Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Ó hát egyem meg őket! Nagyon cukik! Tünderkirályok! ( már nem bogyók ők:-)
Egyébként pont mostanában akartam érdeklődni, h ez a játszócumi ez mikortól kell, illetve kellmegyáltalán? Nálunk még nem került elő...
CSináltunk múlt vasárnap pár beállított fotót. A legjobbat feltettem. :-)
Jó éjszakát mindenkinek!
le mertem volna fogadni:)
remélem, Marika néniék is hangosan kacarásznak :)
De drága vagy reggel megyünk fèl tizre ott kell lenni de11-re már vége is lesz:-))))
Mindenképp és majd remélem megy video is facebook-ra:-)))
Istenem, nagyon ügyes vagy! :)
Jól fog menni minden és tudom nehéz de hidd el, ösztönösen tudni fogod mikor van/lesz gond és mikor nem. Csak hallgass az ösztöneidre. Kitartás - pár hónap és tiszta élvezet lesz. Tudom.
Hipp-hopp érettségiznek és kirepülnek...
Szép estet mindenkinek!
Örülök a sok sok pozitívnak!!! Jajjj de várom mar hogy én is közöttetek lehessek :)
Szia!
Huh,tényleg mozgalmas napok állnak mögötted,használd ki h apa otthon van és pihenj,az idő alatt apa is bepótolhatja a srácok nélküli napokat :)
Sziasztok,
Napok óta nem voltam, visszaolvasnom esélytelen, de hála a drága Gicusunknak, kicsit képbe kerültem, visszaolvastam az elmúlt napok eseményeit!
Minden várakozónak továbbra is ezerrel szurkolok.
Davider, csodás a hcg szint!
Erus, nagyon ügyi voltál, most vigyázz magadra nagyon a hiperstimu miatt!
Bebus, csodás hír, gratula!!!
Velünk minden OK, apa most telefonált, hogy 20 perc múlva itthon, szóval túléltem az első 3 napot az ikrekkel, apa nélkül. :-)
Persze nem egyedül! Anyósom sokat itt volt, főzött, segített fürdetni, az éjszakákra meg a barátnőim felváltva - leginkább lélekben segített, hogy van még egy felnőtt a háznál, just in case... Jó is volt, hogy tudtam kicsti csacsogni a csajokkal külön-külön, ki emlékszik, mikor volt erre utoljára lehetőség. Nagyon kitettek magukért, éjjel is ugrottak kia z ágyból, hogy menjenek ringatni, ha kell. :-)
Persze, Murphy, volt is minden: Apa elutazás napján hőemelkedés oltás miatt, aztán fogzási para, apa hiány miatti nyűg, végül piros vérfolt a pisi részen a pelusban! :-(((( hát volt aggodalom, de a gyerekdoki megnyugtatott. Remélem, igaza van.
Huh, szóval, ezen is túl vagyok... :-)
most nagyon fáradt vagyok de holnap egész nap "dögleni fogunk, nem főzünk, nem takarítunk, csak ellátjuk a piciket, közben meg pihi... na jó, egy séta belefér, ha az idő jó. :-)
Mindenkinek nagyon szép estét és hétvégét!