Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát ez most eléggé megrémisztett...8.éve????Ez borzasztó...És úgy gondolod,h nem igazán tudják,hogyan kezeljenek minket?Mostanság egyre többször érzem ezt én is...Egyébként ha már itt tartunk...Neked,mint autoimmun pajzsmirigyesnek,a gyógyszer szedése óta megszűntek a tüneteid,vagy ugyanúgy megvannak?Nekem megvannak,és kiborít,azt gondolná az ember,hogy ha szedi a bogyót,megszűnnek a tünetek...De nekem nem...És erre a jelenlegi magán endokrinológusom azt mondta,hogy ez normàlis...Nekem fura...
Viszont nem rég bejelentkeztem egy másik magán endokrinológushoz,nagyon istenítik...Prof.Dr.Balázs Csaba a Budai Endokrin Központban...Esetleg valakinek vélemény vele kapcsolatban?Bárminemű vélemény érdekel,megköszönném!!!Szóval megnézetem magam vele is,hátha jobban tud segíteni...Csak egy baj van,az ára...:( De amíg valahogy bírom nem baj,csak segítsen!!!:(
Nagyon drukkolok, hogy szépen fejlődjenek!
Hány petesejt lett?
Sziasztok!
Múlt csütörtökön volt a leszívás, de még ma is azt mondta a biológus, hogy nem érték el a blasztociszta állapotot az embriók, telefonáljak holnap, talán holnap meglesz a beültetés.
Aggódnom kéne? :-(
Szia!!
Értem, nekem a 20. naptól Suprefactot kell szúrnom, most ma jön meg a mensim, péntek felé fel kell menni a Kaáliba mert a doki UH-gal megnéz, és utánna ő mondja meg mikor szúrjam magam Gonallal, aztán majd a többit meglátjuk, de reménykedek nagyon, bízok benne!!! :-) Meg ennyi jó hír után jobb a kedvem!!! :-) Köszönöm szépen hogy leírtad, mégegyszer gratulálok nektek!! :-) Köszike szépen a drukkot!!! :-)
Szia Pillangóhatás!
Gratulálok, jajjj de jó ezeket a jó híreket hallani, mégtöbb erőt ad nekem is!!! :-) nagyon örülök nektek, szuper!!! :-)
Szia Lygia 78!!!
Jajjjj de jó, szuper nagyon örülök neki hogy sikerült,:-) én is ebben reménykedek!!! Miket kellett szúrnod, illetve szedned? :-) És most hány hétben vagy? Gratulálok!!! :-)
Szia, én nyelv alá tettem és éhgyomorra, fogmosas előtt. Savanyú íze van uh értelek, de annyi mindent kibirtam már, hogy ez már nem is érdekelt. :)
Amugy nekem vékonyka maradt a mehnyalkahartyam, ezért ET előtt és után osztradiolt írt fel az orvosom.
Te is erre próbálod használni?
Szia!
Sajnos nekem is csak az önszorgalmamnak köszönhető, hogy voltak vérvételek. Már 8-dik éve úgy gondolom, hogy nem igazán tudják hogyan lehetne segíteni a pajzsmirigy problémás lombikos betegeken. (Pláne ha autoimmun) Vagy azt mondják, hogy így is megtapadhat és egészséges lesz, vagy vetélés lesz. Nekem a második volt. Persze vannak ritka kivételek.
Nekem pénteken lesz ultrahang, jaj nagyon várom, még mindig szorít a torkom :(
Tudom, hogy drága, de esetleg magánban? Nekem most van ilyen először (torokszorítás) de egyből kaptam beutalót.
Szerdán volt az Et.
Én koromtól? 32-t töltöm most.
Problémák? Huha...összetett, de főként a párom.
Sziasztok !
Ma megnézettem magam ,a doki szerit minden oké eddig.Kis folyadék van,de nincs vész.Csak maradjon így a beülti után is.A hasfájásra azt mondta szedjek fájdalomcsillapítót.
Sziasztok,
Szerintetek mennyi esélyünk van? 2 naposak babákat kaptam vissza.
Formára méretre tökéletes 4 sejtesek voltak,törmelék nem tartalmaztak.
Nagyon bízom bennük, de ugyan akkor borzasztóan félek is.
Szia
köszi, ezt nem tudtam...
Szia katapetra!
Nem itt nem kell fogigátlót szedni, itt a 21. naptól suprefacttal szúrni kell magad, ami leállítja az Fsht. És majd csak utánna mikor a doki azt mondja akkor kell elkezdened a Gonalt, kb három hét után. Majd meglátjuk hogy alakul. :-)
Hű, ez nem semmi hő! Remélem hamar kiderül, hogy nincs semmi baci, vagy ilyesmi... csak neked így jelez babát a szervezeted! :)
A beágyazódás nem most esedékes?
Kata!
Ha nem puffadsz, fulladsz, nincs lázad, akkor sztem nincs gáz, DE ezt te érzed igazán, ha rendes a dokid, sztem nézesd meg, legalább megnyugszol.
Sok sikert!