Létezik olyan, hogy tökéletes nő? (beszélgetés)
Nem is fogsz!
Természetesen ez fordítva is igaz (talán Michelangelo Dávid-ja esetleg Vénusz születése kivétel... :))
Az én párom tegnap úgy vetett véget a kapcsolatunknak másfél év után, hogy tudja, hogy nagyon meg fogja bánni, de egyenlőre nem akarja folytatni...Ez is milyen már?!
Szóval nem biztos, hogy a szakítás után jönnek rá. De többségük valahogy úgy vannak genetikailag kódolva, hogy az első nehézségnél lelépnek.
Szerintem olyan, hogy tökéletes, se nőben, se férfiban sem létezik.
Blacky_19-nek igaza van. Senkinek se ugyanazt jelenti a tökéletes. Aki neked gyönyörű, az másnak lehet, hogy egyáltalán nem tetszik, illetve fordítva. Meg hogy kinek mi az (elég) okos, az is egyénenként változik.
Tökéletes nincs, csak Igazi. Majd ha találkozol azzal a valakivel, akit a hibái ellenére is mindennél jobban szeretsz, akkor majd rájössz, hogy mire gondolok. :)
Olyan nincs, hogy tökéletes.... A kék ég? A tenger végtelenje? Amig nem jön a vihar...
Ez illúzió....
Törekedni, vágyni lehet rá...
Szia!:)
Persze létezik,pár hétig,esetleg hónapig,aztán felszáll a rózsaszín köd és husss...:)
Az a lényeg,hogy a lány a Te elképzeléseidnek megfeleljen,de tele lesz Ő is hibákkal,mint mindenki más.Ezt el kell fogadni,ettől szép,érdekes az egész.
Ahogy a dal mondja:
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ezt, ki érti ezt, én nem! ..."
Ebből állna a tökéletesség?
Akkor egy páran itt tökéletesek!
Vannak gyönyörű lányok,és okosak is itt :)
nem!!!!!!!!!!!
a tökéletességre törekedni lehet!
de az hogy kinek mi a tökéletes az csak a saját egyedi hitrendszertől függ...
szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- A vonzás törvénye - Hogyan alkalmazzuk tökéletesen?
- Létezik tökéletes ember, aki képes mindig, minden helyzetben a helyes döntést meghozni?
- Piskótatitok, hogyan készül a tökéletes tortapiskóta?
- Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata?
- A tökéletes ovi - ugye nem létezik?