Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Köszi csajok:))
Megy a drukk nektek is Avike,pancsa lesznek ott szép petesejtek és jók lesznek:)
2 petesejt? Ezt hogy látták? Nem tüszőt akartál írni?
Nekem 1x100 Gonal-F van, 1x0.3 suprefact, 1x0.75 merional. Így 4 tüszőt látott a dr.2 nap szuri után.
Ha több Gonalt kaptam volna több tüszőm lehetett volna????
Ha az a volna, ott nem volna....
Davider!!!
Megy a drukk!!!! Nagyon szorítok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sajnálom,biztos nagyon rossz lehetett.....
Na,de majd most +++++ tuti veletek is marad :)
Én a lányomnál nem éreztem semmit....
Most a júliusi beültetésnél 3. nap már éreztem,hogy megtapadnak (blaszto volt)és 6. nap már volt mell feszülés,hányinger,haspuffadás,éreztem,hogy bent van....és amikor elment éreztem,hogy elmegy elválik tőlem....:((
naná, hogy még maradjanak. Ha lehet még 9-10 hétig! :-)))) Erre gyúrunk.
Én az utolsó napokban halványan éreztem, de nem mertem magam átadni az érzésnek. Én majdnem megvártam a 14. napot a teszttel, pedig blasztóim voltak (mások blasztónál már 8. napon tesztelnek). Végül 13. napon csináltam meg, mert volt bennem egy belső hang h pozi lesz, akkor meg mit szívassam magam még egy teljes napig. (Persze azt is sugdostam magamnak, hogy, ha mégis nega lesz, akkor még lehet, hogy korán tesztelek... :-)))
Maki, az egy dolog, h van egy mgérzés, de a biológia ezt sokszor felülírja...most nekem előtte megjelentek a gyermekeim teljesenvalósághűenelőttem, ezt már leírtam a naplómban.
Nekem egyêrtelmű jele volt, ugyanis eddig mindig megjött a vvig most pedig nem. Ennyi.
jippijó-jippijé! :-)))) ez nagyon jól hangzik! Látod, hhiába "csak" 5 lett, azok igazán tuti minőségűek! Na most mind várhatjuk a szerdát!
küld nekik a hegyre fel az energiát! :-))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Persze,fel kell készülni.De ahogy Tigrisné mondja maradjanak még bent.
Lányok mikor megtudtátok,hogy sikerürt a beültetés akkor ti éreztétek valahol legbelül,hogy sikerült?Vagy voltak valami jelek?Vagy csak úgy sikerült és semmie érzés?
Most hívtak mind az 5 megtermékenyült szépen osztódnak előzőekre tekintettel szeretnék blaszto állapotig kivinni őket azt mondta 50% szokott elmenni 5 napig de nekem volt,hogy több is sikerült ha bármi van hétfőn hívnak akkor néznek rájuk de elvileg szerda a beültetés...
Remélem jó erősek és megmaradnak:-DD
most izgulhatok szerdáig....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
igen, pár éve, még fura lett volna ezt mondanom, de igen, jófej. :-)))))) Ez a babadolog mindenkiből a legjobbat hozza ki.
jaj, mikor hívnak már???? mindjárt 11!