Lombik életre-halálra (beszélgetés)
nem baj, sokat kibírunk :)))
:-)Na körbemegyek az osztályon, mindjárt jövök és indulhat a bemelegítés:-)
gyere csak, állunk elébe! :-)
Nagyon helyes, várjuk akkor a holnapi napot, h az agyunkra menjél!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ezalatt tuti az agyatokra fogok menni:-)
lesz csík, kettő! :-) Reggel szorítok!
A iéd is nagyon szép pozitív amai! Látod azêrt írjuk, h kétnaponta legyen mert amaid erősebb mint a pénteki :-))
Hát a "megöl két hétig"-gel nagyon így leszel. Mintha egy évezred lenne minden egyes nap. És figyeled, hogy mi van, á tiszta őrület.
Mármin az állami csak félreírtam
Igen ez így van a szülés nem, de az összes többi kivizsgálásnál sokkal körültekintőbb a dokim az icsi miatt! Ezt el is mondta nekünk az elején! Pl. 18. heti genetikára kétszer fogunk elmenni plusz kifejezetten kért genetikai tanácsadást!
:-))) hát igen, sajnos a neheze még a kövi két hét lesz, ha holnap visszakapod a kicsikédet. :-) De ahogy Mocizsu mondta, a hat naposak úgy megtapadnak, hogy csak na!
Aranyos vagy, köszi! A nagy vízválasztó úgyis holnap reggel lesz, ha lesz csík, lesz öröm, ha nem lesz csík, lesz bánat.
Nekem a bmecben került a legtöbbe pedig az tényleg magánintézmény...de mi adtunk csúszópénzt mert hálának nem tudom nevezni...így volt a gyógyszerekkel együtt 300 e, pedig jól stimulálható vagyok...
akkor oké. Ha ettől jobb kedved lesz, akkor persze, csak azt hittem, idegeskedni "akarsz" rajta. :-)) Azt most nem engedélyezem. :DD
Remélem nálunk is bejön:-)Már szekál a kíváncsiság napok óta.Ha most sikerül ,meg tuti megöl még 2 hétig:-)
Persze tudom, nem azért kértem, hogy összehasonlítsam, egyszerűen csak akarok látni szép + teszteket, hogy jobb legyen a kedvem. És igazad van, tudom, hogy mindenki más, a teszt is más, igazán nem azért szeretném látni. Szerdán megyek vv-re 14. nap.
hát, ha ezt kivizsgálásokkal együtt mondták, akkor lehet, h reális. Mondom, én anélkül értettem, de a vizsgálatok nagyrsészét csak egyszer kell megcsinálni elvileg.
Én olyat szeretnék! (amúgy tök mindegy milyet kapok vissza, csak jól kapaszkodjanak meg !)))
így van! (csak azt még nem próbáltam). :DDD
na tessék, ez is benne lehet a pakliban. :-))))
A 6 naposaknak meg még több az esélyük!!!
Mocizsu, értem, hogy nagyon izgulsz, de annak nincs értelme szerintem, h más tetsztjével összehasonlítsd a tieidet a következő okokból:
1. minden egyén más és egy ember két terhességénél is másként termeli a HCGt
2. más gyártmányú tesztekről beszélünk
3. lehet, h Avikének két baba is megtapadt, ami sokkal erősebb teheti a csíkot
Szerintem nem haszos, ha idegesíted magad. Mikor is mész vv-re?
vagy Avikénél 3- an vannak, nálad meg 2-en:-)
Bocsánat, ha túlzónak hatott az összeg, de én konkrétan rákérdeztem a kaáliban, hogy mire számítsak. Ők mondták, hogy így alakul, ami persze lehet több és kevesebb is. Attól függően, hogy ki hogy reagál a stimura.
szerintem sem kockázattak volna, úgyhogy reménykedhetsz holnapig nyugodtan. :-)
Amúgy én sepciel abba a csoportba tartozom, aki az 5 naposokban hisz jobban, nekem is ez a verzió sikerült. Elsőre két 3 naposat kaptam, egy sem tapadt meg, másodjára 2 5 naposat és ők mindketten velem vannak. :-)
Avike, akkor nekünk majdnem egyszerre volt a beülti? Tegyél már fel képet a friss tesztedről. Kíváncsi vagyok. Látod nekem milyen halvány a 11. napon, ráadásul tegnap tök nega volt. Lehet, hogy engem csak megtréfál "valaki".
az ICSIt és a szülés viszonylatában? nem úgy, hogy a genetikai szűréseken nézték meg jobban?
Nem értem, miért..... a gyerek az gyerek, ugyanúgy születik meg. :-))))
Várunk már nagyon. :-)))))))))))))))
Sziasztok!Látom nagyon megosztottam a véleményeket.Holnap kiderül, meg ha jól sül el,akkor pár hét múlva:-)
További ajánlott fórumok: