Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen, ez tényleg egy érzelmi hullámvasút. Az ember fél, és remél, meg a rengeteg hormon... Az én férjem is ilyen, mint ahogy írtad.
Tesztelni én kivárom a mához képest 2 hetet, mert nem akarok negatív tesztet látni. Az előzőnél én még 2 hét múlva sem mertem, mert féltem az eredményt látni. És úgy gondoltam, hogy amíg nem jön meg, addig bízhatok.
ÁÁÁ olyat, hogy a hasam behúzzam én sem tudok. :)
Állandóan pisilni szaladgálok, néha érzek a méhem és a petefészkeim körül szurkáló érzést, amit többen is írtak, hogy ilyenkor lehet.
Máskor arra ébredek, hogy azt álmondom, hogy bent vagyok a kaáliban és közlik velem, hogy a HCG-m 0, zéró, semmmi.
Másik pillanatban meg vagyok róla győződve, hogy tuti itt vannak velem a manók! :)
Tiszta dilibogyó vagyok, mindenen felkapom a vizet és mindenen elsírom magam. Amúgy is sírós tipus vagyok, de ezt most meg lehet szorozni 100-zal! :) Most ezek vagy a hormonok miatt vannak, vagy a babák miatt.
Tesztelni még nem mertem. 24-én volt a punctio, 29-én öt naposan kaptam vissza kettőt. Tehát most 10 naposak. Félek, hogy még most nem lenne valós a teszt eredménye. De a bizonytalanság idegőrlő.
Bocsánat, hogy mindent a nyakatokba zúdítottam, de a férjem nem az a lelkizős fajta, ő lerendezi egy "minden rendben lesz" mondattal, ti pedig tudom, hogy megértetek! :) :)
De jó, hogy ezt írtad!
Teljesen el voltam keseredve, amikor közölték, hogy a 13 petesejtemből csak 6 termékenyült meg. Azt hittem, hogy ez "rossz". De akkor ezek szerint nálad is hasonló arány volt!
Nagyon szurkolok neked a második lurkóhoz is! :)
Igen, Ő is lombikkal lett. Az első lombik sikerült. 10 tüsző, 7 petesejt, 2 beültetett embrió eredménye. Fagyasztani nem maradt, ezért most előröl kezdtük. Most maradt 2 fagyasztani is, így a 3. babához már nem kell a stimuláció. :))
Nem tudom, honnan szedtem ennyi optimizmust, de adok belőle szívesen mindenkinek.
Biztos nagyon fog örülni neki, ha holnap már játszol vele! Ma meg még eljátszik apával, meg nagyival!:)
Megkérdezhetem, hogy neked az első babád is lombikkal lett? Nem tudom, hogy írtál-e már erről korábban, bocsánat, ha igen... :)
Visszakaptam ma én is a babámat. Nagyon jó hangulatom volt, amíg haza nem értünk. Aztán itthon a pici fiam meglátott, a nyakamba ugrott, és kérte, hogy vegyem fel. Én meg nem tettem :(. Most fekszem, és nem játszom vele. Elég skizofrén helyzet, hogy dönteni kell, vagy a már meglévő, vagy a kistesó mellett.
joeyreor kitartás. Csütörtökig fél lábon is kibírod.
Eruska mi van veled?
Néha amúgy olyan, mintha be lenne feszülve a hasam alul. Ez normális ilyenkor? Utoljára a műtétem után éreztem ilyet, de az akkor érthető volt, mert a hasfalamnak helyre kellett állnia. De most nem értem, hogy miért feszülhet.
Valakinek volt ilyen?
Köszi! :)
Köszi szépen a biztatást! :) Remélem én is, hogy minden rendben lesz. De csak vánszorognak a percek. :) De hát csütörtökig már majdcsak eltelik az idő valahogy! :)
Szurkolok mindenkinek, hogy minden rendben legyen!