Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Túlreagálom? fórum

Túlreagálom? (beszélgetés)

1 2
7. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:14
Kár lenne tönkretenni, aláásni egy kapcsolatot azért, mert használt egy funkcionális gombot. Ahogyan veled viselkedik, ez a lényeg.
ma 07:05

En likolok bármit, ami tetszik. Legyen egy hozzászólás vagy egy jó fotó. Baromira nem néztem, hogy fiú vagy lány termékek.

Ja, a "jolanka megvaltoztatta a profilképét" jellegűekre mindig nyomom, tudomasul véve.

Szóval szerintem túlliheged.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 07:04
Akkor másképp oldották meg. Az az elkeseritő hogy tényleg senkiben nem lehet megbizni.
ma 06:58
Milyen jó, hogy likok probléma régen nem létezett :)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Timycat)
ma 06:49
Csak tudod a magam tapasztalásaiból indulok ki. Én csak és kizárolag azt likolom ami tetszik mondjuk pasikat soha, nem azért mert szent vagyok egyszűen soha nem likolnék be egy pasit. A másik dolog aki engem belikolt az szinte 99 százalékban rám is írt, ha nős volt ha sem. Azt neg hogy írkál e velük nem tudhatom,mondjuk nem is akarom.
2. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:42
Szerintem amíg a likaikra nem megy rá ne aggódj!
Sziasztok. Az utóbbi időben azt veszem észre hogy a párom likolja 2-3 női ismerősének a fotóit. Azt nem tudom hogy ezek a nők az exei e mondjuk nem is érdekel. De nálam ez a határ, ha én ezt tapasztalom akkor én általában bizalmamamat vesztem a másikba. Szeritetek szóba hozzam ezt? Túlreagálnám?
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook