Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
sziasztok!
lányok, ti mennyi idő után kezdtétek el a lombikot?
Dehogy ciki! Megvolt a rákszűrés, legalább ez is ki van pipálva.
A doki megint elkezdte a "ne izguljak annyira dumát"!
Kiakadtam!
Igen, szerencsére túl van a 3 hónapon és minden rendben!
én sem irigylem. Még azt a részét sem, hogy első próbálkozós hónapban jött akkoris és most is össze a babó....
Sajnos örök nyomott hagyott a kapcsolatunkban az, hogy irigykedett ránk és ijesztegett...
Szegény csajszi, ő is elvetélt már egyszer, de szerintem most már túl van a 3 hónapon.
Tényleg nem irigylem tőle, ő is szenvedett eleget érte, de akkor is szarul esik.
Ez a bejelentős dolog tényleg nagyon rossz olyankor mikor az ember csak vár, aztán ha elmegy valahova csak a kismamák jönnek szembe vagy a pici babákat tolják szembe velünk. Volt idő mikor ki sem akartam mozdulni itthonról.
Mikor tesómék bejelentették, hogy babát várnak, mi már jó ideje próbálkoztunk sikertelenül mégis a nyakukba ugrottam. Sajnos a baba nem maradt velük. Aztán mikor nekünk sikerült a lombik még egy "de jó" sem hagyta el a szájukat, helyette ontották a sok ijesztegetést. Nehéz az tuti, de aki nincs benne nem érzi, hogy mit jelent ennyit és így küzdeni a babáért!
(könnyen beszélek, elsőre sikerült, de mire azt elkezdhettük sok idő telt el keservesen)
Bocs a szófosásért!
Lényeg, hogy ne legyetek letörve, nemsokára Titeket néznek irigykedve a még nem kismamák!
szia Dtrr! igen, készen van már minden leletünk, tudm is vinni. tudom, milyen szar, mikor bejelentik a környezetedben a babavárást:(
én semmi más, csak a korom miatt aggódom:( nagyon le vagyok törve vagy két napja. azt hiszem pánikolok.
Szia Ájrin!
Holnap lesz a nagy nap, ugye?
Nektek akkor most minden papírotok megvan? már tudod is vinni őket?
Képzeld, egy kolléganőm ma jelentette be, hogy terhes. Olyan szar! Én nem sajnálom tőle, de belül egy hang azt hajtogatja, hogy "Már ő is, én meg még mindig nem"
kérdezz nyugodtan, akár sokat is:) könnyebb így, hidd el, hogy "sorstársakkal" beszélgetünk. muszáj nekem is megbeszélnem valakivel, mert már a béka segge alatt vaygok lelkileg. sokmindenen keresztül mentünk, mire eljutottunk idáig...
Nekem már van 3 nagy gyermekem, ez újabb házasságom, és a férjemnek még nincs. ezért szeretnénk, hogy legyen neki is. de hát a sors...
a naplómban elég sok mindent leírtam magunkról, ha esetleg érdekel. de nem magamat reklámozom.
Örülök, hogy ránk találtál.:)
Igen én is úgy örülök, hogy rátok találtam. hiszen aki nincs benne ebbe a dologba, neki hiába is mondod, ha szeretné sem érti miről van szó!
Macifül gratulálok!!!Ez csodás!!!
Szia!
Én is nagyon sajnálom, ami történt veled, de fel a fejjel!
örülök, hogy ránk találtál.
Köszi Macifül!
Te kismama vagy, ha jól olvastam? Bocsánat, mégy nem igazán vagyok képbe? Hányadik és hányadikra? Gratulálok!
Kedves vagy Ájrin! Köszönöm a szavaid. félek nagyon a következőtől, de nagyon bízom, mert nem is tehetek mást. az okot ugye nem tudják, miért történt ez. hát ez a legnagyobb baj, ok nélkül elfogadni vmit.
olvastam a hozzászólásaid, és ha jól látom benne vagy a folyamatba, de van már gyermeked? ha nem kérdezek túl sokat...
Szia Dolcissima!
Sajnálom a történteket!
Sikerülni is fog! Mindenkinek! Csak idő kérdése!