Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ugy tervezem, hogy amint megkapom a papirokat a 12. Heti vizsgalatok utan szolok a munkahelyemen es utana 1-2 hetnel tobbet nem szeretnek mar dolgozni. Szoval meg 1-1,5 honapot.
En is varom mar a jo idot, de nem nagyon akar jonni! :) Pedig nektek is mar jo lenne kicsit tobbet kimozdulni a fiukkal.
Hűűűűű!!! :D :D Nagyon telik az idő!!! :D
Igen, koszi. Mi is boldogok vagyunk!
Milyen erdekes ez. En vegig ittam kv-t most is, barcsak necafe 2in1-t iszom. Korabban napi 2-3-at ittam, miota tudom, hogy baba van azota csak egyet iszom, de tobb nem is esne jol. Azt sem reggel, hanem valamikor delelott. Ebben minimalis a koffein. En azt olvastam, hogyha valaki rendszeresen kavezott, akkor napi a terhesseg alatt sem karos.
De cuki :):):):) Így édes az ébredés :)
De jó, szépen növekszik. :-)
Milyen nagy :)))) egyemismeg :)))))
Nekem nagyon alacsony a vernyomasom,ha nem iszok olyan vagyok mint egy kemotoxos legy. En csak egy de max ket kavet iszok,nem hiszem hogy artana, de majd ha megutalja minimalna akkor nem iszok :))))))
:)))) szuper!!!!! Meddig fogsz dolgozni? Varom a jo idot, lehet, elmegyunk majd a fuveszkertbe. ;)
Dejóóó! :) Mennyi idős most?
jófej az urad:-)))én nagy KV függő vagyok,de direkt hangsúlyoták a Kaáliban hogy felejtsem el,mert ront a sejtek minőségén és a beágyazódásban is gátol.Így aztán nem iszom egy ideje,pedig napi 3-4-et ittam.Hozzáteszem hogy a sikeres lombikomnál még nem tudtam hogy nem szabad inni és mégis beágyazódott:-)))legelső terhestünetem az volt,hogy az imádott KV szagától is rosszul voltam,nemhogy az ízétől!!4Semmi más szag nem zavart,csak a KV
Kiszurta a szemem, hogy most irtal! Kapaszkodik biztosan, drukkolok nagyon nektek!
Pillangohatas, malnabokor, invinoveritas mi van veletek? Ki van tul az et-n?
Zsbb udv itt!
Sziasztok Lanyok! Nem voltam par napja, mert napkozben nem tufok jonni es estere nagyon elfaradok.
Tegnap nagy nap volt nalunk. Voltunk az elso terhesgondozasos nogyogyaszati viszgalaton. 3 nap alatt 2,1 mm-t nott a kicsikenk es hallottuk a szivhangot. Most 19,5 mm-es. Megdicserte a doki, hogy szep, eros baba. Megirta a beutalokat, amiket meg kell csinaltatni. 12 het kornyeken talalkozunk ujra. Ja, kiirta a prokikat, es 12 hetig folytatjuk, ahogyan eddig, majd utana fokozatosan leallunk vele.
Ennek oromere a szuk csaladnak, szuloknek bejelentettuk, hogy nagyszulok lesznek. Masnak meg nem akarjuk mondani, majd csak kesobb.
Na mi van már Invino??
Engem most hívott a doki, Ő sem érti miért nem termékenyültek meg a petesejtjeim, azt mondta, hogy pedig 3 teljesen szabályos, érett petesejtem volt.
Na mindegy, ha megjön megyek uh-ra. Ennyi!
Nekem is 4 en volt a transzfer ,de en csak egy minimalnat kaptam vissza azert mert nem volt tobb. De. Nagyon szep es remelem meg is kapaszkodik ugyesen :)))
én értem, de 1 lombiknál????
Mert fiatalabb vagy ,ez korhoz is van kotve.
12 sejtem lett 11 szabályosan osztódott 2-t kaptam 2 fagyiba ment a többit viszk hétfőig és ha blasztó lesz még fagyasztanak.ott az intézményben nem engedik 2-nél többet
nem kértem ,javasolták már első nap amikor a biológust hívni kellett rögtön mondta legyen 3..engedem?aztán mikor mentünk már 4:)
2 volt neked.és kérted a 3at?
Szuper:-)Azért bátor volt a 4 1.lombiknál nem?Nekem még a 3-at sem engedték.:-(
Bmc-be.41 éves vagyok,első lombik,lezárt petevezetők.előtte semmi más kezelés,van egy 21 éves fiam..stimu 8 nap..17 tüsző,7 petesejt,4et kaptam vissza 7-8-9 sejtes állapotban,3 naposan,bivaly erősek a biológus szerint.3ról volt szó,de azzal vártak,mehet-e a 4.
Kicsit bólintok:-)Majd jövök.Akinek kell megy a drukk:-)
Invino mikor telefonálnak már?
További ajánlott fórumok: