Lombik életre-halálra (beszélgetés)
húgom természetesnek veszi,sőt egy másik húgommal megy a harc,ki legyen.csak a másik kiválasztott 6 hét múlva szül,szóval rá még várni kell,ameddig szoptat,stb.
férjem meg vagy elfogadja,vagy ...nincs más.ha gyereket akar tőlem,akkor ez van.
nemtudom honnan jött csak kíváncsi voltam
Változott. Asszem már nem feltétel, hogy szült nő legyen. De a 35 mellett is csak egy gyerek volt a feltétel. (Tudom, tesóm szeretett volna.)
én úgy hallottam hgy bármi "megoldható" a petesejt donációnál.a 18-at nyilván be kell töltenie,de azt már betöltötte gondolom.
1 gyerek akritérium:)és ettől is eltekintenek,ha aláírja,hogy mivel jár a stimu.
Mondjuk ő mostmár mind a 2 kritériumnak megfelel.Ami miatt lehet,hogy várni kll,az az,hogy 9 hónapja szült,és még nem állt teljesen vissza a ciklusa.
nekem mondjuk van 4 húgom,szóval..
mit szól a húgod és a férjed?
No pá mindenkinek!
Holnap talizunk!
Be kell töltenie a 18-at. Minimum.
Es elvileg az lehet petesejtdonor, aki nem múlt el 35 éves es mar van 2 gyereke...
De remelem ez baromság es nem jol mondtak nekem.
Donorembrió?ha arra gondolsz,akik már pl a fagyiban vannak,akkor van.Nálunk az intézetben pl.nemsokára lehet azt is kérni.Mondták,hogy lassan nagyon sok lesz az a fagyasztott,akiről lemondtak a szülei,és azt lehet kérni.Így legalább a férjem lenne az apa,húgom meg az egyik anya,én meg a másik.
A clostilbegitet lehet egymást követő hónapokban is kapni, de azért oda kell figyelni. Lehet ezt is ki kellene probalnotok. van akinek bejön.
igen,múltkor uh-n látszott 1 tüsző,azt le is szívták,aludtam egy jót,és kiderült üres.Mondjuk ez spontánnál nagyon gyakori.
egyébként olyan van, hogy donor embrió?lehet hülyeséget kérdezek
szép álmokat mindenkinek aki alszik:-)
azt szeretném,ha a 17 évvel fiatalabb húgomat stimulálnák.Lenne sok sejt,és lenne egy csomó fagyi is.
ja úgy értettem, hogy kis rásegítéssel hátha még hatnak a hormonok
Csajok bealszom mert nagyon fáradt vagyok. Mindenkinek jó ejt. Holnap új nap virrad!
Hannicsku drága - aludj jol, sokat gondolok rad. Nagyon sajnálom a történteket.
Azt hiszem megyek, bebújok férjecském mellé az ágyba. Jó éjt mindenkinek!
kinek a részéről donor?neked vagy a párodnak?
Spontánnal sosem próbálkozunk, csak (talán) januárban volt életem első spontán pé-je. Ha az volt.
Amúgy próbálkozni szoktunk, na de csak az élvezet kedvéért. De szerintem kizárt a spontán baba. Ha 11,5 évig nem lett, sajnos nem hiszem, hogy most lesz.
De adná az ég! Jó lenne nagyon!
na én ebből valahogy kimaradtam,olyan figyelmetlen vagyok!rendesen leszívták,csak nem volt benne sejt?vagy ez hogy van?és akkor ez nem számít lombikna ugye?tehát nem kerül semmibe...
passz.ezt még nem próbáltuk.ha ez sem jön be,donoros lombik a következő lombik.
most nem próbálkoztok spontánnal mint múltkor?
ja,nem előző hónapban,hanem 1 hete:)
sajna üres volt a tüsző.Azaz nem csapott be a tőled kapott teszt.Ezért nem mutatta az ovulációt.mert nem volt.
mondom nálam 4 és 5 volt.persze aki nehezen stimulálható ott nem szerencsés, de mondjuk nálam megpróbálhatták volna,mert azt mondják a túl sok sem jó
valójában azt mondják minden rendben velem is és a férjemmel is....csak a korom..41 vagyok...de az amh szintem tök jó 3,3 és mindig mindegyik lobik előtti stimulálásra jól reagált a szervezetem ,sosem kaptam elefánt adagokat...mindig csak piciket.....
előző hónapban volt spontános lombikod?sikerült beültetni?
További ajánlott fórumok: