Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok lányok szép jó reggelt! Alig hiszem el a tegnapi estét. Remélem midenki jól van és mar nagyon varom Aviket!
ÓÓ, bár nem ismerem az előtörténetedet, de ez olyan feladósnak tűnik. Nem szabad feladni!! Sokan a sokadik után sem adják fel!!! Tudunk segíteni? Léleköntés?
Glükóz terhelés 0' 4,1 mmol/L
Glükóz terhelés 120' 4,5 mmol/L
Inzulin 0 perces 3,7 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 15,1 mIU/L
Bemásoltam!!
Sajnos a mh-en nincs időm fórumozásra, mikor hazaérek, nincs kedvem gép elé ülni, mivel a mh-en egész nap ezt teszem.
Nem történt semmi. Jött a nyár, a dokim elment szabira, aztán én mentem szabira, és máris szeptember lett, amikor is elhavazott a meló. De valszeg ez csak kifogás. Persze közben próbálkoztunk a párommal, de sajna semmi. Mára kivettem egy nap szabit, és úgy gondoltam beköszönök hozzátok, úgymond felveszem a ritmust.
Bár se pénzem, se hitem, és a növényeim is kiszáradtak. Szép paradicsom termésem volt, de ugye az aszály miatt jobban jártam volna, ha boltban veszem meg :-) Viszont garantáltan vegyszermentes volt a cucc.
Ennyit a lombikról.
Persze,hogy örülök neked!Itt mindenki boldogságának örülök,mert itt mindenkinek kijutott már a sok rosszból!
Carolina!
nekem is így kellett nyugi, és látod itt vagyunk együtt:-) sőt bromot már hamarabb el kellett hagynom.
Én mondjuk a 10.héttől építettetem le a mercket, egy hetet én is csaltam:-)
milyenek voltak a legutóbbi inzu értékeid?
Kicsit bepánikoltam! Írtam emailt a mensmentisbe és a dokinő mondta, hogy a 8. és 14.héten lesz majd Vérvétel. Ja és a merckformint a 9.héttöl el kell kezdenem leépíteni, a bromocriptint csak a 11.héten és a 12 után az sem lesz! Nekem ezek biztonságérzetet adtak.
ÉN is emlékszem rád!
És most mi lesz a köv. lépés?
Sziasztok! Ma megkaptam a harmadik, egyben uccsó gnrh-t! Jupiijééé!!! 29-én utolsó konzi és vége a banyakórnak is lassan :-D. A férjem már várja nagyon :-D.
Jo reggelt!! Gica gratulálok! Olvastalak tegnap!!! Szupiiiii
Szia, akár hiszed, akár nem, pont tegnap jutottál eszembe, hogy mi lehet a "cukkinis lánnyal":) Reméltem, hogy minden ok veletek... Mi történt??
Sziasztok!
Régen jártam erre, biztos nem emlékeztek rám. Gratulálok a sikerekhez! Én sajnos nem tudok jó híreket megosztani veletek. Annyira nem, hogy nyár óta be se tettem a lábam a klinikára.
Ja..
Jó reggelt mindenkinek.
Csak anyuka nem örül majd mikor minden nap másik csajjal jön haza. Én már előre ettől félek. Szegény SB csajait már előre sajnálom, tuti borzalmas anyős leszek.
egy kis javítás. Endo nincs nálam. Azoospermia, pcos+ir van és nem a Pécsi Kaáliba járunk hanem az egyetemre.
Köszönöm, hogy beírtad az új adatokat.
Jó reggelt csajok!
Én már képtelen vagyok követni hogy kivel mi történt,aki akarja küldje már el privi üzenetben nekem a táblázatba való adatokat,hogy tudjak frissíteni és aktuális legyen a táblázat.Köszi
Nagyon gratulálok neked!!!:-)))
Én az apát is vinnêm mert kedvel titeket! Minden délutân hazajön en kérdezem, hogy mi.volt a melóban ő kérdezi mi van a lányokkal? Imádom!
Gyere bizony! Nagyon fogunk várni!
Igen a dokiba is ezt kerdezte. Teggel egy Crinone gel delben 1este 2 ultrot kapok.
Annyira tündér vagy! Örülsz nekem pedig milyen tragédia ért... Nagyon jó ember vagy Te is és itt mindenki! A következő lombik babócát ad neked. Ez így lesz!
EZ így igaz. Ez olyan csodálatos, most is potyog a .könnyem. Apósom zokogott, anyukam is. A párom ő teljesen készen van. Egyfolytában azt mondja ez a világ legcsodálatosabb dolga.
Így van mindannyian megérdemeljük! Annyira aranyosak vagytok!
Jo ejt, Avike, akkora hcg-t, amekkorat tippeltem! :) Puszi
További ajánlott fórumok: