Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia megköszönném ha elküldenéd..:D
Annyira bizonytalan ez az egész , annyi minden jár a fejembe .. hova menjünk , biztos ott jó lesz ...
ezért próbálok puhatolózni :D Kösszi mégegyszer
Szia:-)Én bár nem pestre járok, de ez is Kaáli.vizsgálatok ha ügyes vagy nem kerül pénzbe, de sok az utánajárás és sok idő.egyedül az AMH ami tuti fizetős.7- 8000 ft.ha gondolod priviben küldök listát a vizsgálatokról.
A szurik ára attól függ mennyire vagy könnyen stimulálható.100000-250000-ig terjed nagyjából az áruk
Szia:-)
Magne B6- ot szedek a Bé.estől
Nekem is szűk az összes nacim:-)Ezért várom a jó időt, mert nyárra van egy csomó lenge egész ruhám:-)
Én csak nagyobb méretet, vagy lenszövetet vennék egyenlőre.:-)
Szia!
Ma elég érdekes napom volt. Bementünk a városba Manónak ruhát venni. Anyukám volt vele végig, én csak pár boltba néztem be. Vettünk 2 pólót, meg 2 nadrágot. Érdekes módon, mire hazaértünk, nagyon fájt a hasam. A biztonsági öv is nyomta. Aztán lefeküdtem, és elmúlt teljesen. Nem gondoltam, hogy ez megerőltető lenne. Nem is éreztem, csak az úton hazafelé.
Erről több kérdés is eszembe jutott.
- Ti milyen Mg-t szedtek, mennyit?
- Nektek is kismama nadrág kell 5-6 hetesen? Mert rám simán nem jön rám a nadrágom. Azt hiszem, használni kell a kismama biztonsági övet.
pillangó
nagy gratula a babához.
Szia!
Maga a lombik ingyenes, de addig, amíg odáig juttok, meg a gyógyszerek az elég sok. Én is Bp-Kaáli látogatója vagyok. Sajgó doki az orvosom, én elégedett vagyok vele.
Dr. Lantoshoz jártunk a párom végett.
Alacsony sperma szám.....
Sziasztok :D
Új vagyok itt köztetek.
Ma voltunk orvosnál és más lehetőségünk nincsen sajnos csak a lombik...
Most abban a dilemmában vagyunk hogy melyik Budapesti intézmenybe menjünk ami persze Tb álltal támogatott.
Beleolvastam itt a dolgokba nagyon gyorsan pörögnek a dolgok ami nagyon jó. :D
Előre is megköszönöm ha tudnátok véleményeket tanácsokat adni :D
Sziasztok!
Gyorsan vegig olvastam a mai napot. Remelem mindenki jol van!