Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
köszönjük neked is....el kellene olvasnom az előző több ezer oldalt, hogy tudjam, ti merre és hol jártok....bár az este próbáltam követni az eseményekt, de elvesztettem a fonalat :-(
mennyivel másabb olyanokkal beszélni, akik tudják min megyünk keresztül...
pusssz
én is laptozok ágyból, már zsibbadok teljesen...te 14-ig vagy táppénzen?neked van alhasi fájdalmad?nekem igen főleg mikor pipilek..olyan mintha fel lennék kicsit fázva, de nem vagyok.
köszönjük igi a szurkolást, te hol jársz???
puszka
Kedves ájrin, és Krysta79!
Szorítok mindkettőtöknek, bár tudom, hogy a kis pocaklakók nagyon jól érzik magukat. Éppen ezért minden rendben lesz:)!!!
a túlélők a nyerők:)
nekem 14-én kell mennem vérvételre
pihizek igen, most is a laptopomról írok az ágyból
nagyon helyes, hogy pozitívan gondolkodsz, máshogy nem lehet (nem érdemes)
pussz!
Hát igen....de fő a pozitív gondolkodás..
az elsőnél nem voltam valami optimista, ezért most váltottam a felfogáson, már nagy siker, hogy egy kis túlélőnk maradt egyáltalán...erős kis akaratos...
te hogy vagy ájrin?pihizel? 15-én kell vissza menned?nekem 17-én, addig izgulhatunk :-(
puszzzzz: krysta
Sziasztok!!
SOS!!!Segitsetek!!!
Lombikozni fogok novemberben a párommal, de most találtak nálam hüvelygyulladást, sok baci tenyészet ki , coli stb.
Vettem grapefruitmag kivonatot és ezüstkolloidot teafaolajat!!
Aki használt már ilyet kérem segitsen hogy használhatom hüvelyen keresztül irrigálásként!!melyik hatásosabb??
Lehet kombinálni??
hány naponta kell stb.
Fontos!!
Privi levelet kérnék mert ritkán járok ide!!
ELőre is köszönöm!!
Én biza!:)
Kicsi a világ!
Ezek szerint csak sikerült az akció apa részéről is!:)
Sokat gondoltam ám Rád (rátok), hogy hányféle megpróbáltatás létezik...
Pihenj sokat!
Pussz
sziasztok, tetszik ez az oldal, már azért is, mert ugyanabban a cipőben járunk. 2.IVF-en vagyok túl, múlt kedden volt a punkció, 6 sejtem volt, abból kettő megtermékyenült,melyből az éjszakát egy élte túl, aki már idebenn pihenget :-)
Ájrin!szerintem mi találkoztunk kedden a db-i kaáliban, te akkor jöttél beültetésre, én meg túlvoltam a punkción, dumcsiztunk...te a jánlottad ezt a weboldalt, ugye jól emlékszem, hogy te vagy az?
sok sikert mindenkinek, és kitartást !!!!!!!!!!!!!!!
:) majd akkor fogom megmutatni neki, mikor nem fogad szót, vagy nem akar valamit megcsinálni:)
zsarolni fogom vele:D
na jó, ez csak vicc!
Ezen én is gondolkodtam, hogy egyáltalán meg merném-e mutatni neki:)
Nem, nem fájok. Csak idepillantottam, mert hazajött a család, és felébredtem.
És valóban úgy LESZ:)
Ugy legyen, ugy legyen, ugy legyen....
Köszönöm aranyos vagy !!
Te hogy vagy nem fájsz ? Ugye fekszel ?? Mert kikapsz ..!!!!
Nekem mindkét alkalommal 80ezer forint volt mindennel együtt.
Attól függ a költség, hogy hogyan reagálsz a gyógyszerekre, mennyi kell belőle.
De felesleges még ezen gondolkodnod!:)
Nem is lesz rá szükséged!:)
Sziasztok !
Azt hogy az inszem 40000.- ft ba kerül azt most már tudom., a lombikról pedig azt olvastam hogy 80-300 e-ig,de pontosan mitől függ ? és nektek mennyibe került ?
Azért kérdezem mrt kalkulálok, meddig fogjuk birni anyagilag. Köszike
Szia!
Bár még új vagyok, itt de gratulálok, és sok-sok boldogságot kívánok nektek:)!!!
Szia!
Pihenj sokat! Drukkolok továbbra is, hogy megtalálja a legpuhább részét a fészeknek és 9 hónapra jól beágyazzon magának! :)
Szia!!
Nagyon jó hir!!
Pihenj sokat,nektek most ez a legfontosabb!!:)
Sziasztok!
Tegnap visszakaptam a mi kis Túlélőnket!
MINDENKINEK nagyon köszönöm a szurkolást:)Sokat segítettetek!
Én hihetetlenül megnyugodtam. Most már jó helyen van a ki Kincsünk, és most már csak kettőnkön múlik, hogy ott is maradjon. Semmi laboratórium, táptalaj, pipetta, csak meleg puha fészek. Biztosan azóta elégedetten elkezdett fészkelődni odabenn:)
Most feküdnöm kell 4-5 napot, nem ülök itt a gép előtt, de azért néha bejelentkezem.
A legjobbakat mindenkinek!
Akkor azt tedd amit a doki mond.
Nem ismerem a neways termékeket.
Szia Macifül!
Köszönöm a választ. A dokimban maximálisan megbizom. Ajánották még a nexays termékeket, szóval egyre nagyobb a káosz......