Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa? (beszélgetés)
Ez nem játék! Ez sokkal több, mint hazugság.
Ez után elhihetsz-e neki bármit is?
Miben hazudott neked?
Én alapjáraton mindig azt mondom mindenkinek: mindenkinek jár egy esély, amivel vagy él az illető vagy sem.
Hazudik... jaj. És ha kiszedsz belőle mindent? Miből gondolod, hogy a szex van a háttérben? Ha tényleg az lenne, valószínűleg már rég bevallotta volna, csak hagyd már békén a faggatózással.:) Ő -szerintem- úgy érzi, hogy ez a barátság az ő életének a része, ráadásul te elmartad mellőle ezt a barátot.
De tényleg nem értelek: hárítasz mindent a pasira, feltételezel dolgokat, közben viszont azt írod, hogy nem bízol benne, ha vele vagy, folyton vallatod, elengedni nem akarod, stb. Milyen kapcsolat ez? Nem a barátnő itt a probléma...
"Nem egy átlagos barátság: férfi-nő barátság ahol a szexuális életet megbeszélik" - ebben nincs semmi különös. Sőt, két férfi is kibeszéli ezeketa dolgokat, plusz még kamuznak is hozzá.:)
"a férfi a barátnőjét alaptalan kitalált dolgokkal kibeszéli a nő barátjának!!" -akkor nem is a barátságukkal van baj, hanem a férfi hozzá(d)állásával?
Ugyan már, attól, hogy valakivel a kapcsolatod intim oldalát is megbeszéled még nem feltétlenül fekszel le vele.
Van olyan, hogy jó az illetővel beszélgetni, de egyébként abszolút nem találod vonzónak.
Ilyennel azért csak tlálkoztál már.
Korántsem biztos!
Gertinek igaza van. Attól, hogy nő a barátja, még nem biztos, hogy lefeküdtek.
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?