Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Elköszönök lányok mára. Megyek ellátom anyukámat, vásárolok valami kajálnivalót holnapra. Én kedd óta annyira zizi voltam, hogy nem is főztem. Már mondta a párom, lassan törzskártyát kap a pizza hut-ban, meg a mekiben.
Drága Maki nekem akkor enyhültek a tünetek,amikor 500 alá ment a HCG! kitartás,nem akartam tegnap írni,hogy ez a leg szörnyűbb az egészben! de megjön a menzid,és akkor rohamosan ürül a HCG!kitartás drága pár nap,és enyhül minden!
Gratulálok! A számokból nem lehet megsaccolni, hány gyermek van? Örülök, hogy boldog vagy. Én a férjem szemében ma láttam másodszor könnyet, pedig 10 éve ismerem.
Amelyikkel sikerülne! :) Nekem eddig mindkétszer rövid volt, a stimuval nem is volt gond, csak nem tapadt meg. A doki most gondolkodott a hosszún, de nem tudom miért. Majd megkérdezem.
Sziasztok csajok,hazaértünk,és hihetetlenül boldogok vagyunk! azt hogy hány pocaklakó van nem tudjuk,mert uh majd csak 6-án lesz!
Eredmény hirdetés:-) 3 emberke lett az első helyezett,mert mindhárman 1500hcg-t tippeltek
B cicus,Davider,és Eruska 83!na most 30 db tesztet nem tudok küldeni,de ki kellene egyezni,hogy 10 pár baby zokni,és a 10 teszt hogyan osztódjon el hármotok között,és szeretettel várom a pósta címeket,és azt hogy kislány,vagy fiúcska zoknikat küldjek!
Mindenkinek azt kívánom itt a fórumon,hogy mielőb éljétek át ezt a fantasztikus érzést!
Melyiket szeretnéd? Van különbség hatékonyságban?
Szerintem ideér. Jó közösség ez, ahogy bíztatjuk, meg meghallgatjuk egymást. Mindenki megérdemli. Én például sosem lehetek elég hálás, hogy az elmúlt pár hétben mennyi bíztatást kaptam Tőletek!
Igen, ha nem lesz már ciszta, akkor vagy kezdődik a hosszú protokoll, vagy mitán megjön, akkor a rövid.
Nem emlékszem ki, de valaki írta pár hete, hogy jön a pozitív hullám. Hát talán ideér. Azért remélem, aki most kimaradt, az is mielőbb belekerül!
Az már jövő csütörtök! Akkor szurkolok, hogy mielőbb kezdhesd, mert a legkimerítőbb a várakozás!
Hát nagyon reménykedem, anyukám attól is terhes volt, ha ránéztek hosszasabban. Nem vetélt soha, csak elvetette, aki utánam jött, megid végig cipőgyárban dolgozott a ragasztószakban a 36. hétig. Én meg rá hasonlítok, szóval remélem, nekem is könnyen megy a terheskedés.
igen este megírom neked. Ma voltam pl az afp eredményemért, jövő héten megyek oda is genetikára szóval lesz tapasztalatom.
de már a vv-kor is nagyon normálisak, segítőkészek voltak!
Az az Üllői út, ugye? Elküldöd majd a nevét? Nekem az jó közel lenne, kőbányai vagyok.
igen valóban ahogy írtam ez a lényeg, meg az, hogy jó helyen legyen! Erre én sem gondoltam bele soha amíg itt nem olvastam a lányokat, hogy mi minden történhet, de veled nem fog!!
25-én UH, majd akkor kiderül.
Nekem sincs értelmes, mert az egyik csak beutalót ír, a kaális meg csak a Kaáliban van. :(
Nekem jó lesz három hét múlva is, addig úgyis túl kell lennem a sokkon. Jövő héten nekem annyi elég lesz, hogy azt mondja, "gratulálok, ön még mindig terhes".
:-))) ugyanez, nekünk sem volt most:-) én végül a sote2-ben találtam meg a dokimat.
akkor már biztos igen, jövő hét pénteken azért még inkább ne várd, ne érjen csalódás...mert még nem is kell ezt látnod/hallanod, persze egy nagyon fasz@ uh-al lehet a szívcsövét már látni fogjátok de nem kell még!
Kiderült már, mikor kezdesz?
Igazából azt valahogy minden pillanatban tudtam, hogy fog sikerülni, csak azt nem, hogy mikor. Most meg, hogy elsőre, rájöttem, nincs is nőgyógyászom. A legutolsó jó sok időt elvett tőlünk, ezért aztán elküldtem a p..csába.
Most kedden volt 28. nap, akkor két három hét múlva már hallhatom?
Hát igen, a csalódás az elég kellemetlen tud lenni. És mindig egyre nehezebb hinni abban, hogy sikerülhet is.
Na az jó lenne! :)
utolsó menzitől számított 6-7. héten.
Tényleg jó. Annyi rossz történt mostanában, hogy már tényleg nem is tudtam hinni, hogy valami egyszerűen csak jó lesz. Úgy szorítok értetek is, kár, hogy ez nem csak úgy jár az első alkalommal is. Szörnyű, hogy annyi mindenen keresztülmegyünk, és még van akinek azt is át kell élnie, hogy nem sikerült. Jó lenne jövő nyáron már egy nagy terheses, gyerekes találkozó.
Szerintem mivel a hcg okozza a tünetek, annak a kiürülésével el is fognak múlni. De ez csak tipp.
A szívhang mikor tájt van először?
Lányok aki már sajnos járt ilyen cipőben nekem a tünetek (hányinger,mellfeszülés) mikorra fog elmúlni?Csak amikor teljesen kiürül a hcg?
További ajánlott fórumok: