Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem ezzel biztos nem szerintem, első két nap jó afekvés de utána nem árt a sêta, h jó legyen a vérellátás odalent is! Szóval napi 20-30 perces séta még jó is!
Nem bírtam ki, hogy ne menjek el ma a temetőbe, igaz csak 2 közeli faluban voltunk. Remélem ezzel nem ártottam a babáimnak.
Sziasztok!
Gréti gratulálok a kicsikéidhez!
Az enyémek elméletileg jól vannak, és remélem kapaszkodnak is odabent.
Hát igaza lett a dokiknak, tegnap este megint befigyelt egy hiperstimus rosszullét, de már okos voltam, és itthon kúráltam magam. Szerencsére sikeresen. Azóta a hasam szúrkálgat, és még mindig hatalmas. Ja, és a legjobb része, hogy szó szerint pár percenként megyek wc-re. Bár nem is csodálom, annyit iszok...
Igen ennek örülök én is. Mert így egy 3. babáért nem kell a stimu, csak felolvasztani.
Akkor lesz fagyitok is, de jo! :)
1-et. Nem szeretnék ikreket. És az orvos szerint jó esélyem van eggyel is.
:))) de jo! Hanyat kapsz vissza?
Megmaradt a 4 petesejtünk. Ez volt a mai napi jó hírünk. Szombaton 12.15-re megyünk érte/ük.
Ezt én tudom, szóltam is előre, hogy így ne csináltassa meg, mert nem lesz jó. :-(
Csak az a baj, hogy nem szabad ilyen gyakran terhelni, mert fals eredményt fog adni, ráadásul ez a cukros terhelés nagyon ártalmas a hasnyálmirigynek.
Hát igen. Néha már idegesítően optimista:)
A SOTE-n lesz a műtét. A Pécsi Meddőségibe járunk egyébként.
szerintem sem 100%, de pont ezért kellett volna mellé az inzulin szintet is látni, mert abból lehetne tudni, így meg nem. így szerintem olyan, mintha meg sem csináltatta volna a vizsgálatot, ill. annál egy árnyalatnyival jobban afelé húz, hogy lehet azért itt IR-ről szó. Szóval szerintem tutira meg kell ismételni. :-(
Mariann.Azért ezek alapján nem kell tutira IR nek lennie..Pl.mit csináltál a 2 vérvétel között eltelt időben?Ha mozogtál,az miatt is alacsonyabb lehet a terhelt.Már egy kis séta is tesz ilyet.
szia akkor ez a jobbik eset,hogy nem fél,és optimista! minden rendben lesz! kívánom így legyen!
Jól köszönöm kicsit még vérezgetek de nem fáj semmi gond most azon agyalok 4. kellene megjönni ha nem marad addig abba vagy hamarabb jön akkor honnan tudom melyik nap az első:-DD
te kis kukis pocaklakó???
Jó reggel csajok!
Davider, hogy vagy?
Persze, a mensmentisnek ez a fo profilja. Szerintem ebben a temaban ne halgass a nidokira, ok nem foglalkoznak az ir-el, nem is nagyon ertenek hozza. Itt majdnem minden lanyt a nodoki elhajtott, v megnyugtatott az ir-el kapcsolatban, holott az nagyon is komoly gondot tud okozni. Csak ez nem az o szakteruletuk, ezert a legtobb nem foglalkozik vele.
jó köszönöm.még visszamegyek a nődokimhoz hogy mit mond erre az eredményre,és aztán keresek egy endokrinologust.ha esetleg valaki tud pesten azt megköszönném:)a mensmentisbe van?
Azt akartam irni: babad lehet... :)
Abad lehet termeszetesen, de elobb ezt ki kell kezelni es rende kell tenni. Menj el egy endokrinologushoz es csinaljak meg rendesen a vizsgalatot, mert igy nem er semmit. :(
Az ir a babasodasban a kovetkezo gondokat okozhatja (mindenkinel mas ezek kozul): gatolhatja a peteerest, gatolhatja az embrio megtapadasat, vagy, ha ezek rendben voltak, akkor korai vetelest is okozhat. Ha ezt mind megusznak, akkor pedig a terhessegi cukorbetegseg sulyos formaban johet ki, ami a baba fejlodesere veszelyes. Mivel Nalatok az is gond, hogy hogy talaljatok spermat es nem duskaltok benne, ezert az ir miatt vegkepp nem kellene kockaztatni (mintegy elpazarolni a nehezen mrgszerzett spermat). Nezz utana ennek a dolognak rendesen. Sok sikert!
én kértem a nődokim h nézzünk azt is de nem akarta azt nézni mert azt mondta ha baj van ebből is lehet látni.és ettől még lehet babám?miben gátol ez a betegség?
Bocsi, most láttam hogy válaszoltál, még nem igazán értek a fórumhoz, új vagyok itt.
Kopa doki hol rendel?
Gratulálok a kisfiúhoz, biztos nagyon édes. Példátokból ítélve soha nem szabad feladni!
Hol lesz majd a műtét nálatok? Melyik Intézetbe jártok?
Ez ir. Inzulint miért nem néztek?
(bocsim ha már írtad korábban, de nem tudom mindig nyomon követni a topikot)
ugytünik alacsonyabb a terhelt mint az éhgyomri:( első érték 5.0 második 6.1 harmadik 4.5 ez ir?
sziasztok megkaptam a cukor eredményeim segitenétek h ez jó-e?
0 5.0
60p 6.1
120p 4.5 köszönöm
Nem ő egyáltalán nem fél magától a beavatkozástól. Csak az altatástól, még soha nem altatták. Ő nagyon optimista. Már volt 2 biopszuája csak azok helyi érzéstelenítéssel voltak.
További ajánlott fórumok: