Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Olvastam,sajnálom.
De akkor viszont megfogjuk érezni,ha tényleg velünk maradnak.
Igen,ezzel én is így vagyok.Szinte megérzem,mikor szűnik meg a másság.És nálam ez szomorúsággal és rosszkedvel párosul.persze volt 1x,hogy nem jött be,de a végeredmény akkor is bejött:(
Emlékszel Karena?
sziazstok valaki meg tudná nekem mondani mit jelent pontosan ez a táblázat minek a rövidítése * ntu *?
bbogus osztotta meg én csak ki másoltam !
a 5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkabol
2ntu. . . a blasztocita hozza cuppan a nyalkahartyahoz
3ntu. . . a beagyazodas megkezdodik a blaszto elkezdi beasni magat
4ntu. . . a beagyazodas folytatodik, a blaszto egyre melyebbre assa magat
5ntu. . . befejezodik a beagyazodasi szakasz kulon sejtjei vannak a placentanak es aembrionak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kivalasztast a veraramba
7ntu. . . meg tobb hcg termelodik az embrio fejlodesevel
8ntu. . . . hcg termelodes folytatodik
9ntu. . . a hcg szint mar eleg magas, ahhoz, hogy a vezeletbol megallapithato legyen a terhessegdöm:)
Én most semleges vagyok! Pici negatívval párosítva!
Délután elaludtam és azt álmodtam, hogy épp behívtak a Vérvétel eredménye muatt és amikor a doki közölte az eredményt felébresztett az eredmény. :((((
Azon gondolkodtam, hogy ugye a beültetés 10-12.napjára
menzi közelben vagyunk és ha mondjuk 3napos babót kapunk vissza, aki picit lusta és később ágyazódik be akkor a hcg szint is később kezd növekedni és mivel a szervezetünk emlékezik a menzi előtti tüneteket produkálhatja.. Nem?
nem kell pozitívabbnak lenni.Ez majd jön magától,te is tudod.És igen,a legutolsónál én is negatív voltam,bevallom.Persze,mindenki azt várja,hogy minden szép,oké legyen,bizzunk,stb.De ez lehetetlen.Lehet ezt mutatni,de a csalódások miatt ez lehetetlen.És ezzel saját magunkat védjük,akaratlanul.Mert akkor kisebb a csalódás.Ez természetes.Csak a külvilág nem ezt várja,mert fogalmuk sincs,milyen fáradtak vagyunk,mire idáig eljutunk.De ezt ők nem értik.
Szóval nem kell pozítívnak lenni,csak negatív ne legyél.Legyél semleges.
:-))))) Szerintem nagyon jó arány, és holnap lefagyasztják a "tartalékos" ikreket. :-)
Kislányod meg pár nap múlva már érezni fogja, h ott vannak a kistesók. :-)
Köszönöm mindenkinek. Jó-jó igyekszem pozitívabb lenni, megígérem:)
Csak már annyiszor csalódtam...
Tudom még sokan rajtam kívűl, főleg te Bogus, sajnálom
Megrázom magam és a megtapadásra koncentrálok.
Nem fáj:-D
Tényleg pikk pakk be adja a férjem:-D
Drukkolok neked!!
Tudom mit érzel,már én is eléggé elvesztettem a hitemet.
Karena ,fel a fejjel.tudom,mit érzel,de...
Én most felejtek,és január-februárba indul a 8.stimu.