Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia!
A férjem kollégájáéknak 3. inszemes próbálkozásra sikerült a baba. Már 8 hónapos a picúr.
Közületek van akinek inszemmel sikerült a baba?
Nem tudom, hogy jól látom-e, de inszemnél nem kisebb az esély???
Igen, ez is igaz, hogy legalább ezt tudom.
Bár ez sem segített az inszemnél, és a lombiknál...
Lányok!
Olvasta valaki közületek Guthy Georgina: A gyermekáldás varázslata című könyvét?
Én is csatlakozom ehhez.
Tímeához jártam én, eddig sikertelenül.
ez vicces, mert ez a bogyó mindenfélére jó, de a hányás nem szerepel köztük :)
És mégis elmúlasztotta?
Lehet, hogy akkor nálad ez az egész hányás nagyban pszichés eredetű volt, és ez a bogyó segített lazítani és ezért lett jobb?
Nem!
IGNATIA AMARA!
Nekem a nôgyôgyász mondta végsô elkeseredésében, mert semmi gyógyszer nem hatott!
IGNATIA AMARA 15
Ez szorongás oldô is, mert én nagyon parás voltam terhesség alatt.
hát, ha ezek a kutatások meg előírások is olyan aktulisak, mint ami alapján a megfelelő D vitamin beviteli értéke, akkor nem leszünk okosak... :-)
Ideális világban minden babát tervező nőnek megcsinálnák a genetikai eltérésre a tesztet, hogy le tudja-e bontani a szervezete a folloidot, vagy sem és az alapján egyedileg adná meg a doki, hogy mennyi (és milyen) legyen a folsav bevitel.
átlagokból, meg statisztikákból, meg egerekkel dolgoznak, holott minden emberi szervezet más és más... :-(
Szia!
Szerintem az a kutatás vicc volt. Valami olyasmire emlékszem, hogy Kanadában nézték, és kb 100 nő részvételével. Ebből elég merész következtetéseket levonni.
De amikor sugárban hánysz, akkor próbálod magad mindennel vigasztalni, pl hogy te szülöd a következő Nobel díjas babát :).
megírod a bogyó nevét lszi?
Mikortól kezdted el szedni?
Doki ajánlotta?
olvastam, hogy neked is timea volt a dokid...hát nekem is.
hidd el most sikerülni fog!!! tényleg valamiért nem jött be ez a nő, de asors úgy akarta, hogy most ne ő kezeljen bennünket és eredményes éesz szerintem!
Kivétel erősíti a szabályt! Egyszer sem hánytam, a fiam időre született, és igen magas IQ-ja volt.
Országos tanulmányi versenyeken szerepelt (történelem 1.hely, matematika 8.hely, biológia 3. és 5. hely)!