Lombik életre-halálra (beszélgetés)
:-) izgi nyolc hónap áll még előttetek. :-)))
A,úgy engem sem enged semmit csinálni itthon.
Hát engem most hagyunk ..nem akarok senkit letörni még nem vagyok jól"gyászolok" de majd felállok talán a bizonytalanság is benne van ha tudom hogyan mikor tovább jobb ,könnyebb lesz....
Köszi, de ez tényleg hihetetlen.soha nem hallottam ilyenről.
Mi is kíváncsian,izgulva várjuk mi lesz és persze te most ne izgulj majd mi izgulunk helyetted...:)
Hát erre már nagyon kíváncsi leszek:-)
Gica annyira de annyira örülök neked hajrá kis manó :-DD
++++++++++++++++
Igen, de azt gondoltam, hogy ha tegnap +, akkor ma minimum ugyan olyan. Tévedtem.
Drága a hcg 2 naponta emelkedik korai volt ma csinálni holnap reggel csinálj újat....
igen, ezzel egyetértek, h nem jó vizeletsugárba tenni és is pont, mint Avike kis edénykével oldottam meg, abba lógattam bele úgy 5 mp-ig. Egyébként ezek a kis csikosak is megbízhatóak már szerintem, ha nem et utánai 5-6. napról beszélünk. De sok minden befolyásolhatja: lehet, h a vizelet is felhígult, olyat is olvastam valakinél, h reggelente az első pisi minden nap nega volt, majd délutánonként a sokadik meg mindig pozi. Ez napokon keresztül... szóval remény mindenképpen van! :-)
Én valakinél már olvasta, de ritka,de mondjuk az is, hogy 3. nap indul el:-)
Akkor hétfőn lesz a nagy nap?
most már kicsit én is reménykedek.A biológus is úgy látja van esély:-)
Bele sem merek gondolni, mit érezhetsz most, de mikor lesz a vérvételed? Úgyis akkor lesz biztos minden.
Ez tényleg az...de reméljük tényleg hozzádtapad jó erősen!
Kedves vagy, hogy bíztatsz. Én sem a vizeletsugárba dugom, hanem van erre a célra egy kis üvegem, abba megy a pisi, aztán beleteszem a csíkot, de sosem a csík fölé érve. Nem tudom, hogy a másik fajta mit mutat majd, de ma már az élettől is elment a kedvem.
Szia vegyél egy rendes kazettás tesztet szerintem,és ha van HCG azt már a nap bármely szakában elvégezheted! van csík mindketttő teszten,de valóban halványabb a maiszerintem nem jó vizeletsugárba tartani,mert nagyon nehezen kivitelezhető,hogy csak a jel-ig legyen nedves! én speciel kis műanyag edénykébe pisiktem,és úgy használtam fel!de sajnos van úgy,hogy nagyon alacsony HCG szint ha leesik,akkor másnap nem pozi már a teszt,velem volt ilyen!De neked ne így legyen,amúgy a tesztekre rá van írva,hogy HCG szint emelkedése nem nyomonkövethető rajta! szorítok értetek!
Ezt el kell meséltem csajok! A beültik utan a férjem úgy csinál, mintha porcelán baba lennék. Most mikor 20-án megtörtént és szóltak, hogy 1-1,5óra múlva lehet kelni és menni a zárójelentesekért mikor elkezdtem öltözni gyorsan hozta a ruhákat, cipőt rámadta és rám szólt, majd ő pakol!!!
Mondom neki wc-re kell mennem és mivel a kórteremben tiszta elmegyek, mert a folyosón levőkbe mindig fertőtlenítős spray-vel megyek és az hosszadalmas. Megkérdezi tőlem ugye pisilsz??? Mondom nem mást kell, de miért?? Erre ő úr isten, azt lehet most így????
De a legjobb este aránylag óvatosan jövök megyek, kelek fel az ágyról stb. Erre megint szól, hogy óvatosabban is fel kelhetnék, mert megnyomom a hasam. Parádés, hogy mit össze aggódik, azért rám szól, hogy a cipőt ha felveszem ne hajoljak sokáig!!! Mi lesz még itt??? Uram isten?
Gratulálok! 6. nap? Ilyet még nem is hallottam! Akkor hétfő?
Igen tudom, hogy komolyabb kellene, de dirrekt nem vettem csak 25-öst, mert ha negatív, még legyen miben bízni. Most egy tuti teszt, ha negatívat mutatat, nincs nagyon miben bizakodni. Egyébként mindkét fajta bolti, Rossman-os. Nálunk nem adnak tesztet, sőt nem is engedik, hogy a vérvételig tesztelj, de hát ugye ki bírja azt ki?
Juhuuuuu!!! Igazi kis túlélő!!! Bekerül a pociba és már ássa is be magát a nyálkahártyádba!!! Sikerülni fog!!!
Pont ez az. Ma vagyok a 28. napon. Most már nincs ez a fajta tesztem, tegnap csak másmilyet kaptam, úgy, hogy csak azzal tudok majd egy újabb tesztet csinálni.
Sziasztok!Beszéltem a biológussal.Jó esélyt lát rá, hogy elviszi a 6. napig és utána visszakapom:-)Ez már hihetelen
Miért nem veszel valami komolyabb tesztet!? Ezek a kis papírfecnik amiket adnak szerintem egy rakás kaki.
Makinak volt azt hiszem negatív és ugye mint kiderült terhes. És nekem is a 5.napon olyan halvány volt, utána meg csináltam a 10.napon és az is vérszegényke lett. Bezzeg a clear blue kb 1 perc utàn kitette a +jelet. Az az igazi!!!!
Szerintem a halvany csik is csik, de a legjobb, ha most varsz ket napot. Tudom, nem lesz konnyu.... :( vegulis a tesztek tuti biztonsaggal a nem vart mensi elso napjan mutatnak csak meg.
További ajánlott fórumok: