Léteznek, vagy sem, van aki látja őket, van aki nem látja őket de hallja, és van aki nem látja őket és nem is hallja, de érzi! (beszélgetés)
Na erröl ennyit. Te sem vágtad le, hogy nem rossz szándékkal írtam?? Ez a hála, amikor az ember kiáll valaki mellett és segiteni akar..., pffffffffffffff! Ennyit a nökröl!! Kit érdekel ezentúl bármelyiknek a sorsa?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, húú, de gáz!!! Tudod mit?? Akkor további jó szórakozást otthon, te jólszituált ember.... :) , megjegyzem ha annyira jólszituált ember lennél, nem panelban laknál..., szóval nem kell dicsekedned milyen jólszituált vagy... Ja, és a férjen élösködni és nagyon szép dolog, miközben utálod!! te aztán megtaláltad a helyed a világban...:)))))))), te többdiplomás, jólszituált, erös, magabiztos ember!! :)))))))))))))))
Ide se irok többet..............
Királyság van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként ti honnan a fenéből tudtok ennyi mindent egymásról?????????????????
Ez a B...valamilyen illető orvos???????,
például ezekre semmi szükség.
Ha alpárba akarjátok bizonygatni ki a hülyébb tegyétek meg privibe.
Szia!
Először is dolgoztam, ha elolvastad az előzőeket, viszonylag könnyen kiszűrhető, hogy 3 éves gyerkőccel vagyok itthon. Én leültem a laptop elé és úgy gondoltam megírom a Hoxán egy témaként....ha jól látom sehogy nem vág a témába az elmegyógyászat és annak rejtelmei című burkolt hozzászólás szerintem indíts egy ilyen témát, és megnyugtat ígérem én leszek az első hozzászóló:)
maradok tisztelettel:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Twilight Saga-avagy vámpírok léteznek?
- Mitől látja két ismerősöm, hogy kerestem telefonon, mikor én nem kerestem őket?