaaliban, a másik kettő sikertelensége miatt váltottam.
Ettől repednek meg a tüszők. Igen, ezt irják általában..
További ajánlott fórumok: