Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia andika.illes! Minden rendben lesz! Szoritok Értetek!!!!
Szia:) köszönöm jól vagyok a pocim már nem fáj annyira:) és várom a holnapot:)!
Szia,szorítunk érted:) 1vagy 2csöppséget szeretnél?
Gondolom nem kellemes,de ez ezt is megéri:) bár már én is ott tartanék,hogy sétálhassak,2hét fekvés hát nehéz lesz....
Szia MFPI! köszi, jól vagyok. Te, hogy érzed magad?
Szia erika0011! ezerrel megy a drukk Értetek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sziasztok csajok!
pénteken megyek uh-ra,akkor derül ki,hogy hányan is vagyunk. már nagyon várom.
mikor jelentkezik az émelygés, hányinger stb..?
Biztosan!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap nagy nap!:-)
A pocim egyszer így egyszer úgy, de hányingerem az van! Úgy hogy remélhetőleg jól! Kicsit most ki is megyek sétálni, kell a levegő, meg egy pici mozgás, de visszajövök!
Szia,de aranyos vagy én is remélem,hogy a Jó Isten mellém áll,ha már ilyen szívósak a csöppségek:) Te,hogy vagy ma?
Sziasztok!
Bobett, örülök, hogy te is jókat tapasztaltál! Valóban egy nagyon elhivatott orvos, én is így gondolom, és bízom benne!
MFPI! Drága Apukám szülinapján lesz a beültid! Remélem szerencsét hoz ez a tény is!
Szia babus süt a nap ez jókedvre derít:) te hogy vagy?
Sziasztok nekem múlt hétfőn volt a beültetésem győrbe,most várok és reménykedem.
Szép napot lányok! Hogy vagytok?
A mensi első napjától számított 13napon volt a leszívás,a beülti meg 17napon lesz azt hiszem:)
Én teljesen tudatlan vagyok mi az a cn:(?
Meglátod drága úgy lesz, leírod nekem hogy hanyadik cn volt a leszívás és hanyadik cn lesz a beülti ?
Jó reggelt lányok:) süt a nap ez jó jel mindenki számára:) Kedves Igi jómagam is hasonló képen gondolkozom 16 nap lva már erre szeretnélek kérni:) Remélem mindenki jól van küldök nektek sok-sok+++++++++++++++++++++++++++++++energiát,hátha nem fog fájni a hátam sem:)
Megtennéd hogy legközelebb arra kérsz írjam be hogy a boldog kismami vagy :-)))) nagyon szeretném beírni :-)
köszönöm sokkal jobban vagyok , úgy néz ki én is megúsztam 2 nappal. :-)))
Nagyon örülök a jó híreknek, szerintem is nagyon fontos az első benyomás ! És szerencsére én is hasonló jókat tapasztaltam itt Debrecenben.
Jó estét lányok! Szia MFPI! Egyelőre semmi különös, majd áprilisban fog beindulni az élet. Addig egy kicsit csendesen pihenek, olvasgatom a fórumokat. Ezen kivűl mást nem tudok tenni. Gyűjtöm az erőt Belőled és a lányokból:))
Kívánok egy jó nagy kalappal!!!!
És bár ritkán szólok a fórumhoz, mindig olvaslak titeket.
Kívánom mindenkinek, hogy minél előbb növesszen pocakot. :)
Szia!
A Mánfai adjunktus úr! Egy tündér!
Szia.
Megkérdezhetem, hogy melyik doki foglya csinálni a lombikot?
Mindegyik nagyon aranyos, és kedves csak érdeklődöm.
Igi engem is módosítanál 03.11 beültetés:)!!!
Igi!
Módosítanád az adataimat! A mai naptól kezdve a POTE szülészeti klinikára járok, s elkezdődtek a kivizsgálások a 4.lombikhoz!Májusban várható a leszívás, beültetés! :))))))))))))))))) Köszi!
Te jobban vagy? Szerencsére nálam egy-két nap alatt lezajlott ez a kór! Most már jól vagyok! Remélem Te is javulgatsz! Puszi
Nagyon bízom benne! Annyira, de annyira megnyugodtam! Tudom, hogy jó kezekbe kerültem! Majd most jól kisírom magam, mert volt bennem egy kis félsz,s annak most ki kell jönnie, aztán minden jó lesz! :))))))
Meséltem! Egyel fölötted! :)))))
Jaj most olvasom:) Ez nagyon jó,sőt szuper!!!!!!!!!!De jó hamarosan te is kismami leszel ez annyira jó,tuti sikerrel jártok majd:)!!!!
További ajánlott fórumok: