Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát vagy annyi sok hogy azért vagy annyira kevés hogy azért. Ha hallanak kint egy nagy kuppanást, akkor leestem az ágyról :D
A bal petefészkemnél kicsit érzek valamit, a másiknál semmit ...szép remények ....
én ugyan nem szóltam bele, mert nagyon sok volt a munkám és csak rövideket tudtam olykor írni, de végig olvastam a beszélgetéseket.
és jó volt látni, hogy mindenki támogat, ötletel... nem vagy egyedül, látod? :)
szorítok Neked a stimuhoz!
sziasztok! én szülésznő hallgató vagyok és most írom a szakdolgozatomat a lombik témakörén belül. Olyan anyukákat keresek, akik így estek teherbe es szivesen valaszolnanak par kerdesemre. Ezen a mail címen várom a választ: grics.annamari@gmail.com
előre is köszönöm szépen!
Én is nyüszögök majd itt, az tuti :)
Páromnak elmondtam a rossz hírt, szeretné ha már most mensikor belekezdenénk a következőbe. Leállítottam, mert azért ott van a PAI meg a méhtükrözés. Szóval kb.2-3 hónap múlva számíthattok az én nyüszögésemre is :))
Csajok a témát en hoztam fel es köszönöm a törődést es a megértést.
El sem tudom mondani mennyire hálàs vagyok, hogy meghallgattatok. Tudom nem lehet könnyű nektek sem, hiszen sokan még az elso babát tervezitek/élitek meg. Higyjetek el csak azért terhellek benneteket, mert tényleg csak TI vagytok akik tudják a helyzetem es tudtok a lombikról... A hormonok pedig tombolnak ám rendesen...
Szóval: köszönöm a megértést es a törődést ;)
:) hát az
de Te sem panaszkodhatsz. :)
holnap uh?