Létezik olyan nő, aki nem kell senkinek? (beszélgetés)
Nem! :)
Ha megszokják a jót, természetessé válik, nem tudják, mikor teszel jót.
Ami ma tapasztalható, az az, hogy a 30 éves lányok többsége azt se tudja mit akar, főzni nem tudnak, takarítani nem akarnak, mert kopik a műkörömről a festék
Tudod, hogy mindig az ilyen nőket veszik feleségül?
"Létezik olyan nő, aki nem kell senkinek?"
Hogyne, egyre több olyan fiatal nő van. És egyre több olyan pasi van, aki 8-10 évvel idősebb nőkkel jönnek össze. Vajon miért van ez, elgondolkoztak a lányok? A válasz egyszerű. A mai trendiket diktáló bulvárlapok, a "celebek" élete, a média nagyban hozzájárult ahhoz a folyamathoz, amit úgy nevezünk, antiszocializálás. Tökéletesen alkalmatlanná váltak a házassági és családi életre, a mai fiatal lányok. (Tisztelet a kivételnek) Mi fontos? Mi a trendi? A műkörmök, szépségszalon, egyszóval fenntartani azt a látszatot, ami a sztárokéhoz hasonlít. A sztárok és modellek többsége nem épp a házas életet választja, a karrier miatt. Ami ma tapasztalható, az az, hogy a 30 éves lányok többsége azt se tudja mit akar, főzni nem tudnak, takarítani nem akarnak, mert kopik a műkörömről a festék, gazdag pasikra vadásznak, aki etetni, itatni fogja őket, szegényebb fiúkra meg rá sem néznek, hisze egy vagyont költött a kinézetére, nehogy már egy szegény fiú karjaiban kössön ki.
Hát ezek a dolgok azok, amiket mérlegelnek a mai 30 körüli pasik, és keresnek tőlük idősebb nőt, aki kicsit anyukásan törődik velük, és nem azt nézi, hogy kinek milye van.
Ne haragudj, nem célozgatni akarok, mert nem ismerlek, de én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy vannak nők, akik nem valók semmi másra, csak "arra".
Ha egy nő úgy érzi, hogy szexuálisan kihasználják, akkor egy kicsit önmagába is kell néznie.
Tudom,hogy milyen a"szörnyű valóság" én is abban élek..egy értelmes férfinak csak a "kefélés" az kevés.
Én azon emberek közé tartozom,akik tudják,hogy a harmonikus szexuális élet energiát ad,és kulcsfontosságú a párkapcsolatban.
Enyhén el vagy tévedve....
Ez a szemlélet és az ehhez hasonló a kulcsa annak, hogy ne rúgjanak az emberbe! Igen, azok akik tényleg szinten aluliak, azok tényleg azok, és azok nem érdekelnek!
"Létezik olyan nő, aki nem kell senkinek?"
Persze, Falusi Mariann, vagy Valkó Eszter is ebben a cipőben jár:))))
Akkor egyről beszélünk:)
Csak én nem körül írom, hanem konkrétan leírom.
Miért dobnám ki?
Akkor sem dobtam ki a férjemet, amikor rákos volt, és akkor sem, ha épp munkanélküli. Nálam működik a jóban-rosszban.
Tehát én azt mondom, hogy egy bizonyos kor után nem csak azt nézzük, hogy jóképű legyen, hanem egy csomó minden számít. Az is, hogy legyen hová költöznie, ha rájövök még sem tetszik, illetve én már nem is költöznék össze senkivel, ha egyedül lennék. Van egy fiam, ha úgy adódik, hogy egyedül maradok, én neki akarom hagyni azt a kis valamimet, és nem egy pasi gyerekeire. Tudom, hogy ez is csúnya, de hányszor hallhattunk már olyat is, hogy a nagy összeborulás után az lett kisemmizve, akinek a valakije vitte a "vagyont".
Én nem kockáztatom a fiam "vagyonát".
23 éve férjnél vagyok és ez így lesz, amíg élünk. Ha meghalna a férjem, amit nem szeretnék, mert vannak terveink idősebb korunkra is, akkor tuti nem fogok újra kezdeni senkivel, mert nem hiszem, hogy van olyan pasi, aki nekem megfelelne.
Ti is jutalomnak használnád a szexet,ugye?
Egy nőt,aki szereti és élvezi a szexet,nem lehet kihasználni,mert ő a saját örömére is teszi.
Ne ugorj sehova..ezzel a szemlélettel úgyis legtöbbször azt fogod érezni,hogy kihasználtak.Mert neked mindenki szinten aluli,lábtörlőnekvaló jöttment fűfa hülye..
Érdekes,hogy társkereső koromban én nem mindenféle hülye növényi anyaggal futottam össze,és sose tartottam attól,hogy kihasználnak,mert tudtam,mit miért teszek,és főleg azt,hogy kizárólag a saját céljaimat nézve teszem,amit teszek.
Ez hülyeség! Az érzések nincsenek összefüggésben azzal hogy mikor megyünk már az ágyba! A francba is, ha egy pasi szimpi, akkor ugorjak az ágyba rögtön, hogy megismerhessen? Kösz, nem! XD
Te most azt hiszed hogy férjet akarok? XDDD Mer nem! XDDD De nehogy már rögtön ugorjak fejest egy olyan ürge ágyába, aki csak kihasznál, pusztán azért mert hátha tévedek!
Vannak elveim. :D Például az, hogy nem kefélek fűvel-fával égbe világba minden jöttment hülyével! XD
HA meg akarnak ismerni,testedet-lelkedet,mielőtt érzések MERNÉNEK kialakulni bennük,akkor ez,ezzel módszereddel lehetetlen.
de nem baj,ha téged nem zavar,hogy beleszeretsz egy olyan valakibe,akiről fogalmad sincs milyen lesz majd vele szex..én óvakodnék ettől,de nem vagyunk egyformák.
Mért kell megállni ""kefélés"" nélkül? hogy ne legyen jó?se neki,se neked?
???Mért ne lennének érzéseik? Csak talán akinek még józansága is van mellé ,az nem dobálózik érzésekkel,és nem 2 havonta lesz szerelmes,hanem ahhoz az kell,hogy a nő lelke,szelleme,és a teste is elbűvöljék.Mondjuk.Mert mondjuk igényes,és harmonikus,boldog kapcsolatot szeretne,tehát mind3 dolgot együtt.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem nem fogok kelleni már senkinek!
- Miért nem kell senkinek 30 felett a nő, ha nem gyönyörűséges?
- Miért nem kell egy olyan nö senkinek akinek már van egy gyereke?az már nem is nö?
- Ducin már nem kellek senkinek?
- Soha senkinek nem mondtam, hogy szeretem. Kell ezt mondani...
- Műteni kell a térdem, addig és utána egy ideig kímélni.... Létezik olyan mozgásforma, amihez nem kell a térdem??