Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Persze látom.
Most tudtak pé-t csinálni nagy nehezen, előtte azért nem nagyon. (össz-vissz 2-szer)
Valóban, lombikban kezdő vagyok, de sajnos a meddőségben nem. :((
Múltkori kis hölgy, akivel voltam lombikon, és sikerült neki, szintén pco-s, de nem ir-es.
Nézette pesten valahol, már nem emlékszem hol.
De kérlek benneteket hagyjuk ezt az ir témát velem kapcsolatban, mert nekem nagyon valószínű, hogy nincs, és nem akarok róla vitatkozni.
Én nem vitázom, csak a hölgy nem bír magával, mert nem értek vele egyet ir témában.
De ezentúl levegőnek nézem.
Én most is mosolygok, remélem ő is!
nem emlegettelek!
De biztos megint én vagyok a bunkó!
most olvasom, h emlegettél. akkor most szépen megkérlek, h leszel szíves leszállni rólam, mert már a tököm kivan vele, h segíteni akartam, ahogy itt is tigrisné, Borrdi, Bcicus, stb., és bunkó mód reagáltál, beszólogattál (na nem csak nekem). jól mondta Borrdi: nekem jelenleg a zárt petevezetőim miatt muszáj a lombik (nem mintha rád tartozna). de amit tudok, mindent megteszek, h ha már lombik, akkor maximális eséllyel tapadjon meg és legyen egészséges kisbabám: diéta, mozgás, merck. a "bort iszok, vizet prédikálok" nem én vagyok, kösz szépen.
a többiektől elnézést, csak elszakadt a cérna, de nem folytatom.
Bezony bezony!
Mindenkinek meg a drukk. Már alig várom hogy fotót láthassak Bordi fiacskáiról.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy esetleg lehet beágyazódás is...
De biztosat majd csak ha még december 10-én sem jön hozzánk "Miki" bácsi! :)
nem hittem, hogy ennyire látványos lehet. Mindig nyitott ablaknál alszunk, még télen is, nagyon nem bírom a meleget, akkor meg meg akartam fagyni.
Remélem fet után is így lesz, az már talán jót fog jelenteni!
Jajj ne is mond... nem tudom,hogy miért nem akarnak elmondani nekünk dolgokat. miért hiszik azt, hgoy ha elmondanák, nem fognánk fel???
Néha simán túlteszem magam rajta, néha viszont feldühít. :(