Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Kedves Fórumozók!
Kérlek Titeket, hogy akinek van egy kis ideje töltse ki nekem a:
Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek fórumtéma alatt található kérdőívemet a meddőségről!
Nagyon sokat segítenétek a szakdolgozatomhoz!
Köszönettel: Takács-Mezei Tímea
szia bodzássüti!
:))
akkor bízunk a három további sikerében :)
visszakapnád mind a hármat egyébként?
majd írj, mi a fejlemény :)
Kedves Pocaktunder!Köszönöm az érdeklődést nagyon jól esik!Sajnos most nagyon igaz ram,hogy a testi lelki dolgok összefüggnek.Faj a lábam,mint amikor beteg szoktam lenni előtte:-((( Volt valami barnázas a Crinonon,amikor tegnap zuhanyoztam,ma reggel meg valami pici rózsaszín folyas széru.:-( Próbálok elvonatkoztatni,de nehéz.Elvileg nov10-ig kiirattam magam táppénzre,mert nagyon stresszes a munkahelyem és minden lehetőséget meg akartam adni.
Nem szeretek ott dolgozni,de jól fizető munkahely,mar össze is szorul a gyomrom,ha rá gondolok.Ott senki nem érti meg,hogy miért küzdök ennyire a gyerekert.Nem tudom mit csináljak menjek dolgozni vagy maradjak meg táppénzen.Ha itthon vagyok folyton a baba téma jár a fejemben,ha elmegyek dolgozni,akkor meg magamra sincs idom és múlik az életem.Nem akarom senkinek a hangulat lelohasztani....
Nyugi mindenkinek én speciális eset vagyok ti nem ilyenek vagytok!!!
Drukkolok neked Pocaktunder!!!!
Szia Estimese.
Köszönöm kérdésed jól vagyok,3 petesejtet szívtak le hétfőn telefonáltunk a biológus azt mondta mind a 3 megtermékenyült. Ma nem vették ki őket asz inkubátorból,majd holnap reggel kell telefonálni. Szerda vagy csütörtök a beültetés.Kaptam metypredet meg utrogestant kapszulát.Pihengetek bízunk a legjobbakban.
köszönöm a jókívánságokat, és a tanácsot.
minden jót!
Pocaktündér, Ildike ügyesek vagytok!
Katus, hogy vagy?
Sziasztok!
Csatlakozhatom? Januárban lesz a harmadik beültetésem.
Drukk az éppen aktuális izgulóknak!
Kérded:"Mik a kilátások, ha vége az 5 évnek? Lehet még babád, vagy teljesen le kell mondanod róla?"
Sajnos, nem lehet. Leállítják a petefészkeket 5 évre, mert hormonfüggő a dög.Először is meg kell élni azt a bűvös 5 évet, aztán nekem nem lehetne babám, csak lombikkal a petevezetők hiánya miatt. Én még egy lombikba nem megyek bele ezek után, gondolom értitek. A főorvosnő szerint egy esetlges terhesség megint ezt hozná elő,de hát ugye spontán sem lehet gyerekem. Tehát, egy pillanat alatt eldőlt minden. Nem lehet semmiképpen gyerekem. Örökbe sem fogadok senkit, mert ilyen betegséggel, ki tudja garantálni, h mi lesz velem. Ráadásul meg kell várni az 5 évet. :(
Na, igen ezzel akasztanak ki engem is, amikor azt mondják, h 40 év felett menj mellvizsgálatra. Hülyeség! Én azt mondom, h 18-20 éves kortól menjen el a nő mell UH-ra és 35 felett mammográfiára.
Sok puszi mindenkinek!
Sziasztok! KE2010! Köszi szépen!:)Kérded, hány lombikom volt. Csak egy, ez volt az első.
Gréti, milyen perről van szó?Elküldöd privátba?
Most telefonáltam, a 10 sejtet szívtak le, de nem tudom hogy mennyi volt jó ezek közül, ééés a lényeg 6 prüntyike indult meg :))) Úúúgy örülök :)
Sajna szerdáig már nem tudok meg többet róluk, de szerdán már beültire kell mennem, alig várom :)
Pocaktündér! Hát akkor a ti picúrjaitok is dolgoznak rendesen, drukk nekik!
Én a beültetés után a 7.nap estéjén teszteltem először pozitívat,de annyira halvány volt,hogy a férjem nem is látta.Én sem láttam rajta sokáig,csak kb. fél óra múlva kiakartam dobni és megnéztem utoljára jó erős lámpafény alatt és volt ott valami.
8.nap reggel is nagyon halvány volt még,de azt már a férjem is látta.
Fogalmam sincs mia titok.Szerencse is kell,az biztos és az sem mindegy hogy kinek miért kell a lombik.Nekem szerencsére a hormonokkal nem volt sosem probléma,TSH ilyenek rendben vannak,nekem a petevezetőm van elzáródva.
Egyet tudok csak,hogy én nagyon hittem a dokimban és minden szavát követtem.Amellett hogy gyakran voltak bizonytalan időszakok,gyakrabban a szívem mélyén úgy gondoltam hogy sikerült.
Én túl sokat nem feküdtem,kb.2 napig intenzívebben/de akkor is felkeltem pld.mosogatni/
Ha tudnám a titkot,mindenkinek elmondanám.
Ildike, remélem 8 hónap múlva kinézni is úgy fogsz, mint egy lufi!
Nekem nem fájt a hasam a petesejt leszívás után annyira, csak érzékeny volt, de az megmaradt még jó 10 hétig. A másik érdekesség, hogy én mindig megvoltam napi fél liter vízzel, de a leszívás óta folyamatosan iszom. Már azt sem tudom, hova fér belém, de állandóan szomjas vagyok. Úgy gondolom, a szervezet elég okos, tehát azért vagyok szomjas, mert KELL a babának a sok folyadék.
Én tegnap 2,5 litert tudtam magamba tuszkolni, estére amúgy is olyan voltam, hogy egy lufi is megirigyelt volna :( Ma reggelre viszont - nem akarom elkiabálni - minimális a fájdalom, szinte nincs is :)) Remélem ez így is marad már... Nem akarok még egy olyan napot, mint a tegnapi, neeeem.
Na de akkor ma majd többet iszok, bár a 4 litert tuti nem fogom elérni, ügyi vagy, hogy neked ment ilyen sok :)
Neked mikor kell telefonálni a prüntyikék ügyében?
Okés, akkor megnyugodtam, hogy megmaradok :)
Itt írta valaki, hogy napi 3 litert kell inni??? Na annyi nem tudom belém fér-e, de akkor bele kell húznom rendesen.