Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia MFPI! Köszi, jól vagyok. Pihenj drága, egyél sok fehérjét:)))
Köszi, jól vagyunk. Itt még nem esik, viszont a szél nagyon fúj. Lassan már csak jó idő lesz:))
Helyezkedik a pocaklakód ez jó:) remélem babus te jól vagy,nekem kicsit fáj a pocim a leszívás miatt,és hamarosan hívom a biológust,hogy megtudjam,hogy fejlődnek a csöppségeim:)
Köszi mindkettőtöktől. Jól! Picit feszít a hasam, de jól. Csak az idő lehetne vidámabb....
Ti jól vagytok?
Szia dolcissima! Igen,tegnap elég sokat dolgoztam. főztem, mostam, közben csak egy kicsit tudtam hoxázni. Hogy vagytok?
Szép napot lányok! Kellemes hétvégét! Hogy vagytok?
Sziasztok Mindenki!
Babus, tegnap jól elkerültük egymást.
Méhpempőt én is szedtem, és még eszem azóta is. Én forevereset, ami tabletta, szét kell rágni, szerintem ennek a fajtának nincs méz íze, Erika.
Lehet mébe keverve kapni,és simán is.Én mézzel eszem nem tudom egyébként simán milyen az íze.......
Méhpempő?Annak olyan az íze,mint a méznek?mert azt nem bírom megenni.
Ami még jót tesz,az a méhpempő sok fontos vitamin van benne.Az érdemes enni mindennap.
Remélem,igazad van!Addig is gyógyteákat iszom,amik állítólg elősegítik a teherbe esést,és próbálok egy kicsit fogyni.A 7 hónapja tartó kezeléseknek köszönhetően sikerült 10 kg-ot felszednem,és eddig sem voltam nádszál karcsú. :-))
Észre sem veszed és már április lesz, március első hete már elszállt. Örömmel várd a csodát:)!!!
Azzal nincs gond,csak ez a várakozás ne lenne.Sose lesz április 30
Ne aggódj minden rendben lesz,csak pozitívan állj hozzá:)!!!
Szia!Köszi,mivel velem egyelőre nem történik semmi,jól vagyok.Számolom a napokat visszafelé,az első konziig.Hát,van még mit számolnom. :-))Kicsit álmosan,nem sokat aludtam a héten.
Jó reggelt lányok remélem, mindenki jól van:)!!!
Köszi, jól vagyok, mostanra főztem meg. Annyira drukkolok Érted!
Jó éjt nektek,akkor holnap:)
Sziasztok, megyek oda bújok a párocskámhoz, holnap jövök!
Nagyon köszönjük!!!!!!!!!:-)
Szia Bobett!
Jobbulást! Mire kezdődik az "akció" meggyógyulsz! Írd meg majd, ha hazaérsz, mi volt?!
Ezért is érzi olyan jól magát a babóca és épp ezért van minden a legnagyobb rendben!Nagyon örülök nektek!:)))
Hát igyekszem minél kevesebb gyógyit bevenni. Szerdán voltam dokinál, mert nem bírtam máig várni, megijedtem a görcsöktől. Azt mondta a dokim, hogy a baba rendben, nincs veszélyre utaló jel. Jaj de ezt már mondtam neked, bocs! Szóval bízom benne! Sokat beszélgetek neki! :-)
Amúgy kész vagyok! Nátha, torokfájás, fejfájás egyik pillanatról a másikra! Remélem nem robbanok le nagyon, mert hétfőn jelenésem van Pécsen! Nem akarom kihagyni semmi képpen! Na majd meglátjuk! Most lepihenek! Legyetek jók! Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! Puszi Holnap azért Rátok nézek :)))), úgyhogy írjatok mindenképpen!
Akinek kell, íme egy kis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energia! Pusz
További ajánlott fórumok: