Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Tigrisné akkor pihenj :))
Borrdi örülök,hogy minden rendben van.Akkor nyilasok lesznek a kis drágág,én is az vagyok :))
Hírek rólam/rólunk:
A gyomorsavra a salvus tényleg segít, de van, hogy a Gaviscont is használom, ha még jobban be akarom biztosítani magam elalvás előtt. A Salvusnak tényleg pocsék az íze, pedig nekem magas a tolerancia küszöböm. :-) A gavisconból pedig a szuszpenzió a jobb, a rágótabi nem annyira. Csak írom, ha majd kell Nektek is! :-))))
TEgnap voltunk dokinál, minden rendben a két kissráccal, szépen egyenletesen fejlődnek együtt és már meghaladtuk az 1 kg-ot. :-) 28+1 napos voltam tegnap, de a babák mindketten 28+5 napnak felelnem meg a biometriai adatok szerint.
Szerencsére a méhszáj zárt, lepény érettsége: 0. Szóval minden jónak tűnik. Feltételesen nov. 29-re beírta a doki bácsi a naptárjába, hogy szülünk, mert miután mondta, hogy nov vége, dec eleje lenne jó, megpendítettem, hogy a nagyikám szülinapja nov. 29. és éppen idén lenne kerek 100 éves. :-)))) Tudom, hogy ez semmit nem jelent és úgy fogunk cselekedni, ami szakmailag a legjobb a babáknak, de azért vicces, hogy ott virít a nevem a naptárban. :-))) Szóval itt tartunk most.
Köszönöm Drága!!
Lehet, h a tegnapi szabi ébresztett rá, mert egy magnézimum sem kellett....egy kicsit beárnyékolja, h megint antibiotikumot kell szednem a bacim miatt, de mondta a doki, hogy ha most nem írtjuk ki, békén fogjuk hagyni, mivel nálam nincs semmi tünete, mindig csak a kenetből derül ki...de annakmis örülök, h végre a férjemmel is lehetek egy kicsit ( igaz ma elhúzott pecázni:-) mert ha dokgozik akkor szinte nem is látom....
Puszi!
Szia Drága Tigrisné! :-)
Örülök, h a táppénz mellett döntöttél, nem kell, h a főnököd szivasson! :-( nem kell a felesleges stressz. Most majd megnézheti, mit főzött ki. :-)
Nem fogod megbánni, nagyokat fogsz pihenni és lesz időd lélekben is a kislányoddal és ennek a szép időnek a megélésével foglalkozni. :-)
Juj, de szuper! Igen, nekem is az a tapasztalat, hogy nagyon nagy különbségek vannak UH és UH között, meg persze az is legalább annyit számít, hogy ki kezeli.... :-)
Szóval szívhang! Hát ez óriási! Gratula! Remélem, pár nap alatt a picike is behozza a "nagytesót". :-)
túlstimu: na akkor tényleg megnyugodtál, örülök. Mndjuk, ha súlyos lenne, akkor lennének komoly tüneteid, mert az bazira tud fájni, meg nem tudnak rendesen kiegyenesedni, van, hogy a levegővétel sem működik jól. Amíg ilyeneket nem tapasztal az ember, nagyon súlyos nem lehet, de állandó odafigyelést igényel a dolog és tényleg egyél sok fehérjét és igyál-igyál-igyál, mert az megelőzni is és gyógyítani is segít - ártani meg nem árthat.
Vigyázz nagyon az úton hazafelé és mindenképpen jelentkezz majd Kanadából. Hány órás lesz a repülés?
Sziasztok!
Bocsi, este mar nem jottem mert csak bezuhantam az agyba.
A doki teljesen megnyugtatott es, csak hogy mennyire mas uh-val nezett, kepzeljetek az egyik Picurkanal volt mar szivhang. Ott pulzalt a draga. Hat nem akartam elhinni. Ez a nagyobb baba, de a kisebbre meg azt mondta a doki, hogy szebben nez ki es szerinte mar akar holnap ott is lesz szinhang. Mondta, hogy ez csak enyhe tulstimulacio. Nyugodtan repulhetek. Azert egyem a feherjet es igyam a vizet, de nem lesz gond. Adott egy verhiggitot az esetleges trombozis miatt, de nem lesz azzal sem gond, azt mondta. Szoval egy oriasi ko esett le a szivemrol es nyugodtabban ulok a gepre holnap. megiscsak jo a mai nap. haaat, ennyi. :)
legkozelebb mar Kanadabol jelentkezem. :)
Jó reggelt csajok!
Csakmazon gondolkodom, amitbírtál Avike, hogy vajon mit adnak, h megtapadjanak? Nekem sem tapadtak megnsoha azelőtt mostnsem kaptam csak a szokásos gyógyszereket....illetve én most először használtam utrot de nem gondolom, h ez segített, illetve nekem szerintem most segített, higyba hcg- t nem a leszívás előtt, hanem utána kaptam. De ezek találgatások a részemről.
Amiben én igazán hiszek, hogy most miért sikerült, aznaz, hogy a progiszingemet nem tünetileg kezelték, hanem én félmév alatt dolgoztam rajta, hogy ne legyen pecsételés. Emlékszem az utolsó menzim, amikor még amkrémeti is elfelejtettem használni, az egy szép 29 napos semmilyen barázás nélküli, fájdalommentes menzi volt....és a másik tényező szerrintem maguk a blasztók állapota, valamiért pont az akkor ( lehet szontén anfélévse vitaminkúra eredménye) megtapad. Bocs lányok a hibákért és a hosszúságért, de gondoltam leírom mégegyszer hátha valakinek segít.
Szép napot
Tigrisné
Ui: döntöttem, mától elmegyek tàppénzre ha már kiírt a doki, úgyhogy most foglak boldogítani titeket:-)
Jó reggelt csajok!
Csakmazon gondolkodom, amitbírtál Avike, hogy vajon mit adnak, h megtapadjanak? Nekem sem tapadtak megnsoha azelőtt mostnsem kaptam csak a szokásos gyógyszereket....illetve én most először használtam utrot de nem gondolom, h ez segített, illetve nekem szerintem most segített, higyba hcg- t nem a leszívás előtt, hanem utána kaptam. De ezek találgatások a részemről.
Amiben én igazán hiszek, hogy most miért sikerült, aznaz, hogy a progiszingemet nem tünetileg kezelték, hanem én félmév alatt dolgoztam rajta, hogy ne legyen pecsételés. Emlékszem az utolsó menzim, amikor még amkrémeti is elfelejtettem használni, az egy szép 29 napos semmilyen barázás nélküli, fájdalommentes menzi volt....és a másik tényező szerrintem maguk a blasztók állapota, valamiért pont az akkor ( lehet szontén anfélévse vitaminkúra eredménye) megtapad. Bocs lányok a hibákért és a hosszúságért, de gondoltam leírom mégegyszer hátha valakinek segít.
Szép napot
Tigrisné
Ui: döntöttem, mától elmegyek tàppénzre ha már kiírt a doki, úgyhogy most foglak boldogítani titeket:-)