Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
szia nusza,
ez mindenkinél más: nálam pl utróval is pontban 28 napra (1 nappal HCG mérés előtt) megjött, valakinek meg sikertelenség után is 4-5 napot késett. erre valóban ne alapozz.
Sziasztok!
Van itt valaki? Szeretném megkérdezni, hogy jól gondolom e, hogy a beültetés után kapott Crinone (Utro helyett kapom, de ugyanaz a hatóanyag) miatt nem fog megjönni akkor se ha nincs baba? Tehát ez ilyen esetben nem tekinthető jelnek ugye?
Bocs, ha hülyét kérdeztem..
Oké!
Nem akarok ám beleszólni, csak részemről ez egy másik lehetőség.
Jó orvosod van, tudja a dolgát
Szia Bobett!
Olvastam a naplódat:-)))) Nagyon jól írsz.
Tudom, hogy félsz/féltél a hasi műtéttől, de ahogy olvastam a naplód láttam, hogy laparoszkóposan az egyik cystát nem tudták kivenni. Hasi műtéttel szerintem a beleket az összenövéseket simán szét lehetett volna szedni és a cystádtól is megszabadultál volna. Az összenövések sajnos visszanőnek, de legalább a cystát nem csak leszívták volna.
Félre ne értsz, nem akarok okoskodni de én is jártam így, én is tele vagyok összenövéssel, és az egészségügyben dolgozom.
Na ennek örülök!
Az injekcióimnak viszont nem, mert tudom, hogy nagyon szarul leszek tőlük!Két éve is nagyon megkínlódtam! De remélem, hogy segíteni fog a célom elérésében, ezért valahogy majd átvészelem! Azt mondta a doki, hogy három hónapig kapom, aztán majd meglátjuk! De szerintem lesz az hat hónap is! De mindegy, csak segítsen!
Köszönöm,nagyon jól és végre boldog a lelkem!
Nagyon örülök,hogy végre kezdheted a szurikat!Megy érted a drukk újra!:))
Szia! Köszönöm kérdésed, most már talán jobban! Még a varratszedés van hátra, utána kezdődik a kedvenc injekció kúrám! :(((
Te hogy vagy?
Sziasztok!
Szia Bobett!Hogy vagy?Pihenj nagyon sokat!
Szia!
Nekem is erősebb volt a mensim a sikertelen lombikok után, de nem annyira vészesen! Nem nagyon tudok mit mondani, csak biztatlak, hogy ne aggódj! Mindenkinek a szervezete másképp reagál a hormonokra és mindenre, lehet, hogy Te ilyen típus vagy! Azért ha pár napig még nem múlik jelentkezz az orvosodnál! Szorítok Neked!
Era!
Olvastam a naplód! Hát nem lehetett könnyű, de remélem, hogy most már minden rendben van! Pihenj nagyon sokat, a főzéssel meg ne törődj! Én is ezt teszem! Anyósom is állandóan pakolja a kajákat, bezzeg most nem! Na mindegy! Majd az uram főz valamit ha akar! Én még nem szeretnék ugrálni! Azért csak tegnap előtt műtöttek!
Jó legyél és vigyázz magatokra! Várunk vissza!
Szia!
Én is így vélekedek, és megpróbálom a tévében az ilyen híreket kikerülni...sajna nem mindig lehet.
Szia Bobett!
Gondoltam Rád sokat!
Remélem, hogy minden a tervek szerint alakul!
Gyógyulgass, pihenj sokat!
Sok Puszi
Sziasztok lányok!
Tegnap hazaérkeztem, túl vagyok a műtéten! Még nagyon fáradt vagyok, úgyhogy bővebben majd később írok a naplómba!
Era! Mi újság Veletek? Gondoltam ám Rátok!
Puszi
Szia Kurán!
Én személy szerint nem adatom be,óv tőle a dokim.
Ha legyengűlt az immunrendszer,akkor valóban hathat rosszul is az oltás.Túlzottan is megoszlanak a vélemények,vannak benne furcsaságok.Én a baba miatt nem adatom be,nekem hiába ellenállóbb a szervezetem,a babáé nem az.Remélem sikerül jól döntened.
A negatív híreket azért kerüld,már én sem figyelek rá.
Sziasztok lányok!
Hogy vélekedtek ezekről a hírekről (meghalt kismama H1Ni vírustól....stb) a tévében? az emberre csak a frászt hozzák. 6hétben vagyok, de nem szeretném beadatni....eddig azt mondta a nőgyógyászati szakmai kollégium, hogy nem ajánlják az első 3 hónapban, most meg már igen. Kész téboly az egész. Hogy döntsél jó??? Én hallottam olyan is, hogy egy 18 hetes kismama beadatta és elvetélt.
Sziasztok!Szia Betti!
Bocsi,mulasztottam,erre a fórumra nem írtam meg,hogy Era tegnap átesett a beavatkozáson,de még kórházban van a poci feszülése miatt.Ha minden rendben,akkor holnap mehet haza,nagyon szorítok neki érte!
O.K. megírom.
legalább egy napot benn kell maradjak,de ha itthon leszek,akkor írok.Addig meg,dezi az insemes fórumon tudni fogja,mi van velem.
Szia Erika!
Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj!
Írd meg majd mi volt!
Puszi!
Szia tinell!
Én épp elköszönni jöttem 2-3 napra.megyek reggel a klinikára,magzatvízvételre.Egyébként én jól vagyok. :-)
Sziasztok!
Hűűűűűű, de kihalt ez a fórum!
Mi újság veletek ismamik és leendő kismamik?
Ma megkaptam az első gynevac adagomat! Remélem eredményes lesz!!! A nődokim is jó véleménnyel van róla!!!
Köszönöm a segítségedet.Nem a decatól van
mert azt már 3 hete szúrom.Attól nem volt
semmi bajom.Ez azóta van amióta a Menopurt
szúrom.Holnap megyek a klinkára megkérdezem a
dokit,mert nagyon rossz ez így.Én is nagyon
jó alvó vagyok, és most meg a szivem a nyakamba
ver és hát megijedtem.Nagyon felborít mindent
az biztos.Mégegygszer köszi hogy segítettél.