Lombik életre-halálra (beszélgetés)
most néztem a táblázatot, már teszteltél?
3-2-3. reggel az eredeti ébresztés előtt 1 órával fölteszem. délbe fél órát várok, az esti adagot lefekvéskor. most is szúrkál a hasamslja középen. te mennyit szoktál vele feküdni?
8-at? nekem csak 6-ot. Elvileg az van ráírva, hogy annyi a max.
Akkor neked 4x kell naponta?
Mennyit fekszel vele?
Íme: nincs petevezetőm,lombik első,03.06 leszívás, Bp Róbert Károly meddőségi centrum
akkor meg van :-) várom az adatokat
Természetesen lehet, és neked is sikerülni fog, ne add fel, elég szemét dolog hogy megint várnod kell, sajnálom:-(
hogy én milyen vak vagyok:)
8db utrog hüvelykúpot kell naponta használni.
"a lombikos táblázathoz kattints ide" ilyet keress egy picit fentebb
Csajok naon béna vagyok nem tudom hol van:(
itt a fórumon a hozzászólás alatt.
Megtaláltad? A sor tetején találod.
A mellfeszülés lehetne PMS tünet is, de szúrkálás soha nem volt mensi előtt, úgyhogy az jóóóóó!
Ja! Gondolom használtok ti utrogesztán hüvelykúpot. Aki ismeri magát érezheti a változást a felhelyezéskor. Kicsit felpuhul a méhszáj és duzzadtabb a méh.
Megnéztem,iszonyatosan édesek,olyan késztetésem vagy hogy karomban tarthassam őket.Köszi!
Ne keseredj el,bár tudom mit érzel,ezt a programot amiben benne vagyunk 3x kellett lemondanunk.Igaz nekem cisztám,volt de a műtét során még csonkolták is az egyik petefészkemet.Az orvosaid biztos tudják mire készülsz és megtesznek mindent,hogy eljuthass a lombikig és el is fogsz.
Sziasztok lányok! Hol találom a táblázatot?
jó ötlet a táblázat! igy könnyebben nyomon lehet követni az eseményeket.
a 9.nap leszek vasárnap.
ha a mellfeszülés, és a has szúrkálás tünetnek mondható....
Persze! Egy petesejt elég bőven! Egy petefészekből is le lehet szívni 8-at is.
Ne aggódj!
Egy petefészekkel teherbe lehet esni???
S.O.S.!Ma voltunk első uh-on,és még mindig ott van az endometriozis,ráadásul 4 cm-es.A jobboldali petefészkemen van. A doki visszaküld a nőgyogyászomhoz, és azt mondta valamit kezdeni kell vele,ha más nem, akkor megint műtét.De ha a múltkori műtéten sem tudta eltávolítani, akkor majd most elfogja???!A műtét után azt mondta a nőgyógyász, hogy a jobboldali petefészkemet elkell távolítani,csak úgy tudja leszedni az endometriozist.Annyira elvagyok keseredve!!!!!!!Most megint messze kerültem a lombik programtól.Pedig annyira vártam,hogy én is tudjam nektek írni, hogy "most volt a beülti".Most az a nagy helyzet, hogy vissza estem lelkileg...
ha bekerülhetek a táblázatba leírom az adatokat:magas FSH, kevés katonaszám, 1 lombik, Dévai Intézet, febr.11 volt beülti
Most el is köszönök, majd még jövök.
Mivel még itt vagyok, folytatom a sort.
petevezetők elzáródása; 3 lombik (1 missed); ÚJRA KISMAMI!; Pécs
Várom az adatokat :-)
a beavatkozásokba úgy gondoltam az inszemet is beírhatjuk annak akinek volt.
De jó, meg van a tábla! Kösz igi, kösz hoxa!
További ajánlott fórumok: