Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
oep szerint az utolsó hormoninjekció és az első szuri között 90 napnak kell eltelni.
Mivel itt nincs durva hormon,szerintem nincs 90 nap.
na várjatok...valamit nem értek...
nekem márc-ban volt most a 4.lombik ami dajnos nem sikerült pedig négy embriót is visszaültettek....
na most akkor a clostis kezelés is lombiknak számít ?
mert akkor ki kell várni ugye a 3 hónapot....
na én ezt szeretném kikerülni.....
igen ez is igaz...
holnap megyek a dokimhoz és rákérdezek...
köszönöm nektek a segítséget ... :)
Nekem inszemnel csak clostilbegit es ovitrelle volt anno.
A lombiknal is adnak.
Sima rasegítes nekem nem volt.
A dokit kérdezd,de a múltkor volt egy lány akinek ezzel próbálkozott a dokija es ovitrelle-t sem kapott, lett 1 petesejtje. Az lombik volt (bár nem tudom sikerült-e beultetni később).
nekem nincs petevezetőm már:(
mivel a rengeteg stimus szuri hatására is 2-3 sejt lett,ezért most spontán lombikot próbáltuk.Mivel itt nem lett sejt,tőlem is ezzel clostys szöveggel váltak el.
bánom is én,mivel lesz 1-2 sejtem,csak legyen.
Nem lehetett neked sem egyszerű. :(
Most nem tudom vele erről beszélni - úgy érzem erre a lombikozasra mar lassan rámegy a gatyánk es az idegrendszerunk is. Nem tudom, mikor de majd atbeszelem vele a dolgokat. ... De nem most. Most tul fáradt vagyok. Car a közérzetem es eléggé kotyagos vagyok.
Mindezt azért kérdezem ,mert most a beülti után azzal vált el a dokim tőlem,hogy ha ez sem sikerül akkor a következőt clostilbegyt-tel próbálja majd meg...
de akkor most az ugyanúgy lombik eljárás ??? mert akkor ez lesz az 5.
anno nekem jóóóóó pár évvel a sima nődokim stimulált ezzel és 2 db 24 és 18 mm-es tüszőm lett csak akkor nem kaptam repi injekciót,mert attól félt ,hogy tuti ikrek lesznek...
azóta is bánom ... :(
Na és miféle az eljárás clostival kapcs-ban ?
Adnak mellé másféle gyógyszert is vagy injekciót?
Értem. Megértem. Es annyira sajnálom. Olyan igazságtalan dolog ez. :(
De az egy egészséges gyerkőc tudom, hogy KINCS es azt is meg kell becsülni amink van. ... Most en is ezt tanulom...