Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nagyon szépen koszonom Nusza,bizok benne,hogy találnak valamit,nagyon szeretném!:)
általában aki a legjobban akar nyomulni nagyot fog esni.
hát igen, én is ezt mondom, de nem hallgatnak rám.:)
Sajnos a versengés nem a legjob megoldás.
Sosem ugy van ahogy szeretnénk, hanem ahogy a sors akarja:)))
Igen, csak tudod ég a lábunk alatt a talaj és négyen készülünk szülni a hétből. És most megy a verseny, hogy kinek sikerül előbb. És ezt utálom. Idióta egy helyzet. Úgyhogy holnap el is kérem a papírkámat, hogy lombikos vagyok, nem küldhetnek el. Reméelm megkapom a "leállás" ideje alatt is...
jol van szolj ha pesten jársz és összeugrunk egy kávéra és megtapasztalhatodd saját szemeddel is milyen kis huncut,rosszcsont lídia:-DD
addig jó, mig dolgozol:)))
Nézd a jó oldalát!!
Én dolgozom, de minek.. Alig van munkánk.:( és ez nagyon nem jó jel..
munkanélküli lettem, igy időmilliomos is egyuttal:)))DDD
Oké! Igazi sétálós idő! Elmehetnénk az állatkertbe, rég voltam, meg kávézhatnánk egyet a Vörösmarty téren..:))
Na akkor ha már ennyien ráérünk akkor ugorjunk be egy kávézoba:-DD
igen tudom, hogy esett felétek, irta a pesti barátnőm:))
itt csak készülödőben van:))
Pesten is borós, egész éjjel meg reggel esett. Jó hüsi van! Jöhetsz ide is!:)
reméljük, hogy mihamarabb kijön a többi fogacskája is.
köszi megyek:)))DDDD
Köszi jol Lídia szenved a fogaival sajna még 4-nek ki kellenne bujni de nem akar..:(
Itt esik ugorj át egy kávéra:-D
Szia drága davider!
köszi jól vagyok, várom az esőt, mert akkor szünni fog az allergiás tünetem:)
De csak szórakozik, nem akar esni.
Hogy vagy?
Lidia?
egyet értek de én a budai meddőről.....nem is értem,hogyan gondolják addig nem értik mig nincsenek benne..:(
Hogy vagy Babuskám?
eddig én is ezt gondoltam Babus.:( Most meg elkenődtem. De tul. képp ez még mindig jobb, mint hogy összecsapják a dolgokat. Akkor inkább tényleg el se kezdjék..
sajnálom, hogy sok helyen ez van, hál istennek én csak jót tudok mondani a debreceni Kaáliról.
De egy életen át fizetjük a semmit? És cserébe semmit se kapunk.. Mér emberséget se..
Hát,sajna,néha olyan,mintha csak játékszerek lennénk nekik. :-(
Erre mondom én,hogy csak olyat engednék oda,aki mindezeken átment,mint mi,és akkor biztos,hogy emberszámba lennénk véve,és az érzéseinkkel is törődnének.
Hát szinte sejtettem, hogy .... na ki se mondom!
Nem is ültethetnék még vissza!
Nem maradtak meg sajnos. :-(
ez nagyon gáz annyi időt,pénzt ,idegeskedést rászán az ember erre tessék...budaiban szombat vasárnap nincsenek de a dokim,vagyis a dokik bejöttek ha kellett bármelyik nap:)
Húúú most nagyon csúnyát tudnék mondani!
Megmaradtak olyan fiatalon a babák?
Hát,a szegedi Kaáliban szabi előtt két héttel,már nem indítottak ciklust. :-(
Mondván,nem fér bele.Én is ezért estem ki a múlt hónapban.
Az egyik csajszinak meg azért adták vissza 2 naposan a babókat,mert másnap már szabin volt a dokinő.
További ajánlott fórumok: