Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok, új vagyok itt. Eddig 3 sikertelen inszemen vagyok túl, most jön az első lombik. A doki azt mondta, hogy a mostani ciklusom 1. napjától fogamzásgátlót kell szednem a ciklus 21. napjáig. Utána 6., 8., 10. napon UH, vérvétel,majd leszívás, és visszaültetés.
Nektek is így ment a lombik? A doki szerint azért kell fogamzásgátló, hogy pontosan induljon a ciklusom. Ezt nem értem, nem mindegy, hogy melyik nap jön meg? (28. vagy 30. napon? Utána úgyis a megyek a 6. napon) És miért nem kell mennem 21. napon UH-ra vagy vérvételre?
Nekem inszem nem volt igy nem tudom ,hogy ott csinálnak-e de elvileg ott vagyis természetesen is nem kell feltétlen megrepedni hisz a spermiumok 2-3 napig is vándorolnak és életben maradnak a méhben kaptál tüszőrepesztőt?
Én megbiztam és ha megyünk még fogok is Szücsben nem tudom sajna az inszemes dolgokat....remélem jol csinált mindent és lesz baba/babák:)
Szia:)A drága Szücs doki:)))Nekem is ő volt remélem sikerül és betalálnak apa katonái:)
Hát én a nevét nem tudom de bementem egy body boltba és elmondtam,hogy 100%-ék fehérjét szeretnék de más ne legyen benne,mert nekem ez a lombikozás miatt kell ...remélem tudtam segiteni irj majd mi volt mi lesz:)
Szia Davider! A fehérjeporról szeretnék kérdezni, hogy mi a neve és, hogy mennyit kell belőle inni?
Előre is köszi az infót!
Sziasztok!
Régen írtam, de mindig olvastalak benneteket! Ma megvolt az első inszem. Először úgy volt, hogy lombik lesz, de lapar után átjárható lettem és a Szűcs doki azt mondta, hogy nem érdemes várni, hogy spontán legyen baba.
Stimulálós. Nekem nem volt mit leállítani, mert nem volt spontán ciklusom augusztus óta. Puregont kapok. Barnázgatáshoz nem tudok hozzászólni.
Én norcolutot szedtem dec 31-tól jan 9-ig, de nem akart rendesen megjönni tőle, csak 16-án, elötte 2 napig csak minimális rózsaszínke jött.
Remélem nekem is azért fájt mert sok szép petécském lesz, bár félek, hogy a sok ciszta miatt nem fog elférni.
:))
Ez nem baj a sok mosoly,nevetés csak jot tesz:)
Igen, már mikor leírtam, gondoltam, hogy nem fogom tudni kimagyarázni:))))
Ilyenem van ma, egész nap röhögünk egy másik fórumon a lányokkal, csak úgy dől belőlünk a sok hülyeség. Otthon visszaolvastam, azt hittem megszakadok.
tegnap voltam a kaaliban és ha minden oké akkor március elején meglesz a 2. beültetés.
volt uh is ott minden rendben van,van 2cmes cytám ami azóta nem nőtt.
febr 16 án kell mennem ismét.
mivel a hysteroscopia zárójábol nem derül ki mi van a petevezetöimmel ezért be kell mennem a dokimhoz és elkérni a mütéti leirást.
mert elvileg 1 petevez van ami átjárható,a záróban mégis az van irva hogy a 2 tuba átjárható.
igy most az a kérdés hogy a kivett petevez le van e zárva mert ha nyitott a folyadáék beáramlik a méhbe és kimoshatja az embriót vagy vmi ilyesmi!!!
ugyhogy lesz egy nagy menet a nögyógyi dokimmal!!
Szia Bcicus,te most már a stimulálós injekciót kapod,vagy még csak a leállítósat?Mi a neve a szurinak,amit kapsz?
Nekem is feszített a hasam a stimulálásnál és mindig sok tüszőm lett ez miatt,úgyhogy ne aggódj!Nekem is PCO-m van.Az ikrek szerintem is ok,az nekem is jöhetne,de 3...4...:o?
Amit én kapok az a suprefact ,amit a ciklus 28.napjától kellett elkezdenem ,mivel 31.napra jön meg általában, ezért,ha megjön a vérzés napján telefonálni és 4.nap vérvétel :ösztradiol.Nekem persze miért ne megjött a 29.napra valami barnaság azóta tart ,kapom az injekciókat és hétfőn kell beszélnem újra az orvossal.Ja és ez most long protokoll,de miért barnázok azt én sem értem.
:-DDD
ezt már nem magyarázod ki:))
Az,hogy fáj a hasad ebben az esetben jo hisz akkor tuti,hogy nőnek a petesejtek és azért feszit,mert több is van...:)
ne aggodj és ne álmodj ilyeneket:)
A túlstimtól nagyon félek, mert nekem már alapból cisztásak a petefészkeim (sajna megint, tavaly jánuárban megcsinálták, de most novemberre újra visszajötek). AZ elöbb aludtam kicsit, és azt álmodtam, hogy a leszíváson vagyok, de valami amatőr dokinál voltam és valami koszos kórházban és a doki azt mondta, hogy csak egy petsejtem van és, hogy tök szar bent mindenem, nagyon rossz volt, úgy örültem mikor felébredtem és kiderült, hogy csak álom volt.
Szerintetek az normális, hogy fáj a hasam, nem tudom eldönteni, hogy a szuriktól-e vagy belülről nyom, de még csak 4 szurit adtam be.
Szóval azt mondjátok, hoyg már nincs ez a szuri, hát ez szomorú, remélem az uthro is elég lesz.
Igen...:)és ha rájönnének akkor mi termelödik akkor tök sok embernek sikerülne elsőre vagy mindenkit tul kellenne stimulálni....
egy lánynak olyan sulyos let sajnos,hogy naponta ment korházba tűt szurtak a hasüregbe és ugy szivták a folyadékot....neki sajna nem sikerült...:(
Tényleg, most hogy írod, beugrott, hogy ezt akkor is mondták, mikor begőzöltünk, hogy nem sikerül, hogy még nagyobb az esélyünk. Végülis aznap hármunknak csinálták, abból kettőnknek sikerült. Lehet benne valami. De nem is úgy értettem, hogy a cysta miatt sikerült, hanem hogy túlstimuláltak, lett egy cystám, leszívták, és mégis megtapadt.
Így már beugrott, hogy