Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Gyerekek, na errol en sohasem hallottam! En vegig szedtem C vitamint a stimu elott, alatt es utan es a terhessegben is. Gyakorlatilag en evek ota folyamatosan szedek. Semmi gond emiatt nem volt.
De ha igy van, a beagyazodas idejen ne szedjetek, de maskor biztos nem jelenthet gondot. Pl. Ha vkinek van kis verzese, akkor Rutascorbint adnak ra,mami tomeny ascorbin sav.
Szuper :)
Dejóóó lenne mi is így járnánk :)
Köszönöm szépen :) Bízom benne nagyon-nagyon.
Abban is, hogy most szeptemberben mehetünk, de annyi mindentől függ...csütörtökön megyek uh-ra, akkor már egyel közelebb kerülök a célhoz. Azt nem tudod véletlenül, hogy a beültetés napján ébresztik őket? Gondolom, mint az elsőnél majd telefonálnak reggel, hogy mehetek-e egyáltalán...
Csajok ezt találtam a C vitaminról...??!!!
Nem szárazzá tesz, hanem szárítja a méhnyálkahártyát, azaz nem lesz alkalmas vagy kevésbé a zigóta befogadására. Nekem a nőgyógyászom egyenesen megtiltotta, hogy c vitamint szedjek. A természetes c vitamint lehet, ami gyümölcsben van, de a mesterségeset nem.
Sziasztok csajok! Hát nekem is letelt a 3 megbeszélt hónap, következik a második kör 3 db. fagyibabával. Ez előtt azonban van pár ha, ha elég vastag a nyálkahártyám, ha felébrednek a fagyijaink és ha nem esik a tüszőrepedésem szerdánál előbbre, mert rá egy 7-re kell a transzfernek megtörténnie, de az orvos szabin van, és csak keddtől vállal beavatkozásokat. Félek... Állítólag a fagyiknál az esély is csökken. :(
De megyek, ahogy lehet.
köszi mindenkinek a drukkokat:))
hát nekem sajnos kicsit fájt, hasogatott rendesen a beültetésnél, de ki lehet bírni:))
Igen nem fájdalmas inkább kellemetlen kicsit....
Nekem volt,hogy a méhszájat is megkellett fogni nem is éreztem csak utána véreztem és akkor mondták valószínű ezért....
Az a titok elkell lazulni ami ott nem nagyon megy...:-P
szia,
köszi a válaszodat :) bíztatóbb.... a négy vérvételre már én is megkaptam külön a beutalókat a Klinikára az első konzultáción, most várom hogy megjöjjön az első menstruációm és akkor kezdhetjük, a többi vizsgálataim már lassan készen vannak.
Nekünk is megmutatják, sőt az elsőnél választhattunk is , hogy melyiket kérjük vissza/sajnos mellé nyúltunk/.
Brigzone ! Tőlem is megy a drukk!
De jó! Nálunk nem mutatják meg, igaz,nem is kértem még de szerintem nem szokás. Csak az UH képet kapjuk meg utána. És hogy a férjed is bent lehetett, nem semmi.
Továbbra is szorítunk ++++++