Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Aki emlékszik rám tegnapról, talán tud segíteni. Tegnap csináltam egy szerintem + nak látszó tesztet. Nagyon örültem, Ti is mondtátok, hogy valószínű az is. Erre ma reggel jön a hidegzuhany, mert egy akkora negatívot teszteltem, mint a szél. Most akkor mi van? Volt valami, csak még mielőtt komolyra fordult volna meggondolta magát. Egyszerűen nem értem. Teszek fel rögtön képet, a felső a tegnapi az alsó a mai.
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Vannak hírek Gica?
Paracetamol :-)
Jó reggelt mindenkinek!
Ha esetleg lázas lennél jó az algopirin is, nekem a dokim oaracetamol tartalmú gyógyszert ajánlott, így pana.dolt vagy para.maxot tudtam bevenni.
Én is fejfájós voltam az elején és most is de én a hidegfronntól készülök ki.
Köszi, drága vagy:)
Sajnos nem vagyok vékony,a legpontosabb meghatározás szerintem a " nagydarab" Erős csontozatú vagyok, van rajtam felesleg is bőven, de mindez arányosan. Most átadom a gépet a férjemnek, mert csúnyán néz rám:)
Holnap jövök és átgondolom, hogy mit hogyan csináljak. Jó éjszakát nektek! :)
Karena, meg azon filoztam, h lehet azert nem sikerultek idaig, mert azt mondjak, h sok leszivitt petesejt eseten van, h nem eleg jo a minoseguk. Lehet, legkozelebb arra kellene a dokidnak torekedni, h 8-12 sejt legyen, de azok nagyon frankok. Csak gondolkodom.... Volt velem az egyik et-n egy leanyzo, aki mindig 20 folott produkalt, pedig mar alig kapott hormont es akkor voltak 5-jere. :( mindjuk neki nem
Lettek fagyik, mert hiaba volt a sok petesejt, mindig csak 2-3 termekenyult meg. A fiunal volt amugy a gond. De ettol meg nezesd meg az ir-t!
Szia Karena,
Vekony vagy, vagy van rajtad azert husi? Csak azert, h mi lenne jo napi szh adagnak... Ha van tartalek, akkor 150-160g ch/nap, ha vekony vagy es nem akarsz sulyt veszteni, akkor 180-200 g ch kellene. Ez napi 5-6 etkezesre eolsztva.
Reggeli -7 ora 20-25g csak lassu felszivodasu
Tizorai- 10:00: 20-25g 2/3 lassu, 1/3 gyors
Ebed-13:00: 40-50g 2/3 lassu, 1/3 gyors
Uzsi-15:30-16:00: 20-25g lehet csak gyors
Vacsi-19:00: 30-45g 2/3, 1/3
Utovacsi-21:30: 10-15g csak lassu
Lassu: Csak teljes kiorlesu, durum, graham, tonkoly lisztbol keszult dolgok, basmati, v barna rizs, bulgur, arpagyongy, koles, minden zoldseg, krumpli csak modjaval, hetente 1-2 alk
Gyors: gyumolcsok, kukoricaliszt, repa megfozve (nyersen lassu), tejfol, joghurt
Tilos: cukor, feher liszt, mez, juhar-, agave-, rizs szirup, krumplipure. Minden cimket el kell olvasni... :(
Korlatlanul eheto bmikor: sajt, turo, husfelek, zoldsalata (zoldsegek kozul nem kell merni, amiben 100g etelben 5, v az alatti gramm szh van)
Mindent nyersen kell merni fozes elott. A ch tablazatban azt latod, h 100 g termekben hany gramm ch van? Ezt kell szamolgatni. Nagyon nagyvonalakban ez lenne, de erdemes ennek utanaolvasni, dietetikustol tanacsot kerni. En most telorol gepelek...
Amugy van itt ir forum es terhessegi cikorbetegseg is, sok tapasztalt es segitokesz lannyal. :)