Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok csajok! Természetesen ha van valaki aki itt isbtud segíteni orülök neki :-) köszi
Tigrisné
Sziasztok Lányok! Remélem nem baj, ha csatlakzom egy másik fórumról beszélgettem is párotokkal énis most vagyok a várakozó hetekben...most vagyok et +6. Napon és az lenne a kérdésem, hogy lett már valaki úgy babàs, hogy nem durrant be a cicije. Szinte mindenkitől ezt hallom, hogy nagyon érzékeny lett nekem meg semmi, de az a helyzet, hogy nekem mensi előtt sem szokott és most a bromot is folyamatosan szedem. Köszi inden segítséget.
Szép napot Tigrisné.
Ez csak az orvoson,és az Ő figyelmességén múlik.ha rossz helyre rakja az x-et akkor 7000,ha eü.emeltre akkor 2800.ezért kell nagyon odafigyelni,és rákérdezni a patikába,mielőtt fizetsz.
Sajna semmi nem lesz olcsóbb:(
Én márciusban 12 vagy 13e Ft-t fizettem... :(
Hallottam róla, hogy van valamilyen módosító kérelem a lombikkal kapcsolatban, de azt nem hallottam, hogy bármit elfogadtak. Viszont hurrá, ha olcsóbb lett!
és az hogy lehet h az ovitrellért most csak 2800ftot fizettem, eddig meg 7e volt?
megváltozott a támogatás?
Utro csak beültetés után kell.
Drukkolok jövő hétre!
Szerintem még azt nem kell, csak a beültetéstől. Ovu előtt soha nem szokták adni, mert a sárgatesthormon csak ovu után kezd el termelődni, és az utro azt segíti. Legalábbis én így tudom....
Jövőhétre megy a drukk neked Fanni ezerrel:))
Sziasztok!
Ma voltam UH-on, és be is adtam az ovitrelle-t, jövő héten kedden kell telefonálnom a fagyibabák miatt.
De az orvos nem írt fel utrot, és nem is mondta, hogy szednem kéne. Van véleményetek, hogy most elfelejtette, vagy tényleg csak a beültetéstől kell dugdosni??:S
Jajj én is gyulai vagyok, én a gyulai orvosok miatt tartok itt, itt senkihez ne menj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csabán a Szeberényi vagy ilyesmi neve van, talán ő jó, többen mondták most, hogy menjek át hozzá!
Bcsabai van köztetek, vagy akinek bcsabai a nőgyógyásza és meri is ajánlani?
Megpróbálom magánúton, bár magát a vizsgálatot, nem csinálják magánba, de talán a beutalót kiadja így...
Az a baj, hogy gyulán kerestem orvost...kényes szituáció...
Nagyon szép AMH eredmény, gratula!
Magyaroroszágon szabad orvosválasztás van. Menj el egy másik kórházba! És, ha még jövő hónap közepén sem fog működni? Akkor csúszol még egy hónapot?
Viszont azt a doki fogja megmondani, hogy az adott körülmények között megcsinálja-e a HSG-t ilyenkor is.
Az AMH eredményem kész! 1.8 lett 41 évesen. A doki szerint nagyon jó, mert lehetne épp 0 is ebben a korban!
A HSG-m továbbra sincs kész, 2,5 hete próbálok időpontot kérni, de a gép rossz!
Ma azt mondták, hogy hét közepén érdeklődjek...
Szerintetek a ciklus 22-25. napján is megcsinálja a vizsgálatot? Ha igen, júliusban azaz 1.5 hét múlva kezdhetnék...
Volt valakinek ilyenkor HSG vizsgálata?
Terhes nem vagyok, mert a párom meddő! Donoros lenne...Én úgy beleéltem már magam, hogy kezdhetek...csak egy karnyújtásnyira lennék a csodától...de lehet, így 1 hónapot fogok csúszni...
Sajgó most már ne menjen sehova, folyamatosan távol van valamiért:S
Mondjuk nekem mindegy, jövő héten elején tegye be a kis fagyibabáimat, aztán tőlem mehet:D