Lombik életre-halálra (beszélgetés)
ha pozitív a teszt a 14. napon akkor menj be.
ha negatív de még mindig nem jön meg én akkor is bemennék a helyedben (bár nem tudom milyen messze laksz tőlük).
Nincs mit!
Majd a DVD-t meg postázom, legkésőbb jövőhéten megkapod!
mikor menjek vérvételre? hányadik napon? ezt elfelejtettem megkérdezni .
A testhő ha fenn marad az jó jel! A pecsételés is lehet jó jel, tehát semmit fel ne adj, a vérvétel a biztos, a teszt sokszor hazudik!
Akkor minden okés, ott a babó! És mostmár elolvastam a naplót, úgyhogy biztos vagyok benne:) az ovitrellnek ott már nyoma sem volt:)
akkor pedig ne aggódj, hanem pihenj minél többet!!!és várjuk meg azt a 14. napot!
kapsz valami progeszterin pótlást?Utró vagy Crinone,Duphastone?
A Kaáliba telefonáltam és azt mondták hogy várjam meg a 14dik napot akkor teszteljek. A barnás pecsét nem baj. de hányingerem van és a testhőm is magas, eésznap 37 feletti.
Anyu mesélte, hogy mikor engem várt, amíg nem mozdultam meg semmi baja nem volt. Onnantól viszont szülésig hányt, mint a lakodalmas kutya. :-)
Kitartás! :-)
igen hallottunk, Tőled:-))) na viszont ez azt jelenti, hogy mostantól meismerheted ezt a fantasztiku érzést:-)))
Gyerekek! Én meg úgy tűnik, mindenből a kivétel, a ritka, meg a hiheteteln kategória vagyok... az első 12 hétben 1 alkalommal volt egy kis rosszullét és hányás, ez volt minden, azt hittem, szerencsés vagyok. Most meg, hogy betöltöttem a 17. hetet, na most gyötörnek a rosszullétek. Hallottatok már ilyet? :-)
köszi Judit megnyugtattál...már meg is akartam nézni a naplódat, hogy írtál-e valamit erről.
a mellem nem feszül csak néha szurkálásokat érzek benne meg kieresedett (mondjuk elég szép méretű már így is:-)
szerintem a múltkor a rosszullét a kapott hormonoktól lehetett.Az valamennyire kiürült,azért múlt el.De ne aggódj,mert hamarosan visszatér:)))))Ha jól emlékszem nekem a 7.hét körül jelentkezett az émelygés,hányinger.Előtte én sem értettem hogy miért nem érzek semmit?(a mell feszülésen kívül)
Az a vicces, hogy tizenévesen intravénásan kaptam vas utánpótlást, mert borzalmas vashiányom volt évekig. Amióta elkeztük a lombikozást, azóta meg a felső határértéket súrolja, v meghaladja minimálisan. Bánatom tudja, mi történhetettt. De az se jó, ha túl sok van belőle...
igen ezt mondt a doki is, hogy ez már "magától" termelődött.
tesztelni nem fogok én nem vagyok az a tipus mert bízni szeretnék már most a kicsiben, hogy minden rendben van vele!
attól az egytől szerintem sem lenne ekkora hcg.
nekem sem kell külön vas.nem mindenkinek kell,ráadásul még szorulást is csinál sok mindenkinél.
a doki is ezt mondta, csak egy ampullát kaptam és azt is beültikor szóval amikor mondtam a dokinak hétfőn, hogy pénteken teszteltem pozitívat de biztsora szeretném tudni az ovitrelle miatt akkor azt mondta, hogy az már biztos nem az volt.
Köszönöm, pénteken újra nekifutok. Fél óránként rohangálok pisilni, hogy ugye biztos nincs semmi rossz jel. :-) Tiszta kattant vagyok.
van mostmár femibion+ vas készítmény is.
20.-án megyek teljesen lassan telnek a napok......................................................................................
egyébként igen én most azért is váltottam az elevitre mert tudom, hogy nekem az kell a pm. bogyó miatt ami viszont a femibionban van de az nekem nem jó. úgyhogy aze elevit mellé nem szedek de amúgy szednék csak nem vasat hanem homaopátiás cseppeket (ferrum fosforicumot)
A Femibionban nincs vas? Akkor lehet, hogy mégiscsak át kéne térnem, mert nekem meg pont nem kéne még plusz vas...
Igen, 2 naposan ültették be őket. Köszönöm, igyekszem nagyon pozitív lenni, de egy icicpicit nehéz most. De feladni nem fogom!
ohh abszolút megértem, mondom az elején én is úgy örültem a rosszullétemnek mint majom a farkának, és tutira én is paráztam volna, hogy ha elmúlt volna!
De ne aggódj, sokan írták, hogy végig semmi bajuk nem volt és minden rendben ment, Veled is így lesz, és adj hálát az égnek, hogy ezt megúszod :)!
Mikor mész UH-ra?
szerintem elég,akár 2 babához is.mennyi Ovitrelle-t kaptál összesen?én párszor teszteltem még a vv után is,de csak azért,mert jó volt látni és tudni hogy még mindig ott van:)))))
és a Femibion mellé nem kell kiegészítő vas? Mert nekem meg azt mondták, hogy azért jobb az Elevit, mert abban van vas...
Lányok, akkor ezek szerint az Elevitben levő folsav nem elég?
Ez az egész vitaminmizéria egyébként tök gáz, én egy csomó orvosnál rákérdeztem, és mindegyik tökre félvállról vette a dolgot és csak rábólintott, hogy jó persze szedjen napi 1 Elevitet. De pl egyik se mondta, hogy szedjek plusz folsavat, vagy ilyet is hallottam, hogy az Elevitben nincs jód ami szintén kéne.
További ajánlott fórumok: