Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én anyira nem tudom mi,miután jön csak csinálom amit a doki mond,én tegnap este kaptam Choragon injekciót....
Lombik előtti szuri, ma este adjuk az elsőt.
sziasztok a decapeptylt este hány órakor kell szúrni? vagy mindegy ?
Andika,Enci gratulálok vigyázzatok a manokákra:)
Hubabuba jelentkezz a doki után szoritok:)
Szia! Nekem is nagyon jó volt a méhnyálkahártyám (13 mm ), mégsem tapadt meg a három babóból egy sem! Az én dokim is értetlenül állt! De ezt a módszert még nem hallottam! Na majd kipróbálom! Köszi
Szia,én is méhpempőzök,és fehérjét iszok 12mm a méhnyálkahártyám,azt mondta a doki,hogy az nagyon szép.
Lányok!
Azt elfelejtettem tegnap írni, hogy a dokim azt mondta, hogy"iszonyú jó "a méhnyálkahártyám, csodálkozik, hogy nem tapadtak bele a Bogyók.
És ez szerintem a méhpempőtől volt. Ezt még a dokim ajánlotta, azt mondta, hogy páciensek mondták, de tényleg több esetben tapasztalta, hogy nagyon jó hatású.
Helyes! Csak így tovább! Eddig minden szupi, s én hiszem, hogy ezután is csak jó dolgok jönnek majd, s sikerülni fog! Azért irigyellek egy kicsit! Szeretnék már én is ott tartani, ahol most Te! De majd eljön az én időm is! Pihenj sokat és vigyázz magadra! Puszi
Köszönöm lányok nagyon aranyosak vagytok,és sokat segít,hogy itt lehetek veletek.Bizakodóan hittel telve várjuk az elkövetkezendő 5-6 napot:)!
Szia MFPI! Köszi én jól vagyok, mindjár mennem kell a dokihoz, mert nem vett kenetet a clamydia vizsgálatra. így most kétszer kell megjárnom egy utat. Pihenj sokat, biztos nem kellemes, mert én is voltam ilyen helyzetben, de közel a cél:))) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ lesz a beülti!!! puszi
A pozitív energiáidat most ne rám pazarold, én jól vagyok, nem vagyok programban, azokra most Neked van szükséged! Tudom, hogy van belőle elég, de akkor is! Inkább még küldök Neked én is egy kicsit!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Remélem elég lesz! Szorítok Neked ezerrel! Jobban izgulok mint Te! :)))))
Ne nyűglődj! Holnap leveszik a petécskéket, aztán pár nap múlva visszakapod a babóidat! Erre gondolj! Aztán a párocskád meg készüljön, hangoljon, hogy pár nap és már a babóknak kell énekelnie! :)))))Minden jót Neked! Puszi
Amúgy piri néni lassan távozik, de jön helyette a tüdő gyuszi! Este már hőemelkedésem volt és fájt a levegő vétel! Már csak ez hiányzott! Szeretnék végre kettesben lenni a párocskámmal! :(((
Igen kicsit érzékeny,de tudom,hogy asuri teszi ezt,nah és rettenet mennyire nyűgös vagyok.....mindegy akkor is jó a kedvem,és küldön neked/nektek a +++++++ energiát:)
Dolcissima!
Köszönöm a válaszodat! Puszi
Szia! Mi a rossz? Fáj a hasad? Csak azért kérdezem, mert én nem éreztem semmi extrát! Azért csak pihenj, aztán holnap itt a nagy nap! :)))))
Gratula tiszta szívemből! Ez tök jó! Vigyázz magatokra nagyon!
Szia babus én ma jókislány vagyok és fexem,mert éjjel 22:30kor megkaptam a tüszőrepesztő szurit.....kicsit most rossz,de az eredmény a lényeg:) Te,hogy vagy?
Szép napot lányok! Hogy vagytok?
Sziasztok.....andi elkezdte és mi szép sorban követjük őt:)!!!
Enci nagyon szerencsés vagy, vigyázz te is magatokra.
Látjátok ha egyszer valami beindul....:-)))
andika.illes ez fantasztikus, tiszta szívemből gratulálok, nagyon vigyázz magadra.
Jó reggelt!
köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, aranyosak vagytok!
igi: én is igy kezdtem a lombikot, long protokoll.
erika691230: jövőhét pénteken kell mennem uh-ra, majd utánna javítsd már légyszíves a táblát.
Szia köszönöm,hisszük a legjobbakat.Én tudom,de a kedves párom ellenkezik,önző módon csak nekem szánta:).............szerintem a sok pozitív energia is hatásos:)
Szia! Gratulálok a petefészkednek a teljesítményhez!
Azt tudod, hogyha sikeres leszel (és az leszel), akkor a Fórumos lányoknak el kell küldened cd-n a férjed énekét? :))))))
Neked is majd holnap beszélünk:)!
Az még egy óra, az hamar letelik, főleg ha hoxázol:)) jó éjt!!!
Én még virrasztok egy kicsit 22:30ra várok, hogy újra megszúrjanak:)
További ajánlott fórumok: