Létezik színes cipőkrém? (pl. lila v. rózsaszín stb.) (tudásbázis)
hát nem nagyon él e fórum..de a színtelen cipőkrémmel van egy két baj..
főleg világos cipőn használtam...vadi új gabor cipőt akartam leápolni vele és olyan rondán elszínezte, h azt hittem megőrölök.
foltos lett meg mintha a színét kiszívta vna..
egy ismerős ajánlotta samponos szivaccsal mossam le többször a cipőt..és lőn csoda bejött.
azt mondta még a kolléga, h kézkrémmel ápoljam a cipőket...ki is dobom az összes sziltelent cipőkrémet.
de észrevettem színes cipőn is...többszínű árnyalatból volt varrva a cipő és gondoltam színtelennel ápolom és azt is elszínezte..
tehát kidobtam az összes cipőkrémet.
kicsit idejétmúlt, de itt sokminden van:
szerintem azért nincs sok értelme a színes cipőkrémnek, mert elég esélytelen, hogy pont olyan árnyalatot találsz, amilyen egyébként a cipőd színe. (más színűvel "befesteni" pedig elég furcsán néznek ki)
ilyenekre használj színtelen cipőkrémet.
Én eddig még csak színtelen, fehér, fekete és barna cipőkrémmel találkoztam..
Ezek pl. a kisebb hibákat nagyon jól elfedik, ezért gondoltam, hogy hátha létezik más szín is, csak én nem tudok róla:D
További ajánlott fórumok:
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam
- Ciklus 18.napján enyhe rózsaszínes vérzés szerintetek mi lehet?
- Mi lehet a rózsaszínes folyás?
- Hüvelykrémtől (Gynoxin) lehet olyan, hogy vérzek? Mellékhatásban nincs benne, de rózsaszínes valami folyt belőlem. A kenőcs fehér.
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?