Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
ez rengeteg idő és pénz :(
itt hála istennek ilyenről nincsen szó. februárban kértem időpontot konzultávióra májusra kaptunk. Addig megcsináltattam a hormonokat és az ultrahangot. majd után jött a lapar és a méhtükrözés,de sajnos utóbbit meg kell hétfőn ismételni mert vastag volt a nyh. így csúszunk egy hónapot a lombikkal. De ahogy írtam tegnap is akár a mostani ciklusomban is kezdthettünk volna..
Tb..eddig semmiért sem fizettünk.
Majd a szurikat,és gyógyszereket kell!
Hova valósi vagy?
A pécsi medősségibe járunk. nekünk június közepén adtak időpontot konzira július végére!
Akár a mostani ciklusban is kezdhettünk volna,de jövő héten lesz még egy méhtükrözésem így csúszunk.
Szia!
Köszi a tanácsot! Ezt már mástól is hallottam, mindenképp nézetni fogok.
Köszönöm!
Üdv,
Petra
Szia!
Nekem 2 sikertelen volt eddig.
A részletes kivizsgálás (genetika, immunológia, véralvadás) nem mutattak eltérést.
Én is csináltattam hozzá magánban NK vizsgálatot, mert olvastam, hogy sokaknak ezért nem sikerült. Az eredmény szerint magas az NK sejtarányom és a funkció is kissé magasabb lett a felső határnál. Hogy mi lesz a kezelés, azt még nem tudom...
Nézess NK funkciót!
Köszönöm.
Ha megyek vissza kontrollra rákérdezek.
Üdv,
Petra
Sziasztok!
Az első lombikom sajnos nem sikerült, tegnap megjött. Teszteltem is, negatív :( A kiboruláson túl vagyok, most szeretnék rájönni mi lehetett a baj. Alapból mindkét petevezetékem teljesen zárt, ezért lett egyből lombik. Azon kívül inzulin rezisztens vagyok, de azt diétával sikerül kordában tartanom.
Tudom, hogy millió és egy oka lehet, hogy nem tapadtak meg (2 lett visszaültetve), de ha lehet, én szeretnék választ találni.. ezért kérem a segítségeteket.
Leírnátok nekem, hogy nálatok mi derült ki, mi volt a probléma és ezt milyen vizsgálattal derítettétek ki? Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Petra
Sziasztok!
Tapasztaltatok esetleg olyat, hogy megváltozott az ízérzékelésetek? A sok gyógyszerre gyanakszom. A férjem mindent csípősen eszik, én meg ugye belekóstolok, mikor főzök, de napok óta nem érzem a csípőset, így szegénynek mindig utána ízesítem, de folyton mondogatja, hogy így már azért kicsit sok. Én meg nem is érzem egyáltalán.
Hratulálok:-)
Vigyázz magatokra!