Lombik életre-halálra (beszélgetés)
szia!Örülök neked.Hányadik napon vagy?
ja és hycosyt? az sem ismerős:-(
És még az első stimum el is ba...ta! Elvett egy lehetőséget és 3,2-es amh-val közölte reméli a következőnél lesznek sejtjeim. Nem ám hogy esetleg valamit elrontott!!!
Hagyjuk is ezt a dokit, bánom, hogy a férjem aki egy halál nyugodt ember nem csapta meg!!! Főleg miután kiderült az inzulinom és a 680-as prolactinom, amit ugye megnézett a 3. És 21.napi vérvételből!!!! Csak megmutatni nem tudta mikor számonkértük, hisz Ben volt Vérvétel!!!! Pedig ez alap és a protokoll része mindenki tudja, így a 4.lombiknàl én is megtudtam!!!
hüvelykenetet vesznek stimu alatt, hogy rendben vagy-e, nincs e fertőzés, gyulladás.annyi kb mint egysima nőgyógy kukkantás:-)Azért kell még fizetni 3000 ft-ot.
Megjöttem! és örölünk! Van tizenpárdarab! Sajnos még kicsik, a legnagyobb is 11-12 mm-es, a nagytöbbség 6-7 mm-es. De vannak. Megint kaptam szurikat, ezúttal 44 ezerért, úgyhogy eddig szuri szinten vagyunk 134 ezernél. De vannak :)))) Köszi mindenkinek aki gondolt rám!
Ha a győrit választod mindegy kihez mész.Két doki van, mindkettőt dícsérik.
Igen tudom, hogy nem olcsó. Mi ez a hüvelytisztasági dolog? Mintha ilyenem még nem lett volna.
Tőlem megkérdezte a doki, hogy hol szeretném a hycosyt,vagy a méhtükrözést.Én választottam a Kaálit, mert nem akartam sem hónapokat várni, sem más maszekot keresni.Én már úgy mentem első alkalommal, hogy ott szeretném.A többi eredményt már eleve vittem,mert itt súgtak a csajok mi kell:-)+-ba csak AMH-t, és FSH,LH kontrollt kért.
Kit ajánlotok a Káliban?
Ja hálapénzt én is adtam mindenhol az inszeminációkért és a gyógyszerekért inekciókért is mindig fizettem eddig is (tudom a lombiknál majd többet kell), de a Róbert Károlyban az egészet fizetni kell, mert nem TB-re megy a beavatkozás sem. Többek közt ezért nem jártunk oda túl sokáig.
Nyilván Való, ha Kovács Péter vagy Bernard prof vagy KriZsa doki az orvosom nincs ez!! Rossz orvost választottam!!
Na erre majd rákérdezek, mert nekem még egyszer sem mondták. Ott biztos nem szokás. :(
Én 2* voltam a dokim magánrendelőjében ez egyszer 15, egyszer 12ezer volt és utána most miután sikerült. És mindent megcsináltak ingyen a kórházban, mivel egy éves volt a lelet. Tehát 27ezet forint.
A Kaáliba mivel gyorsan akartam a lombikot és gyorsan legyen eredmény és ha màr oda járunk mi ott csináltattuk. Méhtükrözésem, clamidia és rákszűrés 85ezet volt!!! Plusz Hiv hepa és mit tudom mi, talán 10 nekem és 10 a férjemnek, mivel a kutya nem mondta hogy ezt lehet máshol ingyen! Tehát nem volt olcsó az indulás és Sz.G doki mindenkit elküld méhtükrözésre és ha nincs nőgyógyászod kénytelen vagy privát menni. Tehát nekem a Kaáli többe fájt és mindig várnom kellett 30perctől-1,5óráig kb!
stimuláció alatt.azt hiszem a 6. napi uh előtt volt
de ha nem adsz akkor sem róják fel.Ha adni akar valaki mégis az meg az ő dolga.
Bocsi,hogy közbe szólok, de a HIV,hepa meg ezeket ha kiírja nődoki akkor ingyenes.amh fizetős.A konzi fizetős azt lehagytam:-),de csak az első.
Nos igen, de Te szintén fizetsz a BMC-s dokidnak magánban alkalmanként 15ezret, hogy így kezeljen a BMC-ben! (engem is így kezelt amúgy) de a Kaáliban nem kell azért fizatned, hogy előbb bemehessél mint mások és ne kelljen kivárnod a 2 órs sort.
Bárhogy nézem is, és számoltam a Kaáli nekem 150 ezerel olcsóbban jött ki....
A hepa-hiv és egyéb teszteket meg meg lehet csinálni beutalóra és így azokért sem kell így fizetni!
Ezt a hüvelytisztaságit mikor csinálják?
A Kaáli szabályzatában benne van, hogy tilos a hálapénz, de ennek ellenére sok doki elfogadja, ami nem túl szép dolog, alljuk be. Bár ha én is doki lennék, és adnák... Mondjuk én még sosem adtam a dokimnak, de maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagyon segítőkész, egy tündér!
Igen.Ott is Kaáli van.Hát a lombik sem olcsó, még ha állami akkor sem.A gyógyszerek támogatással is 1-200 ezer forinba kerülnek.hycosyt a Kaáliban is megcsinálják, de azért fizetni kell, meg a hüvelytisztaságiért.Ezen kívül a szurikért, gyógyszerért.A többit állam bácsi fizeti 5*
Tehát ha pl Bmc be mész ott minden ingyenes csak a gyógyszerek fizetősek, a Kaáliba a konzultacio fizetős és pl HIV, hepa, amh fizetős utána tb-re megy!!
Budapesten jó a Kaáli, csak megfelelő dokit válassz!! Mindenhol vannak sajna olyan orvosok, akik nem egyénre szabva végzik a protokollt, hanem van nekik egy átlag séma és az alapján. Nekem z első lombiknál még kezeletlen inzulinrezisztenciám volt 36 napos ciklussal és a papírokon a harmadik lombiknál vettek észre, hogy ciklus 28napos!!! Tehát nekem a peteeresem sem biztos hogy a 13.napon van!! Most már 29 naposak lettek a ciklusok m, de én átmentem a Budai meddőségibe! Van aki pont onnan menekült el, de mivel nekem a meddőségis dokim a privát nőgyógyászom így kicsit másként kezel szerintem, pl soron kívül behív stb. Ezt sokan szóvá is tették akik ott várnak, de nem érdekel, mert mindenkinek meg van a lehetősége hogy "kedves" legyen az orvosával! És most elárulom a Kaáliba is van hálapénz!! Nem is kevés!!! Több ismerősöm mondta, tudom sokan azt mondják tilos!! De ki tudja meg, ha a dokiddal kettesben vagytok??
Győrben is a Kaáli van, ugye? A Honvédban nem végeznek lombikot, a Róbert Károlyban nem tudom végeznek-e, de az inszeminációmat is privát csinálták ami egy kisebb vagyon, a lombikot már nem bírnánk kifizetni, arról nem beszélve, hogy semmi különbséget nem tapasztaltam, még hozzáállásban sem.
A méhtükrözésen és genetikai vizsgálaton kívül minden más kivizsgálás megvolt (6 éves torúra van mögöttünk). A szokásos hormon és egyéb protokol vizsgálatok mellett, volt HSG-m és laporoszkópiás műtétem, valamint volt anti-müller és petefészek kimerülés vizsgálatom. Pajzsmirigy alulműködéssel és IR-el kezelnek, értékeim jók egy ideje (az elsőt havona, a másodikat 3 havonta ellenőriztetem). Férjem rendben van, ez évek alatt háromszor végezték el nála a teljes protokolt.
Szuper!!!Nagyon örülök!Mikor lesz UH?
most több progit kaptál mint legutóbb?
Szia!Én Győrbe járok, és azon kívül, hogy nem egyszerű bekerülni nem mondhatok rájuk rosszat, meg ők biztosra mennek, pedig nálam így elbuktak egy csomó pénz.És onnan miért jöttetek el?Milyen vizsgálatokat csináltattál meg eddig?
Köszönöm csajszik!még nem tudok rendesen reagálni,majd otthonról írok rendes válaszokat.mi még receptre várunk,már több mint 1oraja.puszik.
Köszi:-) Maglódon, eddig Pestre jártunk a Honvédba és a Róbert Károlyba.
Édes vagy, köszönjük! Remélem veünk marad jövő júniusig!
Szia!Üdv köztünk:-)Merre laktok?
További ajánlott fórumok: