Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
A hepatitis és aids eredményt mi a körzeti orvossal írattuk ki és a hozzánk tartozó laborba kellett bemenni vérvételre.Az eredményt postázták,de ez ingyenes addig amíg van társadalombiztosításod.A legeslegelső konzultáció valóban 13e Ft.,ha jól tudom mindenikinek.Az injekciók áráról ,ha visszaolvasol a fórumban,kapsz némi képet,de ez mindenkire nagyon személyreszabott,azt csak a kezelőorvosod tudja
megmondani.hogy neked melyik kell és mennyi belőle.
Én nem hagynám a páromnak, hogy beadja, mert nem bírj a tűket, most sem bírt oda nézni mikor beszúrtam.
Nektek is nagyon sok sikert. Remélem mindkettőnknek sikerülni fog.
Sziasztok!
Ma beadtam magamnak az első szurikat. A puregont meg sme érzetem, de zibor mindig is fájt mikor kapnom kellett, de nem érdekel csak sikerüljön.
Szia Dzsudesz!
Nem kaptam soha választ arra miért nem sikerült pedig a beültetésig minden rendben volt,egyik esetben sem szedtem meforalt és nem figyeltem a folyadék ill. fehérjebevitelre és agyon idegeskedtem magam a két hétben.A fórumban viszont olvasva a lányok(sorstársak)beszámolóit azt szűrtem le,hogy mennyire fontos az apró dolgokra is odafigyelni,pozitív lenni,de nekem az orvosom soha nem beszélt ezekről.
Ühm. :) 5 sikertelen iszem után az első lombik sikerült. Most vagyunk a 17. hétben. :)
Drukk mindenkinek! :)
Szia Hubabuba!
Neked mit mond az orvos a megtapadás miért nem sikerül?
Ne haragudj, hogy téged kérdezlek, de veled is ua a probléma, mint velem. (sajnos)
sajnos nekünk nem sikerült az elsö,majd márc próbálkozunk ha minden igaz.
nálunk a párommal minden rendben én küzdök endometriosissal.
sajnos!!
Köszi csajok a biztatást!
Zanetta a férjem kevés spermaszáma miatt kell a lombik,nálam eddig mindent rendben találtak!
Nekem ma 225 ,holnap és utána meg 185 E kell szurni Gonalból! Hétfön meg uh és vérvétel!
És nektek sikerült elsö nekifutára a lombik?
REmélem minden rendben lesz!
szia!!!!
sok sikert a lombikhoz.
és igazuk van csak pozitivan!!!
én is gonalt kaptam ,bár én mást nem is.
én 4 napig 225 E majd 2x 150E aztán 2x 115E és a tüszőrepim is éjfélkor kettö volt az ovitrelleből.
az én leszivásom után nekem nagyon fájt a hasam és a derekam ,de nemsokra rá el is mult.
a stimu mindenkire másképpen hat.valakinek több valakinek kevesebb szuri kellett a szép nagy tüszökért.
de a túlstimulálás pedig veszélyes.
és mi a baj???
remélem sikerül minden .
Új lesz minden!!!és bármi van irjál nyugodtan!!
Szia!
Én is Győrbe jártam.
Punkció után én inkább az altatás miatt voltam kicsit rosszul. Ilyenkor kómás az ember és émelyeg. De mindenkinél más, nekem két infúziót is lefolyattak, mire jobb lett. Ne félj az altatástól, csak 10 perc az egész, előtte én sem voltam altatva és én is tartottam tőle. A hasam kicsit fájt, de nem vészes. Gonalnak nálam nem volt mellékhatása, pedig én másik 2-t is kaptam mellette...
Ne izgulj és gondolj pozitív dolgokra, vizualizáld magadba a kisbabát és biztos minden sikerül! Szorítok!
Sziasztok ezer éve nem jártam erre bocsi.....de karácsony szilveszter egyben a szülinappal most kezdek még csak észhez térni soká tart:P :-DD
Valaki össze foglalná kivel mi van lett -e ujabb babásunk?
Köszi előre is és megy a drukk mindenkinek:)
SZiasztok,én ma este kezdem a gonal f zurit!
Ez lesz az elsö lombikom!
Punkció után fáj az ember haa?Én még nem voltam oha altatva!
Györi kaáliba járunk!
Félek azért a programtól! Gonalnak volt valakinél mellékhatáa?
köszi a egítségeteket
Sziasztok.
Egész délután kerestem nektek amit egy jogásztól kaptam a lombikkal kapcsolatban.
A lényeg az volt, hogy annak a kórháznak ahol lombikot végzik, ott kell kérni egy igazolást, hogy oda jársz, és részt veszel programban. (ez lehet inszemináció is). Nekem akkor azt írta a jogász, hogy amikor kiadják ezt a papírt attól kezdve védett státuszban vagy. Felmondási tilalom vonatkozik rád.
Az olyan munkahelyen ahol várhatóan nem örülnek ennek, ott jobb aláíratni ezt a papírt. (valahogy, valakivel)
De persze tudom, hogy most mindenki azt mondja, hogy mi van ha nem sikerül, és vissza kell menni dolgozni.... Ezért szerintem az még mindig jobb megoldás, ha a háziorvos táppénzre vesz.
Különben meg bosszantó, hogy mennyire meg tudnak hurcolni csak azért mert gyereket szeretne.