Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Leves recept

Elkészítési idő 240 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória kb80
Szénhidráttartalom kb-0

A Leves hozzávalói:
3-napra
4-sárgarépa
4-fehérrépa+zöldje
1-zeller gumó+zöldje
1-fej hagyma+fokhagyma
1-karalábé
1-csirkemelle bőre és azsír cafatok nélkül.
3-hét után belelehet tenni 1-2 egész krumplit
1-2 tojást belecsúrgatva.


A Leves elkészítési módja:
Mindent apró kockára vágjuk és feltesszük főni.
Elkészítünk egy finom jó ízű húslevest.
Mindenkinek ízlése szerínz.


A levest legalább 3-4-óráig főzzük.
5-napig ezt esszük mindig ha éhessek vagyunk.
Hidegen melegen ahogy jól esik.
Hétvégén rendessen eszünk ahogy jól esik, nem zabálunk!!!!
Hétfőn megint kezdődik a leves előröl.
3-rom hét után vehetönk hozzá kefírt sajtott teljes kiörlésű kenyeret. A megfelelő súly eléréséig folytatjuk. Nekem ez bevált 38-kg-mot fogytam és majdnem 8-évig meg is tartottam de annyi probléma jött az élrtembe és mivel én tudom magamról, hogy én szihés zabáló vagyok és nem tartottam be amit kívánt a szervezetem vissza híztam. Sajnos nagy elhatározás kell hozzá és most nekem még ez hiányzik de szerintem nagyon jó és tudom ajánlani leginkább annak aki nem főz nagy családnak csak magának. Üdv Randi8


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. szept. 7. 10:03
A leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook