Lombik életre-halálra (beszélgetés)
azt nem tudom de kint a receptet megnézik azt vissza adják így 1 recepttel mentem mindíg a kövi adag Prontogesttért.meg azt sem tudom,hogy kinnt nem drágább-e? ha nem lesz más elmegyek megkérdezem akkor tesómmal íratok receptet ti merre laktok? ezt az uram kérdezte,mert beszéltünk a spontán babátokról:-)
Hát most nincs szex, úgyhogy neki. Gyanítom többet fog látni félmeztelen, mint a férjem.
Mi is annyit tudunk mint te töröltette magát állítólag írt valakinek,hogy nem sikerült és Győrben folytatják..ennyi az infónk....:(
akkor az azt jelenti, hogy megálltak és elsorvadnak
Kezdek fáradni, meg szédülni, lehet lépek egy kis pihire.
nem i sértem,hogy mer elmenni:)
Sziasztok!
Bocs, hogy itt írok nektek, de G-VJ ről mit tudtok?
Azt látom, hogy törölte magát, de ma volt vv en, minden rendben vele?
lelkes napló olvasója vagyok, ill.voltam, de nagyon szeretném tudni, hogy mi van vele....a segítségeteket köszönöm..
Én ilyenen még sosem voltam. :) Magamnak csinálom. Ja, te is a dokinak csinosítod magad? :))))
Gréti 16. írtad a 193 hcg ha minden oké akkor most kb.772 hcg kell lenni vagy több csinálj tesztet ennek már erősnek kell lenni nagyon erősnek....
Jó, hogy felvilágosítja a doki az embert, nem?
mert nem elég fejlettek. nem tudom, csak blasztókat fagyasztanak le? mert vmi olyasmit mondott a doki h 10 sejtesek voltak tegnapi állás szerint, és hogy hátha máig fejlődnek, de a biológus pedig ma már azt mondta, hogy sajnos nem elég fejlettek...
előre szólok fájni fog!!:-))) jobban mint gondolnád...
Na Csajok elköszönök, megyek gyantáztatni, hogy holnap csinos legyek a sármos doktorbácsinál. Utána jelentkezem, mert szabin leszek. Most gondolkodtam, lehet, a kozmetikust is fejbe fogom rúgni, ha közeledik. Na mindegy, már bejelentkeztem. Puszi, sziasztok
csajok az normális, hogy volt mensim múlt héten vasárnapra már csak barna pöttök voltak erre hétfön megint elkezdtem barnázni de most már nem csak pöttökben meg már nem is barna hanem pirosas és elég sok.....
ma a doki ultrahangon azt mondta, hogy minden ok és ez normális a suprefact-tól.....
sziasztok,
közben kiderült hogy nem lesz fagyibabánk. :( de szurkolunk a már a pocakban levőnek, hogy kapaszkodjon, de két kézzel ám!
Akkor csak nyugalom, relax, kellemes séták, had fújrák magukat jó mélyre! :)
Átolvastam mik történtek Veled, míg idáig eljutottál, és minden tiszteletem a Tiéd!!! Tutti minden rendben lesz! :)
IGen, nektek is kell? Abban nincs fájdalomcsillapító? Hátha csillapítja a fogfájást :-D
[link]
akkor így próbáld, utána fenn írd be a keresőbe, hogy videó keres aztán ott megtalálod a
terhesség hétről hétre-magzat fejlődése videóval
Kitti mikor volt a hcg szinted hányadikán?????
Nekem ezért kellett szájon át szedni vedd be ott hívd fel a dokit és mond el pihensz ugye???
nem kérdezted néz-e hcg szintet???
Hhuhuhuuuu! :) Gratulálok!! Pihenj sokat, innen már csak várni kell. Nem könnyű, ha magamból indulok ki. :))
Ja, pörögtünk mint a búgócsiga! :)
Biztos béna vagyok, de nekem nem jön be videó.
További ajánlott fórumok: