Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Azt mondta a nődoki, hogy az sem biztos, hogy baba volt:-(Én már nemtudom mit gondoljak:-(Teljesen kikészítenek.
Én - sajnos - még sosem voltam terhes, de korábban azt mondtad, hogy 2 babót láttak az UH-n, most K. doki 1 babót mondott, nem lehet, hogy emiatt csökkent a hcg???
Én sajnos nem tudom.De hátha jönnek a csajok és valaki csak tudja, főleg aki már babás.
Szerintetek ugrálhat a hcg?
Nem tudtam dokival beszélni, de ez gondolom gáz.Vagy koraterhességben ugrálhat ennyit, mert az uh-n rendben volt.A K. doki azt mondta fejlettebb lett, mint 1 uh-n.
Hívd fel a dokit. De ne add fel egy percig sem.
Doki látta az eredményt?
Jó lenne tudni mit mondanak rá.
Gica csak pozitívan rendben kell lennie mindennek.
Ti vagytok a peldakepeim <3
Nem vagyok járatos hcg ügyben, de ne add fel. Elbújt a babó, de ott van. Lehet, hogy ez tök átlagos hcg, ebben a szakaszban.Próbálj meg pozitív lennei, azt a baba is megérzi, mint ahogy azt is ha stresszelsz.szorítok.
Sziasztok!Folytatódnak a rössz hírek: HCG:602.4:-(aKKOR VETÉLÉS LESZ?
Jó reggelt csajok :))
Jó pihenest nektek én megyek melózni.
A tegnapi nap után én sem vagyok már rahangolodva az egész dologra.
Ma még a cicim is majd le szakad bár az lehet a hó miatt :S
Jó reggelt Mindenkinek!
Avike Te milyen korán kelsz mindig! :D
szia de jó hallani rólad! sebaj,majd pótolod a névnapozást!sajnálom,hogy nem vayg ráhangolva,de talán beülti után a pozi teszt,és a HCG vv meghozza a kedvedet,és nagyon boldog leszel,hogy S.B.-nek mégiscsak lesz kistesója!Szerintem nem gáz,hogy nem vagy még feldobódva,nem annyira görcsölsz rá! lehet ez lesz a siker titka! kívánom így legyen!
Jó utat Maki kicsit töltődj fel az utazás alatt! minden jót drága!
Sziasztok!
Én megvagyok. Bár ma sikeresen elfeljetettem a párom névnapját, elég ciki.
Valahogy nem vagyok ráhangolva erre a lombikra, mindig elfelejtem a szurikat, a reggeli gyógyszereket szinte sose veszem be időbe.
Szegény Gica.....de a lényeg,hogy minden rendben van.Puszi,ne idegeskedj!
Csajok most 3 napig egyáltalán nem tudok jönni,elutazunk külföldre,ezért sem jött jól ez a mensi,de mindegy,remélem minden ok lesz vele!
Mindenkinek drukkolok akinek kell!!!
En is szorítok mindenkinek! Nyugodalmas jo ejszakat!
Jó éjt csajok! mindenkiért drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Megyek!Szép álmokat mindenkinek!
Akkor ez nagyon rendben van:-)ne izgulj, majd szorítok:-)
és ez hányadik napon volt?
remélem minden ok lesz:-)mennyi volt a hcg-d?
Jól, köszi, de nálam is van azért para.
Fog! Nekem is egy örökkévalòság lesz ez az 1 hét!
További ajánlott fórumok: