Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Oké:)
Jóé vagy?
Ezt énis csak alátámasztani tudom, főleg azok után ami mögöttünk van.
A műltkor pint kérdezte a férjem, h mikor megyünk legközelebb oda, mondom neki miért? A 28. hetire megyünk amúgy a legközelebb. Azt mondja a férjem, h azért mert látja a kulönbséget közte ês a többi doki között...és neki ez megnyugatató. Hát ha már egy pasi is észreveszi ezt...
így van, hajrá kistesó! :-)))
Sajnálom, hogy ilyen nagy árat kellett fizetni ezért a "tanulságért". :-((((
Én is úgy tudom, Hajdú Krisztina valóban a legjobb.
Igen de az már a 12. héten kiderült...
Mindegy sajnos az eredmányen ez már nem változtata, én csak azt gondolom, h nagyon sok hely és lehetőség van utámenni a dolgoknak főleg pesten, de az tény, h ezeknek nekûnk kell utánajárni.
én megértem, hogy megcsináltattad. Ez a cvs teszt ugyanaz, mint a chorion boholy teszt? Szerintem csak az nem volt szerencsés, hogy a 23. héten kellett... én is megcsináltattam volna a kombi eredménnyel, de én szerintem a kombinált teszt után rögtön és az még eléggé az eleje, lett volna idő megtalálni a legmegfelelőbb helyet és orvost is. :-( igazából az össze-vissza beszélő orvosok áldozatai vagytok. :-(
Én mondjuk a saját vesszőfutásom alatt annyit tanultam meg, hogy mindig megkeresem a lehető legjobb orvost és helyet kerül, amibe kerül. Régen, mikor még a háziorvos is csak 10 évente egyszer látott, mert a jogsihoz kellett a papír, azt hittem, mindenhol azonos szolgáltatást kapunk - mi páciensek - . Nos, amikor bekerültem a rendszerbe, rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem és valóban jó ellátást csak pénzért kap az ember, kár elvárni a TB-től, hogy majd arra a ktgre rendesen meggyógyítanak. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg és majdnem otthagytam a fogam. :-( Szóval én tudatos páciens vagyok azóta (ezért tudok még most itt gépelgetni, különben már "6 feet under" lennék... saját felelősségre jöttem el onnan ahol majd kinyírtak...).
sziasztok,
nagyjabol visszaolvastam, megy a drukk mindenkinek akinek kell. :)
en kozben elkezdtem a gonalt is, a suprefact mellett most mar azt is kell szurnom. a kerdes az, hogy normalis-e, hogy eddig 2x adtam be a gonalt, de mar erzem a bal oldalon hogy fajdogal rendesen? nem korai meg?
gondoltam ra, hogy holnap felhivom a meddosegit, hogy megkerdezzem, mi a helyzet. pl. nem tudom hogy a hiperstimu mikor jelentkezhet, es nem akarok bajt. :)
Én egyszerre adtam, csak az a lényeg, h mindig nagyjából ugyanolyan időbe add be. Két külön oldalra adtam be én.
A clexan- nál nem tudom, h tartani kell- e az egyforma időköziséget.
Ne ítelkezz, mielőtt megismernèd a teljes sztorit!
Ferenczy prof, az egyik nagyfejes genetikus mondta, h kellene. A màsik nagyfejes azt mondta, h picivel nagyobb a kockázata a vizsgàlatnak, mint hogy down-os a baba, szóval döntsek. A nőgyógyàszom meg azt mondta, h ha Ferenczy mondja, akkor szte csinàlni kell.